35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiesiek to mój mąż jest, nie chcesz goArwena wrote:a ja chce pregnyl,inofem i wieśka

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, moremi, Mango, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak nikt sie nie zgłosił wcześniej to ja chętnie przygarnękapturnica wrote:Ja wypilam w tym cyklu pierwszy raz -15saszetek inofemu i 15saszetek baby med co zakupilam po tej promocyjnej cenie..Moj nawet nie zdazyl ruszyc saszetek z suplementami dla siebie co byly w zestawie..
Jak tylko potwierdze ,ze serducho bije i wszystko na dobrej drodze chetnie posle dalej wraz z clo i pregnylem bo mam na stanie jeszcze jeden zastrzyk...No i 15saszetek inofemu tez mam...I troche wiesiolka ..
Oddam w dobre rece jak sama z dobrych podostawałam..
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Simba slicznosci aj lav ju<3
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyKapta to ja ci tak dyskretnie adresa mojego na priv zapodam bo wiesz
"darowanemu koniowi w oczy się ...i tak dalej
acha tez proszę dyskretnie o twój adres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:32
iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczekajmy do wizyty..Nie chce zapeszac..RozumieszArwena wrote:Kapta to ja ci tak dyskretnie adresa mojego na priv zapodam bo wiesz
"darowanemu koniowi w oczy się ...i tak dalej
acha tez proszę dyskretnie o twój adres
Wtedy sama poprosze o wasze adresy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyaaa dupa blada zapodałam już,teraz po prostu będziesz wiedziała jak mam na imiękapturnica wrote:Poczekajmy do wizyty..Nie chce zapeszac..Rozumiesz
Wtedy sama poprosze o wasze adresy 

ale oczywiście na wysyłkę poczekam ,jak długo będzie trza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:39
kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny