35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No nie za wesolo jest ...Jka to przymarznie to kurde lancuchy nie pomoga..Mlody rano na mecz ma..ciekawe jak go zawioze...
Dodatkowo wieje mi od salonu i wszystko cieplo wywiewa wrrrArwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mężuś wrócił cały i zdrowy , cukiereczek mój
Hyhy nie mogłam się powstrzymaćkapturnica, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:oj, no ja bym nie poprosiła. ja to nawet swoim rodzicom nie powiedziałam że się staramy.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:siostro jest rok 2015, wiesz co sie zdarzy w tym roku? no wiesz?
będziemy w ciąży!!!
zn ja znowu bedeSabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie, ja po prostu kurdupel jestem. Czasem kupuje ciuchy na dzieciecym na 164.
Sabina, Pusurek, malgos741, kapturnica, dorbie, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie, ja po prostu kurdupel jestem. Czasem kupuje ciuchy na dzieciecym na 164.
Pusurek, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnya wiecie dziś jest mój 100 dzień cyklu ,kurwa studniówka i zrobiłam test owulacyjny (domowe laboratorium) wyszedł pozytywny hahaha dobre nie (to chyba z tych co wiecznie pozytywne wychodzą)
ale coś mnie zaczynają cyce boleć i są wrażliwe od jakiejś godz. czyżby to inofem zaczynał działaćoby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:14
Heretyczka, Niuta, malgos741, moremi, ania.g, Mango, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:czym sie rózni inofem od inofolicu?chyba niczym?
inofem ma 30szt (ja mam opakowanie 60 szt)
inofolic 20szt
i tak jak kapta pisze inofem jest tańszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:17
malgos741, moremi, anna maria, Heretyczka, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:i ty mnie kurczczku chcialas bic?
Pusurek, moremi, dorbie, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:i ty mnie kurczczku chcialas bic?
kapturnica, anna maria, Pusurek, Sabina, Aasiula, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mała, ale figlarna
Glowe mam ciężka chyba tzra isc spac....Kolejny dzien emoszjonalny za mna..
cmokiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:23
Arwena, gretka, moremi, anna maria, Heretyczka, Pusurek, Sabina, Aasiula, malgos741, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:niczym w składzie ,jedynie ilością saszetek
inofem ma 30szt (ja mam opakowanie 60 szt)
inofolic 20szt
i tak jak kapta pisze inofem jest tańszyArwena, moremi, dorbie, anna maria, Heretyczka, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
gretka