35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak deszcz napierdalal w okna ze ścierki trza było porozkładac ...kapturnica wrote:No nie za wesolo jest ...Jka to przymarznie to kurde lancuchy nie pomoga..Mlody rano na mecz ma..ciekawe jak go zawioze...
Dodatkowo wieje mi od salonu i wszystko cieplo wywiewa wrrr
Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Lofciam kochanaHeretyczka wrote:mężuś wrócił cały i zdrowy , cukiereczek mój

Hyhy nie mogłam się powstrzymać
kapturnica, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mnie wie siostra, i 3 najbliższe przyjaciółkiComeToMeBaby wrote:oj, no ja bym nie poprosiła. ja to nawet swoim rodzicom nie powiedziałam że się staramy.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ma innej opcji,ty wszystkie za sobą pociągniesz zieloną drogą przez 9 miesięcy aż do szczęśliwego finałuHeretyczka wrote:siostro jest rok 2015, wiesz co sie zdarzy w tym roku? no wiesz?
będziemy w ciąży!!!
zn ja znowu bede
Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja na 158Pusurek wrote:Nie, ja po prostu kurdupel jestem. Czasem kupuje ciuchy na dzieciecym na 164.
Sabina, Pusurek, malgos741, kapturnica, dorbie, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
witaj w klubie ale spodziany noszę 36; )Pusurek wrote:Nie, ja po prostu kurdupel jestem. Czasem kupuje ciuchy na dzieciecym na 164.
Pusurek, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnya wiecie dziś jest mój 100 dzień cyklu ,kurwa studniówka i zrobiłam test owulacyjny (domowe laboratorium) wyszedł pozytywny hahaha dobre nie (to chyba z tych co wiecznie pozytywne wychodzą)
ale coś mnie zaczynają cyce boleć i są wrażliwe od jakiejś godz. czyżby to inofem zaczynał działać
oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:14
Heretyczka, Niuta, malgos741, moremi, ania.g, Mango, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniczym w składzie ,jedynie ilością saszetekHeretyczka wrote:czym sie rózni inofem od inofolicu?chyba niczym?
inofem ma 30szt (ja mam opakowanie 60 szt)
inofolic 20szt
i tak jak kapta pisze inofem jest tańszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:17
malgos741, moremi, anna maria, Heretyczka, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja mam mniej 155 cmkapturnica wrote:i ty mnie kurczczku chcialas bic?

Pusurek, moremi, dorbie, anna maria, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Mała, ale figlarnakapturnica wrote:i ty mnie kurczczku chcialas bic?

kapturnica, anna maria, Pusurek, Sabina, Aasiula, malgos741, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W to to ja nie wątpiemoremi wrote:Mała, ale figlarna

Glowe mam ciężka chyba tzra isc spac....Kolejny dzien emoszjonalny za mna..
cmoki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:23
Arwena, gretka, moremi, anna maria, Heretyczka, Pusurek, Sabina, Aasiula, malgos741, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-
inofolic w pl - 20szt. w Niemczech -30Arwena wrote:niczym w składzie ,jedynie ilością saszetek
inofem ma 30szt (ja mam opakowanie 60 szt)
inofolic 20szt
i tak jak kapta pisze inofem jest tańszy
Arwena, moremi, dorbie, anna maria, Heretyczka, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH