35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:kapta a zapisana już jesteś do gina ??
Sabina, anna maria, Aasiula, Arwena, gretka, moremi, malgos741, gosia7122, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mężuś wrócił cały i zdrowy , cukiereczek mój
anna maria, Sabina, kapturnica, Arwena, Heretyczka, Niuta, gretka, moremi, gosia7122, Mango, Reni, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ide 19tego do tego na nfz zeby zobaczyc czy jest pecherzyk w odpowiednim miejscu..A koniec stycznia na serduchowo do prywatnego juz gina...
niby tak blisko a w sumie tak daleko te wizyty
kapturnica, malgos741, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysiostro jest rok 2015, wiesz co sie zdarzy w tym roku? no wiesz?
będziemy w ciąży!!!
zn ja znowu bedeanna maria, Pusurek, gretka, kapturnica, Sabina, Arwena, moremi, malgos741, Niuta, dorbie, Aasiula, Parka, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:fajnie,będe trzymała kciuki
niby tak blisko a w sumie tak daleko te wizytymoremi, Sabina, malgos741, gosia7122, Arwena, Heretyczka, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba, Twixy cudenka!
No i prosz, mozna byc pieknym po ciazy? Mozna!
Ja sekunde temu przymierzylam nju spodnie, dziny skinny rozmiar 34, chlop az sie zaslinil...
Ej, moze ja tez zostane surikatka?anna maria, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu co to za rozmiar 34?nie dozywiona jestes?Pusurek wrote:Simba, Twixy cudenka!
No i prosz, mozna byc pieknym po ciazy? Mozna!
Ja sekunde temu przymierzylam nju spodnie, dziny skinny rozmiar 34, chlop az sie zaslinil...
Ej, moze ja tez zostane surikatka?kapturnica, moremi, Arwena, gretka, Sabina, malgos741, gosia7122, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:siostro jest rok 2015, wiesz co sie zdarzy w tym roku? no wiesz?
będziemy w ciąży!!!
zn ja znowu bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:00
anna maria, moremi, Sabina, Heretyczka, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość