35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ale ty lekarzem nie jestes
Poryczalam sie bo moj małż stwierdził zecto zecjestem na wypowiedzeniu to nic nie zmienia bo jak nie teraz to kiedy? Kocham go poprostu!Heretyczka, Arwena, moremi, Sabina, Aasiula, Parka, Iwone, Bozia3, iwcia77, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Asia
myślałam ostatnio o Tobie intensywnie
jak się czujesz?
Czy to nie Twoja córka była w ciąży?
Tak moremi moja corcia w ciazy to juz 26 tydzien,czuje sie dobrze,chociaz cale swieta byla chora,dostala antybiotyk niestety,na zapalenie ukladu moczowego bo jej nie przechodzilo dlugo,troche sie martwi ze nie przybiera na wadze od dlugiego czasu,w sumie 5 kilo od poczatku,ale ma usg i lekarza niedlugo to zapyta czy to ok.zaczynamy powoli zakupy dla malego dawidka(uwielbiam) ja kupujac cos dla niej mam nadzieje ze to potem zpowrotem dostane dla swojego,,heheHeretyczka, moremi, Arwena, Sabina, Aasiula, malgos741, Iwone, dorbie, iwcia77, kapturnica, gretka, SolarPolar, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AsiaPoli wrote:Tak moremi moja corcia w ciazy to juz 26 tydzien,czuje sie dobrze,chociaz cale swieta byla chora,dostala antybiotyk niestety,na zapalenie ukladu moczowego bo jej nie przechodzilo dlugo,troche sie martwi ze nie przybiera na wadze od dlugiego czasu,w sumie 5 kilo od poczatku,ale ma usg i lekarza niedlugo to zapyta czy to ok.zaczynamy powoli zakupy dla malego dawidka(uwielbiam) ja kupujac cos dla niej mam nadzieje ze to potem zpowrotem dostane dla swojego,,hehe
Trzymam kciuki, żeby wyprawka jak najszybciej poszła dalejArwena, AsiaPoli, Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Przestałaś się jakoś po jej plamieniach na początku odzywać, ale cieszę się, że jest dobrze
Trzymam kciuki, żeby wyprawka jak najszybciej poszła dalej
,trzymaj kciuki
moremi, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:No raczej!
Poryczalam sie bo moj małż stwierdził zecto zecjestem na wypowiedzeniu to nic nie zmienia bo jak nie teraz to kiedy? Kocham go poprostu!Sabina, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!