X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, Gratulacje! Ale sie porobilo!

Elf i Kapta - bardzo sie ciesze, ze bety tak ladnie przyrosly i wlaczamy tylko pozytywne myslenie :)

A u mnie cykl do bani - chyba bezowulacyjny, choc ciagnie mnie w dole brzucha juz od jakiegos czasu :( juz nie moge sie doczekac @ zeby zaczac od nowa

Iwone, malgos741, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dorbie, Gratulacje! Ale sie porobilo!

Elf i Kapta - bardzo sie ciesze, ze bety tak ladnie przyrosly i wlaczamy tylko pozytywne myslenie :)

A u mnie cykl do bani - chyba bezowulacyjny, choc ciagnie mnie w dole brzucha juz od jakiegos czasu :( juz nie moge sie doczekac @ zeby zaczac od nowa
    no właśnie Parka, jakoś nam się spóźniasz, zostałaś z planowaną @ w zeszłym roku ;)

moremi, Parka, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tylko, że jak mój drze ryja i ja zaczynam to jemu wyłącza się funkcja słuchania ze zrozumieniem
    wścieka się, czasami trzaśnie drzwiami a ja nie będe tolerować takiego zachowania
    ciekawe jak ja zacznę mordę drzeć o byle gówno albo trzaskać drzwiami albo wychodzić z domu
    ja nie mówię, że siedzę cicho, bo mi też się czasami załącza bulterier ale po co to?
    o jakieś głupoty
    właśnie leci "Dwóch gniewnych ludzi" z Nicolsonem i stwierdzam, że przydałaby sie mojemu taka terapia

A ja mojego M jeszcze nigdy nie widzialam wreszczacego, on sie po prostu zamyka w sobie i nie wiem czy to nie gorsze.....bo jak jest zly to nic nie mowi i wychodzi i nie moge sie z nim dogadac, masakra jakas

Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no właśnie Parka, jakoś nam się spóźniasz, zostałaś z planowaną @ w zeszłym roku ;)

A wiesz ze nawet myslalam zeby zrobic test, ale temperatura mi sie nie zgadza ....

Aasiula, malgos741, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simbiątka bombowe - tak się zastanawiam, że jak już wylazły na świat - to czy Simba od razu wiedziała, który to Maks, a który Leon? Są tak różni - a przecież bliźniacy - jaka natura jest fascynująca....:).
    Faktycznie Leon to taki Mały Książę trochę...:)

moremi, Parka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A wiesz ze nawet myslalam zeby zrobic test, ale temperatura mi sie nie zgadza ....
    może faktycznie bezowulacyjne - one trwają zwykle dłużej chyba...., a może jednak test? :)

Parka, moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie
    Simbowe małe ssaki widzialam.. no nawet na mnie robią wrażenie
    takie to malusie.. ale jak podrosną uuuuua będzie gonitwa :-)

Simba mam nadzieję, że nie znikniesz nam z forum na dobre

Parka, moremi, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy wczesniej nie mierzylam, ale ta obecna temperatura jednak wydaje sie za niska zeb cos podejrzewac..
    I cycki miekkie
    I dziwny sluz bialy ale sie ciagnie
    Nie wiem o co chodzi

Aasiula, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Iwona jesteś miszczu!

nie wpisałam aktualizacji @ wchodzę teraz, zeby to nadrobić, patrzę a na liście już zaznaczony nowy termin

brawo

moremi, Iwone, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    derbie jak pisałam powyżej ,zaakceptuj zaproszenie do przyjaciółek to wyślę adresa :)
    przez o jak Dorota :-)

Arwena, Iwone, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, na liscie starajacych sie to u mnie trzeba chyba ? postawic zamiast terminu @
    A poprzednie cykle na inofemie/inofoliku juz sie normowaly, ehh

moremi, Arwena, Iwone, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na TLC leci Prostytutki60+

85letka zarabia 250 funtów za godziną i przyjmuje do 10 klientów tygodniowo (ma też dwudziestolatków)

o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiem

Heretyczka, Pusurek, Arwena, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, malgos741, iwcia77, Simba, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

85letka zarabia 250 funtów za godziną i przyjmuje do 10 klientów tygodniowo (ma też dwudziestolatków)

To się nekrofilia nazywa.

Pusurek, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

To lepsze niż być surikatka!

Bozia3, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

a co tu kurwa pisać
    ty pracujesz za darmo ;)

Reni, Arwena, moremi, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie bo one żyją ;-)
    moremi wrote:
    To się nekrofilia nazywa.

Arwena, moremi, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może faktycznie bezowulacyjne - one trwają zwykle dłużej chyba...., a może jednak test? :)

A dol brzucha mnie tak ciagnie wieczorami, ze szkoda gadac, no nic, musze sie przemęczyć, moze za pare dni przyjdzie wreszcie ta @

Arwena, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, sliczne zdjecie Adasia :) ale radosny

Pusurek, Iwone, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A u gina pani była? Słucham. :-)
    Arwena, ja myślałam, że masz zalecone clo
    Ty się najpierw przebadaj, bo tak w ciemno to nie można.
    U mnie się zaburzyło po tabletkach antykoncepcyjnych i miałam cykl bezowulacyjny, pecherzyk dojrzewał i dojrzewał i nie chciał pęknąć w odpowiednim czasie :-)
    W sumie juz w 1. cyklu Clostibegyt ładnie dojrzał i pękł w odpowiednim czasie. No tez po Inofolicu, ale jego można brac bez monitoringu

Arwena, Iwone, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Arwena, ja myślałam, że masz zalecone clo
    Ty się najpierw przebadaj, bo tak w ciemno to nie można.
    U mnie się zaburzyło po tabletkach antykoncepcyjnych i miałam cykl bezowulacyjny, pecherzyk dojrzewał i dojrzewał i nie chciał pęknąć w odpowiednim czasie :-)
    W sumie juz w 1. cyklu Clostibegyt ładnie dojrzał i pękł w odpowiednim czasie. No tez po Inofolicu, ale jego można brac bez monitoringu
    ja miałam zlecony clo jakis czas temu tylko nie miałam jak wykupić i miałam iść na monitor

inofem biorę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:50

Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 6605 6606 6607 6608 6609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ