35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, Gratulacje! Ale sie porobilo!
Elf i Kapta - bardzo sie ciesze, ze bety tak ladnie przyrosly i wlaczamy tylko pozytywne myslenie
A u mnie cykl do bani - chyba bezowulacyjny, choc ciagnie mnie w dole brzucha juz od jakiegos czasujuz nie moge sie doczekac @ zeby zaczac od nowa
Iwone, malgos741, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dorbie, Gratulacje! Ale sie porobilo!
Elf i Kapta - bardzo sie ciesze, ze bety tak ladnie przyrosly i wlaczamy tylko pozytywne myslenie
A u mnie cykl do bani - chyba bezowulacyjny, choc ciagnie mnie w dole brzucha juz od jakiegos czasujuz nie moge sie doczekac @ zeby zaczac od nowa
moremi, Parka, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko, że jak mój drze ryja i ja zaczynam to jemu wyłącza się funkcja słuchania ze zrozumieniem
wścieka się, czasami trzaśnie drzwiami a ja nie będe tolerować takiego zachowania
ciekawe jak ja zacznę mordę drzeć o byle gówno albo trzaskać drzwiami albo wychodzić z domu
ja nie mówię, że siedzę cicho, bo mi też się czasami załącza bulterier ale po co to?
o jakieś głupoty
właśnie leci "Dwóch gniewnych ludzi" z Nicolsonem i stwierdzam, że przydałaby sie mojemu taka terapia
A ja mojego M jeszcze nigdy nie widzialam wreszczacego, on sie po prostu zamyka w sobie i nie wiem czy to nie gorsze.....bo jak jest zly to nic nie mowi i wychodzi i nie moge sie z nim dogadac, masakra jakasAasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simbiątka bombowe - tak się zastanawiam, że jak już wylazły na świat - to czy Simba od razu wiedziała, który to Maks, a który Leon? Są tak różni - a przecież bliźniacy - jaka natura jest fascynująca....
.
Faktycznie Leon to taki Mały Książę trochę...moremi, Parka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A wiesz ze nawet myslalam zeby zrobic test, ale temperatura mi sie nie zgadza ....
Parka, moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
własnie
Simbowe małe ssaki widzialam.. no nawet na mnie robią wrażenie
takie to malusie.. ale jak podrosną uuuuua będzie gonitwa
Simba mam nadzieję, że nie znikniesz nam z forum na dobreParka, moremi, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aaaa Iwona jesteś miszczu!
nie wpisałam aktualizacji @ wchodzę teraz, zeby to nadrobić, patrzę a na liście już zaznaczony nowy termin
brawomoremi, Iwone, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na TLC leci Prostytutki60+
85letka zarabia 250 funtów za godziną i przyjmuje do 10 klientów tygodniowo (ma też dwudziestolatków)
o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiem
Heretyczka, Pusurek, Arwena, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, malgos741, iwcia77, Simba, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na TLC leci Prostytutki60+
85letka zarabia 250 funtów za godziną i przyjmuje do 10 klientów tygodniowo (ma też dwudziestolatków)
o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiemPusurek, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:na TLC leci Prostytutki60+
o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiemBozia3, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:na TLC leci Prostytutki60+
o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiem
ty pracujesz za darmoReni, Arwena, moremi, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może faktycznie bezowulacyjne - one trwają zwykle dłużej chyba...., a może jednak test?
A dol brzucha mnie tak ciagnie wieczorami, ze szkoda gadac, no nic, musze sie przemęczyć, moze za pare dni przyjdzie wreszcie ta @
Arwena, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A u gina pani była? Słucham.
Ty się najpierw przebadaj, bo tak w ciemno to nie można.
U mnie się zaburzyło po tabletkach antykoncepcyjnych i miałam cykl bezowulacyjny, pecherzyk dojrzewał i dojrzewał i nie chciał pęknąć w odpowiednim czasie
W sumie juz w 1. cyklu Clostibegyt ładnie dojrzał i pękł w odpowiednim czasie. No tez po Inofolicu, ale jego można brac bez monitoringuArwena, Iwone, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Arwena, ja myślałam, że masz zalecone clo
Ty się najpierw przebadaj, bo tak w ciemno to nie można.
U mnie się zaburzyło po tabletkach antykoncepcyjnych i miałam cykl bezowulacyjny, pecherzyk dojrzewał i dojrzewał i nie chciał pęknąć w odpowiednim czasie
W sumie juz w 1. cyklu Clostibegyt ładnie dojrzał i pękł w odpowiednim czasie. No tez po Inofolicu, ale jego można brac bez monitoringu
inofem bioręWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:50
Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość