35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Iwone, na liscie starajacych sie to u mnie trzeba chyba ? postawic zamiast terminu @
A poprzednie cykle na inofemie/inofoliku juz sie normowaly, ehhArwena, Bozia3, iwcia77, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O, mój tez szczeka, jak się bardzo wkurwi. A ja - spokojna i kwiat lotosu. A wtedy on się jeszcze bardziej wkurwia i dalej drzew pysk. Wiec jak ja w koncu wydre kopare, to jego zatyka. Wniosek? Kwiat lotosu to tylko na tafli jebanego jeziora. W życiu trza czasem umieć rozedrzec jape.
My to w ogóle włoska rodzina...kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Aaaa Iwona jesteś miszczu!
nie wpisałam aktualizacji @ wchodzę teraz, zeby to nadrobić, patrzę a na liście już zaznaczony nowy termin
brawo
Jak jeszcze będziecie na swoich wykresach zaznaczać przewidywany termin @, to będzie mi łatwiej
Na listę wprowadziłam zmiany, teraz już będziemy wg. daty spodziewanej @ a nie wpisania się na listę. Tym sposobem będziemy mieć podgląd kiedy ktoś testuje.moremi, Aasiula, malgos741, kapturnica, Parka, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na TLC leci Prostytutki60+
85letka zarabia 250 funtów za godziną i przyjmuje do 10 klientów tygodniowo (ma też dwudziestolatków)
o ....co tu napisać...kurwa...o matko ....nie wiemReni, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:To znaczy wczesniej nie mierzylam, ale ta obecna temperatura jednak wydaje sie za niska zeb cos podejrzewac..
I cycki miekkie
I dziwny sluz bialy ale sie ciagnie
Nie wiem o co chodzi
Cionżamoremi, Arwena, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
coś Iwcia jak na tą porę się mało odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 00:24
Iwone, iwcia77, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no i zostałam sama...
Iwone, iwcia77, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
do 4.00 grunt że już z górki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 01:53
Iwone, iwcia77, moremi, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
No nie z Was to sa normalnie jakiesik ćmy nocne..Żeby o 2giej na forum było sobie zycie??A kto bedzie łożka grzał..?? Trza wczesnie z kurami spac i kogutem rano wstać
Ja jak ten jebany skowronek od 5tej spać nie moge a poszłam przed północa.Bezsenność ??
gretka, moremi, Sabina, Aasiula, Parka, kkisia lubią tę wiadomość