35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena pamietam ze milas kiedys odjechane w kosmos badania fsh, lh i estradiolu- co wtedy powiedzial Ci lekarz ( to bylo na pewno ponad rok temu a wyniki swiadczyly o menopauzie z tego co pamietam). W Rosmanie sa testy fsh ktore mozesz sobie zrobic. .
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Kapta jak objawy?
moremi, Sabina, MartaDidi, gosia7122, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Suty pieka i ciagna..Podbrzusze nie boli tylko takie dziwne mrówencje chodza..Od czasu do zcasu mam zjazdy żołądkowe .I dziś zauwazuyłam ,że mam problem z myciem zębów nie włoże całkiem do tyłu szczoteczki bo odruch wymiotny jest...Miała która tak?
Aasiula, moremi, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ze szczoteczka np myciem chocby jezyka - objawy wymiotne mam bez ciazy:-) , suty mnie ciagna zazwyczaj od polowy cyklu. Ale skoro takich objawow nie mialas wczesniej a masz je teraz tzn ze to Twoje ososobiste objawy ciazowe!!!
Leki tez mam problem połknąć teraz.Przedtem garść na raz łyknęłam a teraz po jednej bo jakiś scisk w gardle i gula..Aasiula, moremi, Sabina, MartaDidi, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Suty pieka i ciagna..Podbrzusze nie boli tylko takie dziwne mrówencje chodza..Od czasu do zcasu mam zjazdy żołądkowe .I dziś zauwazuyłam ,że mam problem z myciem zębów nie włoże całkiem do tyłu szczoteczki bo odruch wymiotny jest...Miała która tak?
U mnie piersi jak balony w biustonoszu się nie mieszczą. I to parcie na pęcherziwcia77, Aasiula, Iwone, Mega, moremi, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny