35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
melduje sie
zaczynaja odchodzic mi wody plodowe i wkladka zrobila sie rozowa...wlasnie sie obudzilam......cala sie trzese jak galareta
ania.g, gretka, paszczakin, Iwone, Aasiula, peppapig, dorbie, Parka, SolarPolar, anna maria, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, MartaDidi, Reni, Niuta, gosia7122, Simba, Dorka1979, Bursztyn, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie
zaczynaja odchodzic mi wody plodowe i wkladka zrobila sie rozowa...wlasnie sie obudzilam......cala sie trzese jak galareta
iwcia77, Aasiula, Iwone, Mega, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Suty pieka i ciagna..Podbrzusze nie boli tylko takie dziwne mrówencje chodza..Od czasu do zcasu mam zjazdy żołądkowe .I dziś zauwazuyłam ,że mam problem z myciem zębów nie włoże całkiem do tyłu szczoteczki bo odruch wymiotny jest...Miała która tak?
O Iwcia! Powodzenia i szybkiego lekkiego porodu życzę !iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale jak to, Zuza jeszcze siedzi na dupce i się nie spieszy nigdzie.
Trzymaj sie. Czekam na dalsze newsy.fajnie,tez kce takiwcia77, ania.g, gretka, Mega, moremi, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Iwcia, tylko daj znać w miarę możliwości żebyśmy tu na zawał nie padły
...ale sie boje strasznie...cala dygoce...mam lekkie skorcze...ania.g, Aasiula, Iwone, Viv78, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, MartaDidi, Dorka1979, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to jest porod a nie operacja na otwartym sercu
...ale sie boje strasznie...cala dygoce...mam lekkie skorcze...
iwcia77, gretka, Mega, kapturnica, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to jest porod a nie operacja na otwartym sercu
...ale sie boje strasznie...cala dygoce...mam lekkie skorcze...
Wszystko bedzie dobrzegretka, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Iwcia spokojnie to prawdopodobnie czop. Dużo Ci tych wód odeszło? Masz jakieś skurcze?
Iwone, Aasiula, dorbie, Mega, Pusurek, moremi, ania.g, kapturnica, Sabina, SolarPolar, ComeToMeBaby, MartaDidi, gosia7122, Dorka1979, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie odeszlo ich duzo, obudzilam sie jak poczulam ze zaczynam moknac , od razu wstalam zeby glowka dziecka zatkala wyciek, wkladka sie troszke zarozowila, skorcze sa niezbyt bolesne ale chyba tak co 10 min
iwcia77, Aasiula, Viv78, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:To jeszcze trochę potrwa. Jeśli bardzo się boisz to jedź do szpitala, ale możesz jeszcze poczekać. Jeśli wody nie były zielone czy brązowe i nie czujesz gwałtownych ruchów to jest ok
Iwone, kapturnica, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:cały czas czekam na Twoją @, ale jak nie będzie w terminie, to wpiszemy "?" Co Ty na to?
Ok, poczekajmy jeszcze pare dni, dam znac jak przyjdzie.
FAjnie, nie tylko ja czekam na swoja @Iwone, peppapig, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wody byly przezroczyste, dzieciak wogole sie nie rusza...
ruchów dziecka możesz nie czuć i nic złego to nie oznacza. Ja też tak miałam.
Możesz podjechać do szpitala i sprawdzą Ci ktg żebyś się uspokoiła. Do porodu jeszcze daleka droga
iwcia77, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:melduje sie
Urodzisz 10.01 jak ja 10 lat temu! Dzis mój syn ma urodzinyIwone, Aasiula, gretka, Parka, moremi, Sabina, Arwena, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość