35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Pewnie pojechała
Parka, Aasiula, gretka, kapturnica, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Iwcia kciuki!
Dzięki dziewczyny za pamięć Kapcia i Dorbie
Może się załapiemy? Gratka i ja? Która w kolejce do sikania?
Ja sikam jutro ale tylko konktrolnieAasiula, Iwone, gretka, peppapig, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Czasami lepiej jechać ze wcześnie, niż gdyby miał się okazać że za późno przyjechała. W czasie porodu nie da się wielu rzeczy przewidzieć, a już na pewno nie przez forum.
Parka, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwciuś, trzymaj sie kochana! Bedzie dobrze!
Ale emocje
Iwone, mysle, ze spokojnie bys przeprowadzila Iwcie przez porod on-linepeppapig, Aasiula, Iwone, gretka, Mega, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Iwciuś, trzymaj sie kochana! Bedzie dobrze!
Ale emocje
Iwone, mysle, ze spokojnie bys przeprowadzila Iwcie przez porod on-lineale myślę że, ani ja, ani nikt inny nie wziąłby odpowiedzialności za taki poród. Co innego gdyby nie było innego wyjścia i byłaby zdana sama na siebie i musiała rodzić w domu.
Aasiula, kapturnica, Dorka1979, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam co tu sie dzieje ?Iwcia zaczela rodzic?
sliczny awatarek maszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:00
anna maria, gretka, kapturnica, SolarPolar, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/228878-burza-wokol-slow-wroclawskiej-dziennikarki-czy-bylby-pan-uprzejmy-zabrac-swoja-stara-esesmanska-dupe-z-mojego-kraju
Ps. Dzien dobry
Wczoraj odpadłam, Opilam sie na smutno i poszłam spaćAasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość