X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwka zostaje w szpitalu, wody sie sacza. Czeka ciagle na ktg i sale porodowa. Alojz jest z nia.
    Czekamy zatem.
    I znow od rana kurwa takie emocje ;)
    Jak tu zyc ,jak tu zyc ;D
    Iwcia trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:56

moremi, Pusurek, anna maria, gretka, peppapig, SolarPolar, MartaDidi, Mega, gosia7122, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale mentalnie chyba tak, bo pisałaś o tym. No, przy pco to fakt
    Ok, nie odzywam się
    Dorbie, ciąża biochemiczna to nic innego jak poronienie na bardzo wczesnym etapie.
    Kapta szykowała się do ivf - czyli zapłodnienia pozaustrojowego. Trochę niezręcznie wyszło z "przygotowywaniem się do biochemicznej".

Aasiula, kapturnica, Arwena, Mega, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorbie, ciąża biochemiczna to nic innego jak poronienie na bardzo wczesnym etapie.
    Kapta szykowała się do ivf - czyli zapłodnienia pozaustrojowego. Trochę niezręcznie wyszło z "przygotowywaniem się do biochemicznej".
    UPS, a myslalam o in vitro. No, widzicie nie znam sie. Nie powinnam się odzywac w ogóle. Ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Do jakiej biochemicznej? O.o ?
    Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby zły ;)
    Sorry Kapta, nie znam się jak widać
    Już się nie odzywam

Kapta, wiem, ze jestes cięta na lekarzy, widzę to. To, że jestem lekarzem nie obliguje mnie do bycia ginekologiem. Nie znam się na tym, też się nie znam dlatego, ze z poprzednimi ciązami nie miałam problemu i się tym nie interesowałam. Tu na forum jestem zwykła kobietą, też pacjentka, proszę, potraktuj mnie tak. I czasem moge napisać jakąs głupotę albo się źle wysłowić i być źle zrozumiana. Tak jak do mnie czasami przychodzi koleżanka okulistka bo nie zna się na internie albo pediatra, bo nie wie, jak leczyć bóle kręgosłupa. Owszem, podstawy każdy ma, może czasem coś pomylić w luźnej rozmowie, ale najwazniejsze, abym moja pracę wykonywała dobrze i się nie myliła, a wierz mi, że dobrze to robię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:18

anna maria, SolarPolar, Iwone, Dorka1979, Parka, matylda08, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Mama ;-)
    ania.g wrote:
    Anna, z córki prawdziwa ślicznotka :)

ania.g, Aasiula, gretka, SolarPolar, moremi, MartaDidi, Mega, Mango, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iznowu jest okazja do napicia sie:-)
    Aasiula wrote:

ania.g, Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    UPS, a myslalam o in vitro. No, widzicie nie znam sie. Nie powinnam się odzywac w ogóle. Ok.
    Ja Ci dam zaraz w ogóle! Każdy ma prawo się pomylić a co dopiero wczesna ciężarówka :D

Aasiula, anna maria, moremi, dorbie, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wchodze a tu znowu sie coś dzieje....jak sie mam skupić na papierach szkolnych?a czas nagli cholera
    doberek

anna maria, moremi, SolarPolar, Aasiula, gretka, MartaDidi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu pisala do mnie ze nie ma jej w domu podczytuje od czasu do zcasu z partyzanta..tempki nie mierzyla czuje @ za rogiem

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No troche mnei zgięło ,że mam planowana biochemiczną ciąże .. :-/ Ale zwale to na karb braku wiedzy ;)

MartaDidi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone a u Cię jak ok? <3

Iwone lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To samo mialam napisac. Normalnie codziennie takie akcje ze nie mam potrzeby czytac mocnej literatury!

Iwcia lekkiego i szczesliwego porodu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:26

kapturnica, anna maria, moremi, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Sorry Kapta, nie znam się jak widać
    Już się nie odzywam

Kapta, wiem, ze jestes cięta na lekarzy, widzę to. To, że jestem lekarzem nie obliguje mnie do bycia ginekologiem. Nie znam się na tym, też się nie znam dlatego, ze z poprzednimi ciązami nie miałam problemu i się tym nie interesowałam. Tu na forum jestem zwykła kobietą, też pacjentka, proszę, potraktuj mnie tak. I czasem moge napisać jakąs głupotę albo się źle wysłowić i być źle zrozumiana. Tak jak do mnie czasami przychodzi koleżanka okulistka bo nie zna się na internie albo pediatra, bo nie wie, jak leczyć bóle kręgosłupa. Owszem, podstawy każdy ma, może czasem coś pomylić w luźnej rozmowie, ale najwazniejsze, abym moja pracę wykonywała dobrze i się nie myliła, a wierz mi, że dobrze to robię.
    Ja nie neguje Twojej wykonywanej pracy ale zauwaz,że jako lekarz powinnas tak elementarna wiedze jak badania hormonów posiadać i nie zwalac tego na zle zrozumienie..Nie jestem cięta na lekarzy ale na brak podstawowej wiedzy , której Ci brakuje i to w dużej mierze.Co stawia pod znakiem zapytania Twój zawód :) A jako lekarz powinnas to wiedziec :) I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:25

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No troche mnei zgięło ,że mam planowana biochemiczną ciąże .. :-/ Ale zwale to na karb braku wiedzy ;)
    Sorry jeszcze raz, ale nie wiedziałam ze to sie tak nazywa, ups
    Nikomu nie życzę

Arwena, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka juz w koszuli, czeka na lozko. Ma byc jakies wolne po godz 15. Przed nia jeszcze 5 innych porodow, a lekarzy za malo, bo sobota...

kapturnica, moremi, anna maria, Aasiula, dorbie, gretka, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, Iwone, Niuta, gosia7122, ania.g, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwka juz w koszuli, czeka na lozko. Ma byc jakies wolne po godz 15. Przed nia jeszcze 5 innych porodow, a lekarzy za malo, bo sobota...
    A rozwarciory nie pisała?? Ale emoszyn..No i jak miec spokojna cZapke jak dzien po dniu cos nowego ;D

SolarPolar, Pusurek, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia <3 trzymam kciuki za szybką akcje <3 ale emocje, ale się dzieje!

Aasiula, Mega, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A rozwarciory nie pisała?? Ale emoszyn..No i jak miec spokojna cZapke jak dzien po dniu cos nowego ;D
    Nie ma jej kto zbadać.

Pusurek, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma jej kto zbadać.
    Alojz? =D

Aasiula, MartaDidi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma jej kto zbadać.
    Dokladnie tak. Lezy i czeka, az ktos bedzie wolny. Do dupy taka sobota, no.

moremi, Aasiula, kapturnica, gretka, MartaDidi, Sabina, Mega, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6612 6613 6614 6615 6616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ