35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Iwka zostaje w szpitalu, wody sie sacza. Czeka ciagle na ktg i sale porodowa. Alojz jest z nia.
Czekamy zatem.
Jak tu zyc ,jak tu zyc
Iwcia trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:56
moremi, Pusurek, anna maria, gretka, peppapig, SolarPolar, MartaDidi, Mega, gosia7122, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale mentalnie chyba tak, bo pisałaś o tym. No, przy pco to fakt
Ok, nie odzywam się
Kapta szykowała się do ivf - czyli zapłodnienia pozaustrojowego. Trochę niezręcznie wyszło z "przygotowywaniem się do biochemicznej".Aasiula, kapturnica, Arwena, Mega, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, ciąża biochemiczna to nic innego jak poronienie na bardzo wczesnym etapie.
Kapta szykowała się do ivf - czyli zapłodnienia pozaustrojowego. Trochę niezręcznie wyszło z "przygotowywaniem się do biochemicznej". -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Do jakiej biochemicznej?
?
Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby zły
Już się nie odzywam
Kapta, wiem, ze jestes cięta na lekarzy, widzę to. To, że jestem lekarzem nie obliguje mnie do bycia ginekologiem. Nie znam się na tym, też się nie znam dlatego, ze z poprzednimi ciązami nie miałam problemu i się tym nie interesowałam. Tu na forum jestem zwykła kobietą, też pacjentka, proszę, potraktuj mnie tak. I czasem moge napisać jakąs głupotę albo się źle wysłowić i być źle zrozumiana. Tak jak do mnie czasami przychodzi koleżanka okulistka bo nie zna się na internie albo pediatra, bo nie wie, jak leczyć bóle kręgosłupa. Owszem, podstawy każdy ma, może czasem coś pomylić w luźnej rozmowie, ale najwazniejsze, abym moja pracę wykonywała dobrze i się nie myliła, a wierz mi, że dobrze to robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:18
anna maria, SolarPolar, Iwone, Dorka1979, Parka, matylda08, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:UPS, a myslalam o in vitro. No, widzicie nie znam sie. Nie powinnam się odzywac w ogóle. Ok.
Aasiula, anna maria, moremi, dorbie, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dorbie, ciąża biochemiczna to nic innego jak poronienie na bardzo wczesnym etapie.
Kapta szykowała się do ivf - czyli zapłodnienia pozaustrojowego. Trochę niezręcznie wyszło z "przygotowywaniem się do biochemicznej".Ale zwale to na karb braku wiedzy
MartaDidi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:I znow od rana kurwa takie emocje
Jak tu zyc ,jak tu zyc
Iwcia trzymam kciuki
Iwcia lekkiego i szczesliwego porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:26
kapturnica, anna maria, moremi, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Sorry Kapta, nie znam się jak widać
Już się nie odzywam
Kapta, wiem, ze jestes cięta na lekarzy, widzę to. To, że jestem lekarzem nie obliguje mnie do bycia ginekologiem. Nie znam się na tym, też się nie znam dlatego, ze z poprzednimi ciązami nie miałam problemu i się tym nie interesowałam. Tu na forum jestem zwykła kobietą, też pacjentka, proszę, potraktuj mnie tak. I czasem moge napisać jakąs głupotę albo się źle wysłowić i być źle zrozumiana. Tak jak do mnie czasami przychodzi koleżanka okulistka bo nie zna się na internie albo pediatra, bo nie wie, jak leczyć bóle kręgosłupa. Owszem, podstawy każdy ma, może czasem coś pomylić w luźnej rozmowie, ale najwazniejsze, abym moja pracę wykonywała dobrze i się nie myliła, a wierz mi, że dobrze to robię.A jako lekarz powinnas to wiedziec
I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:25
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka juz w koszuli, czeka na lozko. Ma byc jakies wolne po godz 15. Przed nia jeszcze 5 innych porodow, a lekarzy za malo, bo sobota...
kapturnica, moremi, anna maria, Aasiula, dorbie, gretka, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, Iwone, Niuta, gosia7122, ania.g, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwka juz w koszuli, czeka na lozko. Ma byc jakies wolne po godz 15. Przed nia jeszcze 5 innych porodow, a lekarzy za malo, bo sobota...
SolarPolar, Pusurek, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A rozwarciory nie pisała?? Ale emoszyn..No i jak miec spokojna cZapke jak dzien po dniu cos nowego
Pusurek, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny