35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Serduszka Cie omotały !!! AndZej odczyniaj egzorcyzmy!!!
Buahaha jakie bzdurykapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ey wiecie co??Tak z innej beczki pozno bo pozno ale widze ,ze Francja zaczyna sie budzic z tegoswojego tolerancyjnego marazmu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:08
Heretyczka, MartaDidi, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOddycham razem z Iwka, bo bidulka jest sama i zapomniala jak. Alojza jeszcze do niej nie wpuscili. Troche ja boli podczas skurczy, ale daje rade.
kapturnica, MartaDidi, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, anna maria, gosia7122, ania.g, Dorka1979, paszczakin, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oddycham razem z Iwka, bo bidulka jest sama i zapomniala jak. Alojza jeszcze do niej nie wpuscili. Troche ja boli podczas skurczy, ale daje rade.
Aasiula, Sabina, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ewuś, jak tam? Pamiętaj - dzisiaj luzik. Fasolinka ma się porządnie zagniezdzić.
Swoją drogą Miśku te Kubusie są fantastyczneMartaDidi, Heretyczka, Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Prawda? Teraz jak Iwka mi pisze, to mam przed oczami sceny z wlasnego porodu. Szok, ze to juz 5 miesiecy minelo.
MartaDidi, gretka, kapturnica, moremi, Mega, Iwone, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no, wspomagaczach powinno być w cudzysłowie.
chodziło mi o to, że czytając wątki o wspomaganiach zauważyłam, że często dziewczynom cykl się mega wydłuża i @ nie przychodzi, wtedy biorą leki na wywołanie @. tak niefortunnie mi wyszła wypowiedź, bo nie wiem dokładnie w którym kościele dzwoni. poprostu ta liczba dni zrobiła na mnie takie wrażenie.kapturnica, dorbie, gretka, MartaDidi, Mega, Iwone, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dorbie- tak czytam i czytam, zdaje się nikt się nie zgłosił po wiesiołka?
to może ja bym spróbowała? jeszcze nie brałam, a mam problem ze śluzem.
jakbyś dzieliła gifty to pamiętaj o mnieComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no, wspomagaczach powinno być w cudzysłowie.
chodziło mi o to, że czytając wątki o wspomaganiach zauważyłam, że często dziewczynom cykl się mega wydłuża i @ nie przychodzi, wtedy biorą leki na wywołanie @. tak niefortunnie mi wyszła wypowiedź, bo nie wiem dokładnie w którym kościele dzwoni. poprostu ta liczba dni zrobiła na mnie takie wrażenie.SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość