35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta,ale Dorbie nie jest tu lekarzem forumowym. Mało tego, nigdy wcześniej nie pisała że w ogóle jest lekarzem. Nie uważasz że nie znając jej w praktyce, nie powinnaś jej oceniać? Po co ta agresja w stosunku do niej i innych na forum!?kapturnica wrote:Ja nie neguje Twojej wykonywanej pracy ale zauwaz,że jako lekarz powinnas tak elementarna wiedze jak badania hormonów posiadać i nie zwalac tego na zle zrozumienie..Nie jestem cięta na lekarzy ale na brak podstawowej wiedzy , której Ci brakuje i to w dużej mierze.Co stawia pod znakiem zapytania Twój zawód
A jako lekarz powinnas to wiedziec
I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli 
Mandragorę też pięknie co niektóre osoby załatwiły i parę innych dziewczyn. Przykre to jest a szkoda, bo wnosiły one bardzo wiele dobrego na to forum.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, gosia7122, Mango, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to teraz ja zablysne: na co to?dorbie wrote:Mam jeszcze 1 paczkę nieotwieraną i 1 otwartą prawie pełną niepokalanka. Chętnie odstąpię
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skład suchy wyciąg z niepokalanka mnisiegoMega wrote:to teraz ja zablysne: na co to?
Wskazania:
Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu). Mastodynia (bolesne obrzmienie sutka). Zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi, zaburzeniami równowagi emocjonalnej, migrenowymi bólami głowy, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:47
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to ja poproszędorbie wrote:Mam jeszcze 1 paczkę nieotwieraną i 1 otwartą prawie pełną niepokalanka. Chętnie odstąpię
Pochwalilas sie juz w domu?
Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Męzowi nie miała kiedy powiedzieć i do niedzieli nie ma na to szans.Iwone wrote:no właśnie miałam pytać

Dorbie w domu wiedzą?
Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurka nie wytrzymałabymmoremi wrote:Męzowi nie miała kiedy powiedzieć i do niedzieli nie ma na to szans.

Ciekawe jak Elfikowi kolacja sie udała
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mnie też zastanawia. Powiedzieć w miejscu publiczym, to jest jednak wyzwanieMega wrote:Kurka nie wytrzymałabym

Ciekawe jak Elfikowi kolacja sie udała
Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Szalejesz kobietomoremi wrote:Jeżeli bzykanko było o 13, to jak się je zaznacza na wykresie?
zaznaczylabym rano
moremi, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ktg w porządku, Ivo się rusza, szyjka wysoko, ale miękka, rozwarcia brak. To sprzed pół godziny.Mega wrote:Jak Iwcia?
gretka, Iwone, MartaDidi, SolarPolar, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?
Iwone, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, kapturnica, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mój jak wczoraj na wykresie zauważył, że mam przypuszczalnie dni płodne, to obiecał że mi nie przepuści i nie przepuścił
Jemu bardziej zależy niż mi
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, gretka, Mango, Viv78, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
emocje, kobieto emocje i można się zamotaćmoremi wrote:Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?
moremi, Mega, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość