35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja nie neguje Twojej wykonywanej pracy ale zauwaz,że jako lekarz powinnas tak elementarna wiedze jak badania hormonów posiadać i nie zwalac tego na zle zrozumienie..Nie jestem cięta na lekarzy ale na brak podstawowej wiedzy , której Ci brakuje i to w dużej mierze.Co stawia pod znakiem zapytania Twój zawód
A jako lekarz powinnas to wiedziec
I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli
Mandragorę też pięknie co niektóre osoby załatwiły i parę innych dziewczyn. Przykre to jest a szkoda, bo wnosiły one bardzo wiele dobrego na to forum.dorbie, Pusurek, anna maria, gosia7122, Mango, Parka, Dorka1979, matylda08, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Mam jeszcze 1 paczkę nieotwieraną i 1 otwartą prawie pełną niepokalanka. Chętnie odstąpię
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:to teraz ja zablysne: na co to?
Wskazania:
Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu). Mastodynia (bolesne obrzmienie sutka). Zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi, zaburzeniami równowagi emocjonalnej, migrenowymi bólami głowy, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:47
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mam jeszcze 1 paczkę nieotwieraną i 1 otwartą prawie pełną niepokalanka. Chętnie odstąpię
Pochwalilas sie juz w domu?Iwone, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:no właśnie miałam pytać
Dorbie w domu wiedzą?Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Męzowi nie miała kiedy powiedzieć i do niedzieli nie ma na to szans.
Ciekawe jak Elfikowi kolacja sie udałamoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurka nie wytrzymałabym
Ciekawe jak Elfikowi kolacja sie udałaMega, Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jeżeli bzykanko było o 13, to jak się je zaznacza na wykresie?
zaznaczylabym rano
moremi, Iwone, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Jak Iwcia?
gretka, Iwone, MartaDidi, SolarPolar, Mega, Pusurek, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?Iwone, MartaDidi, Pusurek, Mega, Aasiula, kapturnica, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mój jak wczoraj na wykresie zauważył, że mam przypuszczalnie dni płodne, to obiecał że mi nie przepuści i nie przepuścił
Jemu bardziej zależy niż mi
moremi, Arwena, Sabina, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, gretka, Mango, Viv78, Parka, Dorka1979, dorbie, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?moremi, Mega, Aasiula, anna maria, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość