35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno to widze że włoska słuzba zdrowia tez taka sobie....
nie zwalajmy na soboteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:41
moremi, Aasiula, kapturnica, gretka, MartaDidi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewuś, jak tam? Pamiętaj - dzisiaj luzik. Fasolinka ma się porządnie zagniezdzić.
Swoją drogą Miśku te Kubusie są fantastyczneAasiula, kapturnica, gretka, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Macdu pisala do mnie ze nie ma jej w domu podczytuje od czasu do zcasu z partyzanta..tempki nie mierzyla czuje @ za rogiem
Heretyczka, Aasiula, gretka, Sabina, Mega, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwka pod ktg. Podlaczyla ja polozna i poszla sobie. Serce bije, Ivo sie rusza, skurcze sa. Czekamy dalej.
moremi, Aasiula, gretka, MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Iwone, anna maria, gosia7122, Simba, Mango, ania.g, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur tak patrze na twój suwak , Adamek ma 5mieszków, szok, pamietam jak rodziłas i tu pisałas tak jakby to było wczoraj...czas zapierdala niesamowicie
Pusurek, Arwena, gretka, MartaDidi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie neguje Twojej wykonywanej pracy ale zauwaz,że jako lekarz powinnas tak elementarna wiedze jak badania hormonów posiadać i nie zwalac tego na zle zrozumienie..Nie jestem cięta na lekarzy ale na brak podstawowej wiedzy , której Ci brakuje i to w dużej mierze.Co stawia pod znakiem zapytania Twój zawód
A jako lekarz powinnas to wiedziec
I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli
Iwone, SolarPolar, anna maria, Parka, matylda08, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Sranie w banie. Każda z pozytywnym testem czuła @ za rogiem. A Ty jesteś pierwszym przykładem
A co tam u niej??Tylko ona wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:59
moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ależ się przyczepiłaś. Czytałas ze zrozumieniem o co mi chodziło? Chodziło mi o to, że czytałam gdzieś, że laboratoria pokazuja bete powyzej 50 z krwi jako ciążę (fakt miało być powyzęj 25)i myślałam, ze niższych poziomów bety we krwi nie oznaczają, tylko piszą - wynik ujemny. Nigdy nie robiłam bety i jak zobaczyłam swój wynik to zobaczyłam też, że śladowe ilości bety oznaczają. A to, że się robi bete z krwi i dlaczego, to wiem i dużo innych rzeczy wiem. I przestań w końcu podważać przyznanie mi tytułu lekarza, bo zrobili to ludzie bardziej kompetentni od ciebie.
Ale pacjentka Twoja jednak nie chciała bym zostać I nie pisze tego złośliwie ot taka moja dygresja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:00
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusur, super ze nadajesz wiesci od Iwcia, bo ja latam po mieście i tylko sprawdzam, czy jesteście na bieżąco.. Będę dopiero kolo 16..
moremi, kapturnica, Aasiula, Pusurek, gretka, Sabina, Mega, anna maria, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie kłóccie sie kiedy nowe zycie przybywa na forum
Idę się chyba bzykać. Czas szybciej zleci.Pusurek, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, Arwena, gretka, MartaDidi, Sabina, dorbie, peppapig, Mega, Iwone, anna maria, gosia7122, Simba, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Pusur tak patrze na twój suwak , Adamek ma 5mieszków, szok, pamietam jak rodziłas i tu pisałas tak jakby to było wczoraj...czas zapierdala niesamowicie
kapturnica, moremi, Aasiula, gretka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Prawda? Teraz jak Iwka mi pisze, to mam przed oczami sceny z wlasnego porodu. Szok, ze to juz 5 miesiecy minelo.
Aasiula, Pusurek, Heretyczka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość