X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to widze że włoska słuzba zdrowia tez taka sobie....
    nie zwalajmy na sobote

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:41

moremi, Aasiula, kapturnica, gretka, MartaDidi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewuś, jak tam? Pamiętaj - dzisiaj luzik. Fasolinka ma się porządnie zagniezdzić.

Swoją drogą Miśku te Kubusie są fantastyczne :-)

Aasiula, kapturnica, gretka, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:47

Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dokladnie tak. Lezy i czeka, az ktos bedzie wolny. Do dupy taka sobota, no.
    noszszsz qurwa mac !!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ewuś, jak tam? Pamiętaj - dzisiaj luzik. Fasolinka ma się porządnie zagniezdzić.

Swoją drogą Miśku te Kubusie są fantastyczne :-)
    wrrr

moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobrze przeczytałam? ło maj gad...
    ty na jakichś wspomagaczach medycznych jedziesz, że tak ci wstrzymało?
    no comments

Aasiula, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Macdu pisala do mnie ze nie ma jej w domu podczytuje od czasu do zcasu z partyzanta..tempki nie mierzyla czuje @ za rogiem
    Sranie w banie. Każda z pozytywnym testem czuła @ za rogiem. A Ty jesteś pierwszym przykładem ;)

Heretyczka, Aasiula, gretka, Sabina, Mega, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka pod ktg. Podlaczyla ja polozna i poszla sobie. Serce bije, Ivo sie rusza, skurcze sa. Czekamy dalej.

moremi, Aasiula, gretka, MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Iwone, anna maria, gosia7122, Simba, Mango, ania.g, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wrrr
    Też Cię kocham <3

Heretyczka, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur tak patrze na twój suwak , Adamek ma 5mieszków, szok, pamietam jak rodziłas i tu pisałas tak jakby to było wczoraj...czas zapierdala niesamowicie

Pusurek, Arwena, gretka, MartaDidi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nie neguje Twojej wykonywanej pracy ale zauwaz,że jako lekarz powinnas tak elementarna wiedze jak badania hormonów posiadać i nie zwalac tego na zle zrozumienie..Nie jestem cięta na lekarzy ale na brak podstawowej wiedzy , której Ci brakuje i to w dużej mierze.Co stawia pod znakiem zapytania Twój zawód :) A jako lekarz powinnas to wiedziec :) I to z dziewczynami nas zastanawia ,że momentami piszesz tak od czapy ,że głowa boli :)
    Ależ się przyczepiłaś. Czytałas ze zrozumieniem o co mi chodziło? Chodziło mi o to, że czytałam gdzieś, że laboratoria pokazuja bete powyzej 50 z krwi jako ciążę (fakt miało być powyzęj 25)i myślałam, ze niższych poziomów bety we krwi nie oznaczają, tylko piszą - wynik ujemny. Nigdy nie robiłam bety i jak zobaczyłam swój wynik to zobaczyłam też, że śladowe ilości bety oznaczają. A to, że się robi bete z krwi i dlaczego, to wiem i dużo innych rzeczy wiem. I przestań w końcu podważać przyznanie mi tytułu lekarza, bo zrobili to ludzie bardziej kompetentni od ciebie.

Iwone, SolarPolar, anna maria, Parka, matylda08, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no to widze że włoska słuzba zdrowia tez taka sobie....
    nie zwalajmy na sobote
    Wiadomo od czego strajk włoski :-)))

Heretyczka, Iwone, anna maria, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sranie w banie. Każda z pozytywnym testem czuła @ za rogiem. A Ty jesteś pierwszym przykładem ;)
    No ja tylko jeZdem przekazywaczką informacji 8) A co tam u niej??Tylko ona wie 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:59

moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ależ się przyczepiłaś. Czytałas ze zrozumieniem o co mi chodziło? Chodziło mi o to, że czytałam gdzieś, że laboratoria pokazuja bete powyzej 50 z krwi jako ciążę (fakt miało być powyzęj 25)i myślałam, ze niższych poziomów bety we krwi nie oznaczają, tylko piszą - wynik ujemny. Nigdy nie robiłam bety i jak zobaczyłam swój wynik to zobaczyłam też, że śladowe ilości bety oznaczają. A to, że się robi bete z krwi i dlaczego, to wiem i dużo innych rzeczy wiem. I przestań w końcu podważać przyznanie mi tytułu lekarza, bo zrobili to ludzie bardziej kompetentni od ciebie.
    Tak tak tak ...A swistak siedzi i zawija w sreberka..Nie unoś sie tak bo Ci żyłka pęknie...Masz bardzo wielką wiedzę ok ok ..Wierze na słowo 8) Ale pacjentka Twoja jednak nie chciała bym zostać I nie pisze tego złośliwie ot taka moja dygresja 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:00

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, super ze nadajesz wiesci od Iwcia, bo ja latam po mieście i tylko sprawdzam, czy jesteście na bieżąco.. Będę dopiero kolo 16..

moremi, kapturnica, Aasiula, Pusurek, gretka, Sabina, Mega, anna maria, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kłóccie sie kiedy nowe zycie przybywa na forum :)

moremi, Aasiula, Arwena, gretka, SolarPolar, Sabina, dorbie, Mega, Iwone, anna maria, gosia7122, Simba, Dorka1979, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    I gdy fasolinka się zagnieżdża.
    Idę się chyba bzykać. Czas szybciej zleci.

Pusurek, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, Arwena, gretka, MartaDidi, Sabina, dorbie, peppapig, Mega, Iwone, anna maria, gosia7122, Simba, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Pusur tak patrze na twój suwak , Adamek ma 5mieszków, szok, pamietam jak rodziłas i tu pisałas tak jakby to było wczoraj...czas zapierdala niesamowicie
    Prawda? Teraz jak Iwka mi pisze, to mam przed oczami sceny z wlasnego porodu. Szok, ze to juz 5 miesiecy minelo.

kapturnica, moremi, Aasiula, gretka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Serduszka Cie omotały !!! AndZej odczyniaj egzorcyzmy!!!

Aasiula, Heretyczka, gretka, Sabina, Mega, Simba, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Prawda? Teraz jak Iwka mi pisze, to mam przed oczami sceny z wlasnego porodu. Szok, ze to juz 5 miesiecy minelo.
    Jeszcze troche i Adamek zacznie Ci pyskowac =D

Aasiula, Pusurek, Heretyczka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6613 6614 6615 6616 6617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ