35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kapta, a jakie miałaś AMH , pewnie badalas jak do biochemicznej sie przygotowywalas?
?
Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby złyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:38
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Dorbie chyba chodziło o iv
Dziewczyna zamotana ostatnio jest. Wcale się nie dziwiękapturnica, Iwone, Aasiula, gretka, Mega, Dorka1979, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Iwka czeka na ktg. Moze wroci do domu, skurcze ma co 15 min nieregularne.
moremi, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wczoraj pisala na tela do mnie ,ze ejdzie wieczorem do lekarza do lublina..I potem czy sa wyniki Elfika..
kapturnica, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:i tak z cichacza oj nie godzi się
Aasiula, dorbie, Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Do jakiej biochemicznej?
?
Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby zły
Ok, nie odzywam się -
nick nieaktualnyIwka zostaje w szpitalu, wody sie sacza. Czeka ciagle na ktg i sale porodowa. Alojz jest z nia.
Czekamy zatem.Aasiula, moremi, ania.g, anna maria, gretka, Iwone, Heretyczka, peppapig, kapturnica, SolarPolar, Arwena, ComeToMeBaby, MartaDidi, Mega, gosia7122, Simba, Dorka1979, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość