35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNastępną do korowodu zacionżonych obstawiam Gretkeanna maria wrote:Ktora dzisiaj szcza?

Widziałyscie jaki piękny wykres? Kciuki i sikłabyś pliss
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, anna maria, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Do jakiej biochemicznej?dorbie wrote:Kapta, a jakie miałaś AMH , pewnie badalas jak do biochemicznej sie przygotowywalas?
?
Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby zły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:38
Bursztyn lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dlatego ma ksywę BudyńIwone wrote:Dorbie chyba chodziło o iv

Dziewczyna zamotana ostatnio jest. Wcale się nie dziwię
kapturnica, Iwone, Aasiula, gretka, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie miałam pisać że chyba ją jeszcze wypuszczą ale teraz przynajmniej będzie spokojniejsza, wiedząc że wszystko jest w porządkuPusurek wrote:Iwka czeka na ktg. Moze wroci do domu, skurcze ma co 15 min nieregularne.
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I nie odnotowała temperatury ani wczoraj, ani dzisiaj. A dzisiaj ma już termin @. Podejrzane.kapturnica wrote:Wczoraj pisala na tela do mnie ,ze ejdzie wieczorem do lekarza do lublina..I potem czy sa wyniki Elfika..
kapturnica, Aasiula, gretka, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A widziałaś jak Dorbie z cichacza? To i jej para taka będzie.Aasiula wrote:i tak z cichacza oj nie godzi się

Aasiula, nick nieaktualny, Iwone, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAle mentalnie chyba tak, bo pisałaś o tym. No, przy pco to faktkapturnica wrote:Do jakiej biochemicznej?
?
Nie przygotowywałam sie do niczego jeszcze..A badania AMH nie robiłam bo do podejscia do in vitro srednia waznosc tego badania jest 3miesiace do pół roku w zaleznosci od kliniki..Przy pcos myśle ,że wynik nie byłby zły
Ok, nie odzywam się -
nick nieaktualnyIwka zostaje w szpitalu, wody sie sacza. Czeka ciagle na ktg i sale porodowa. Alojz jest z nia.
Czekamy zatem.
Aasiula, moremi, ania.g, anna maria, gretka, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, MartaDidi, Mega, gosia7122, Simba, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość