35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ale emocje,poród na żywo to tylko chyba na naszym forum.
Kapta ja w ciązy miałam straszny problem na początku z braniem leków,odruch wymiotny miałam od razu jak tylko położyłam tabletkę na język a kilka leków biorę na stałe to męczyłam się strasznie,rozkładałam na raty.anna maria, kapturnica, MartaDidi, moremi, Iwone, Arwena, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem na bieżąco tralalalala
Faktycznie emocje na tym forum ze uuuuu paaaaaanie
Przynajmniej Iwka nie zawiedzie cioci Paszczakowej z porodem w 2015. Nie moge sie doczekać aż zobaczę Iva
A no i dzien dobrySimbiatka dziekuja za lajki
PS Anna - czy bierzesz pod uwagę młodszego kawalera dla Helki? Bo jeśli tak, to ja będę miała dwoch na wydaniu
Buziaki dziewczyny. Kocham Was.anna maria, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, MartaDidi, moremi, Iwone, Arwena, gretka, gosia7122, Mango, Aasiula, Mega, ania.g, Parka, Bursztyn, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki zalozylam jej do zdjecia opaske chociaz sie buntowala:-)
Sabina, anna maria, moremi, SolarPolar, MartaDidi, gosia7122, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam ale emocje,poród na żywo to tylko chyba na naszym forum.
Kapta ja w ciązy miałam straszny problem na początku z braniem leków,odruch wymiotny miałam od razu jak tylko położyłam tabletkę na język a kilka leków biorę na stałe to męczyłam się strasznie,rozkładałam na raty.anna maria, gosia7122, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka czeka na rozwarcie. Nie moga jej czesto badac, bo worek plodowy jest pekniety i nie chca zawlec bakterii.
anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, moremi, Arwena, MartaDidi, gretka, gosia7122, Aasiula, Mega, ania.g, Parka, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Helenka bedzie miala trudny wybor:-)obydwoje przystojni:-)Simba wrote:Jestem na bieżąco tralalalala
Przynajmniej Iwka nie zawiedzie cioci Paszczakowej z porodem w 2015. Nie moge sie doczekać aż zobaczę Iva
PS Anna - czy bierzesz pod uwagę młodszego kawalera dla Helki? Bo jeśli tak, to ja będę miała dwoch na wydaniu
Buziaki dziewczyny. Kocham Was.Simba, Sabina, moremi, Arwena, Mango, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem na bieżąco tralalalala
Buziaki dziewczyny. Kocham Was.Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:To mi sie wczoraj zle wkleilo
pokazuje zanim panicz Ivo skupi na sobie cała uwagę
Ale cuda!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:40
Simba, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A jaka łapunia malusia
Kurde niech ktos mowi co chce ale dziumdziaki takie malusie to jednak cud !!
Kapta... Ty wiesz co.MartaDidi, gretka, anna maria, Sabina, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!