X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie z tym inofemem ciekawa sprawa, wertuje interneta i wszędzie brak towaru - tych 60 szt :( a chciałam zamówić :(

Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:48

Mega, SolarPolar, moremi, Aasiula, gretka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.

A to jednak trzeba słowa dobierać :) siedzi na dupce w sensie ze sie nie spieszy,ale tak naprawdę to panna z głową "na wylocie" od jakiegoś juz czasu,a ja od końca grudnia z rozwarciem po lesie ganiam,szyjka skrócona, czop-fuj-fragmentami juz tez poszedł precz, ale wiecej objawów (tj skurczy,bólu, paniki ze to JUZ to ja miałam miesiąc temu, a teraz nic się konkretnego nie dzieje wrrrr).
    Pewnie ze dam znać ze miejsce wolne,no ale ewidentnie Iwci juz nie przegonie.
    Trzymam kciuki!

Iwone, Arwena, SolarPolar, moremi, Sabina, ania.g, MartaDidi, Mega, Aasiula, gretka, gosia7122, anna maria, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Iwki cisza. Moze sie zaczelo. Ja ide w kimono na chwile, bo oslablam z tych emocji. Paszczak i Moremi tez sa pod Iwcie podpiete, wiec wiesci na biezaco beda na pewno. :-)

Sabina, moremi, kapturnica, Mega, MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, gosia7122, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    A to jednak trzeba słowa dobierać :) siedzi na dupce w sensie ze sie nie spieszy,ale tak naprawdę to panna z głową "na wylocie" od jakiegoś juz czasu,a ja od końca grudnia z rozwarciem po lesie ganiam,szyjka skrócona, czop-fuj-fragmentami juz tez poszedł precz, ale wiecej objawów (tj skurczy,bólu, paniki ze to JUZ to ja miałam miesiąc temu, a teraz nic się konkretnego nie dzieje wrrrr).
    Pewnie ze dam znać ze miejsce wolne,no ale ewidentnie Iwci juz nie przegonie.
    Trzymam kciuki!
    Ja z tych nierodzących, to nie znam się :-)

Mega, Sabina, Aasiula, Viv78, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U Iwki cisza. Moze sie zaczelo. Ja ide w kimono na chwile, bo oslablam z tych emocji. Paszczak i Moremi tez sa pod Iwcie podpiete, wiec wiesci na biezaco beda na pewno. :-)
    Czuwam. Nic nie robię.gf

Pusurek, Mega, Iwone, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Info od Iwci
    "Sytuacja stabilna. Szyjka zmiekla . Ivo powolutku schodzi w dol ."
    Alojzy jest razem z nią :)

Sabina, MartaDidi, Mega, Pusurek, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, SolarPolar, gosia7122, anna maria, Parka, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka po 2 ktg, wszystko jest ok. Szyjka zmiekla, nadal zamknieta, ale skrocona.
    Chyba to jeszcze troche potrwa...

MartaDidi, Mega, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, gretka, moremi, anna maria, Parka, ania.g, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwka po 2 ktg, wszystko jest ok. Szyjka zmiekla, nadal zamknieta, ale skrocona.
    Chyba to jeszcze troche potrwa...
    Raczej tak ...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja z tych nierodzących, to nie znam się :-)
    A ty mysłisz, że ja się znam?
    Nie miałam akcji porodowej, nie wiem co to skurcze parte, ani w ogóle co to są skurcze fizjologiczne, ja miałam je wywoływane oxytocyną.
    Czy czop - jaki czop? Odeszły wody, dali kroplówkę i się leciało z koksem ;)

Mega, Viv78, Arwena, Iwone, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie miałam akcji porodowej, nie wiem co to skurcze parte, ani w ogóle co to są skurcze fizjologiczne, ja miałam je wywoływane oxytocyną.
    Mi przy pierwszym porodzie przekłuli pęcherz, tez kroplówka i po 3 godz. było po wszystkim...

Arwena, Sabina, Iwone, Viv78, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

MartaDidi, Sabina, Iwone, Mega, Viv78, SolarPolar, gretka, moremi, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a mi przy pierwszym... też bym chciała móc tak powiedzieć :)
    Juz niedlugo...:-)

ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Arwena, MartaDidi, Sabina, Mega, gretka, moremi, Aasiula, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a mi przy pierwszym... też bym chciała móc tak powiedzieć :)
    nie długo też powiesz ;)

ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

MartaDidi, Mega, Iwone, moremi, Niuta, Aasiula, dorbie, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no własnie, niedługo.
    toć ja się od wróżków telewizyjnych dowiedziałam, że w czerwcu w ciąży będę. to co ja gupia dzisiaj chciałam testować. heh. niemądra ja, niemądra....
    A Wróżbita Maciej coś w tej materii miał do powiedzenia? Bo jak to nie on , to się nie liczy...

moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Tego wywoływania to się właśnie najbardziej boje, no ale może nie taki czort straszny...
    Tak jak miałam codzienna schize ze wstajac w nocy do lazienki poczuje ze mi wody odeszły(chociaz powinnam napisać raczej "zwlekając się z lóżka" bo w nocy jak mi się te rozchodzące się kości zastoja to się czuje jak zuczek którego na plecy jakiś złośliwiec wywrocil), tak teraz o tym marzę.

moremi, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobrze przeczytałam? ło maj gad...
    ty na jakichś wspomagaczach medycznych jedziesz, że tak ci wstrzymało?
    Mi jak mój pan doktor konował stwierdził że jestem bezpłodna to właśnie miałam cykl 150 parę dni

MartaDidi, kapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Arwena, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Tego wywoływania to się właśnie najbardziej boje, no ale może nie taki czort straszny...
    Tak jak miałam codzienna schize ze wstajac w nocy do lazienki poczuje ze mi wody odeszły(chociaz powinnam napisać raczej "zwlekając się z lóżka" bo w nocy jak mi się te rozchodzące się kości zastoja to się czuje jak zuczek którego na plecy jakiś złośliwiec wywrocil), tak teraz o tym marzę.
    Podobno "na sucho" gorzej sie rodzi... ale podkreslam - podobno-...

Viv78, gosia7122, Arwena, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6619 6620 6621 6622 6623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ