35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie z tym inofemem ciekawa sprawa, wertuje interneta i wszędzie brak towaru - tych 60 szt
a chciałam zamówić
Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.
A to jednak trzeba słowa dobieraćsiedzi na dupce w sensie ze sie nie spieszy,ale tak naprawdę to panna z głową "na wylocie" od jakiegoś juz czasu,a ja od końca grudnia z rozwarciem po lesie ganiam,szyjka skrócona, czop-fuj-fragmentami juz tez poszedł precz, ale wiecej objawów (tj skurczy,bólu, paniki ze to JUZ to ja miałam miesiąc temu, a teraz nic się konkretnego nie dzieje wrrrr).
Pewnie ze dam znać ze miejsce wolne,no ale ewidentnie Iwci juz nie przegonie.
Trzymam kciuki!Iwone, Arwena, SolarPolar, moremi, Sabina, ania.g, MartaDidi, Mega, Aasiula, gretka, gosia7122, anna maria, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU Iwki cisza. Moze sie zaczelo. Ja ide w kimono na chwile, bo oslablam z tych emocji. Paszczak i Moremi tez sa pod Iwcie podpiete, wiec wiesci na biezaco beda na pewno.
Sabina, moremi, kapturnica, Mega, MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, gosia7122, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:A to jednak trzeba słowa dobierać
siedzi na dupce w sensie ze sie nie spieszy,ale tak naprawdę to panna z głową "na wylocie" od jakiegoś juz czasu,a ja od końca grudnia z rozwarciem po lesie ganiam,szyjka skrócona, czop-fuj-fragmentami juz tez poszedł precz, ale wiecej objawów (tj skurczy,bólu, paniki ze to JUZ to ja miałam miesiąc temu, a teraz nic się konkretnego nie dzieje wrrrr).
Pewnie ze dam znać ze miejsce wolne,no ale ewidentnie Iwci juz nie przegonie.
Trzymam kciuki!Mega, Sabina, Aasiula, Viv78, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:U Iwki cisza. Moze sie zaczelo. Ja ide w kimono na chwile, bo oslablam z tych emocji. Paszczak i Moremi tez sa pod Iwcie podpiete, wiec wiesci na biezaco beda na pewno.
Pusurek, Mega, Iwone, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Info od Iwci
"Sytuacja stabilna. Szyjka zmiekla . Ivo powolutku schodzi w dol ."
Alojzy jest razem z niąSabina, MartaDidi, Mega, Pusurek, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, gretka, SolarPolar, gosia7122, anna maria, Parka, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka po 2 ktg, wszystko jest ok. Szyjka zmiekla, nadal zamknieta, ale skrocona.
Chyba to jeszcze troche potrwa...MartaDidi, Mega, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, gretka, moremi, anna maria, Parka, ania.g, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja z tych nierodzących, to nie znam się
Nie miałam akcji porodowej, nie wiem co to skurcze parte, ani w ogóle co to są skurcze fizjologiczne, ja miałam je wywoływane oxytocyną.
Czy czop - jaki czop? Odeszły wody, dali kroplówkę i się leciało z koksemMega, Viv78, Arwena, Iwone, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ty mysłisz, że ja się znam?
Nie miałam akcji porodowej, nie wiem co to skurcze parte, ani w ogóle co to są skurcze fizjologiczne, ja miałam je wywoływane oxytocyną.
Czy czop - jaki czop? Odeszły wody, dali kroplówkę i się leciało z koksemArwena, Sabina, Iwone, Viv78, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:no własnie, niedługo.
toć ja się od wróżków telewizyjnych dowiedziałam, że w czerwcu w ciąży będę. to co ja gupia dzisiaj chciałam testować. heh. niemądra ja, niemądra....moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:A ty mysłisz, że ja się znam?
Czy czop - jaki czop? Odeszły wody, dali kroplówkę i się leciało z koksem
Tego wywoływania to się właśnie najbardziej boje, no ale może nie taki czort straszny...
Tak jak miałam codzienna schize ze wstajac w nocy do lazienki poczuje ze mi wody odeszły(chociaz powinnam napisać raczej "zwlekając się z lóżka" bo w nocy jak mi się te rozchodzące się kości zastoja to się czuje jak zuczek którego na plecy jakiś złośliwiec wywrocil), tak teraz o tym marzę.moremi, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dobrze przeczytałam? ło maj gad...
ty na jakichś wspomagaczach medycznych jedziesz, że tak ci wstrzymało?MartaDidi, kapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Arwena, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Tego wywoływania to się właśnie najbardziej boje, no ale może nie taki czort straszny...
Tak jak miałam codzienna schize ze wstajac w nocy do lazienki poczuje ze mi wody odeszły(chociaz powinnam napisać raczej "zwlekając się z lóżka" bo w nocy jak mi się te rozchodzące się kości zastoja to się czuje jak zuczek którego na plecy jakiś złośliwiec wywrocil), tak teraz o tym marzę.Viv78, gosia7122, Arwena, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę