X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm myslalam ,ze ja juz focie usmiechnietej Iwci z młodym na łonie zobacze ;) A tu zapowiada sie dłuzsza impra widze...Skoro nie ma rozwarcia biedula to pewnie ja oxy tez podgonia..ale nie polecam brrr nie ma jak naturalne tempo :)
    Glowa mnie naprdla, nie wiem kiedy zasnęłam..

MartaDidi, moremi, Aasiula, Arwena, ania.g, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmmm myslalam ,ze ja juz focie usmiechnietej Iwci z młodym na łonie zobacze ;) A tu zapowiada sie dłuzsza impra widze...Skoro nie ma rozwarcia biedula to pewnie ja oxy tez podgonia..ale nie polecam brrr nie ma jak naturalne tempo :)
    Glowa mnie naprdla, nie wiem kiedy zasnęłam..
    PROGESTERON:-)

moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:49

moremi, kapturnica, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a nie wiem kto, bo z automatu smsem poszło. a tak mnie naszło szaleńczo aby wysłać razu pewnego. to się potem dziewczyny śmiały, że mi nie napisali w czerwcu którego roku :)
    To MUSI byc Wrozbita Maciej!!! inni nie maja kompetencji :-)

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwce szykuja wlasnie lozko, bo jeszcze byla w poczekalni. Ona spokojna, Alojz panikuje ciut. Kolejne ktg o 19.
    Mozna spokojnie isc po czipsy, tu sie im nie spieszy. ;-)

MartaDidi, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Arwena, Parka, ania.g, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Podobno "na sucho" gorzej sie rodzi... ale podkreslam - podobno-...

Ale przynajmniej się zorientuje ze trzeba do szpitala jechać,bo ciągle się boje ze skurcze przegapie.no wiem ze tak całkiem to się nie da :) , ale moze dojade za późno, no a mam GBSa pozytywnego niestety

Tylko chłop wyluzowany, właśnie winko sobie otwiera...

Ps Nie cierpie z tableta pisac.czytam po 3 razy a i tak w końcu Wam napisze cos od czapy.ktoś juz tu tak kiedyś miał dawno temu,tylko nie pamiętam kto był mistrzynią tableta.

MartaDidi, gretka, moremi, Arwena, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Ale przynajmniej się zorientuje ze trzeba do szpitala jechać,bo ciągle się boje ze skurcze przegapie.no wiem ze tak całkiem to się nie da :) , ale moze dojade za późno, no a mam GBSa pozytywnego niestety

Tylko chłop wyluzowany, właśnie winko sobie otwiera...

Ps Nie cierpie z tableta pisac.czytam po 3 razy a i tak w końcu Wam napisze cos od czapy.ktoś juz tu tak kiedyś miał dawno temu,tylko nie pamiętam kto był mistrzynią tableta.
    KOchana nie przegapisz skurczow... A o dzidzie sie nie martw... 70% jest pozytywnych- tzn. skolonizowanych....

Viv78, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tak na serio jaracie sie tą akcją porodową?

kurcze wolałabym, żeby Iwcia skupiła się na porodzie a potem opisała nam to wszystko tak jak to było do tej pory. Tak w całości i jest wtedy niespodzianka
    tylko matka może opisać swoje emocje a tak bez sensu

MartaDidi, Arwena, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I gdy fasolinka się zagnieżdża.
    Idę się chyba bzykać. Czas szybciej zleci.

A o tak mozna w środku dnia? W OF jest tylko opcja serc rano albo wieczorem ;)

kapturnica, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i te fasolinki, dzidziolki, dzidzie koniec świata! forum 35+ zmierza ku zagładzie!

MartaDidi, kapturnica, Arwena, moremi, ania.g, Aasiula, Sabina, Mega, Niuta, Simba, gosia7122, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh Iwcia trzymam kciuki za Was

MartaDidi, kapturnica, Arwena, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

kurcze wolałabym, żeby Iwcia skupiła się na porodzie a potem opisała nam to wszystko tak jak to było do tej pory. Tak w całości i jest wtedy niespodzianka
    Ja po ptostu chcialabym jak najszybciej przeczytac, ze juz po wszystkim i ze wszystko dobrze z mama i z Malym... Same szczegoly akcji niespecjalnie mnie kreca, ale z doswiadczenia wiem, ze dla rodzacej to wielkie przezycie :-)

Reni, moremi, Arwena, Iwone, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no własnie, niedługo.
    toć ja się od wróżków telewizyjnych dowiedziałam, że w czerwcu w ciąży będę. to co ja gupia dzisiaj chciałam testować. heh. niemądra ja, niemądra....
    Ale jak teraz zajdziesz, to w czerwcu będziesz jeszcze w ciąży :-)
    Ja mam w czerwcu 40tke i od kilku mcy mam wizję, że mam urodziny, kupa ludzi u mnie w ogrodzie i ja z brzuchem ;-) No, takie przyszłościowe wizje mam ;-)

MartaDidi, Heretyczka, gretka, anna maria, Parka, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i te fasolinki, dzidziolki, dzidzie koniec świata! forum 35+ zmierza ku zagładzie!
    To ja na to OBCY W BRZUCHU, MALY PASOZYT, UPIERDAS i moje ulubione OPRAWCA. Foru trzyma sie dobrze :-)

anna maria, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff ;-)

kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzieki zalozylam jej do zdjecia opaske chociaz sie buntowala:-)

Ale za to jak sie potem usmiechnela! Sama słodycz! :)

MartaDidi, anna maria, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak rodziłam Huberta, to też mi wpierw odszedł plyn owodniowy, a bylam akurat 2 dni po badaniu i doktor moj twierdził, ze główka jest przyparta i mam się nie bac o pepowine. A doktor mial duże doswiadczenie w porodach w domu. No to jak skurczy nie mialam to sie wzięłam za sxorowanie dywanu na czworaka i wywolalam sobie piekne skurcze co 4 min i pojechalam do szpitala, a mialam 10 min drogi i doktor musiała mojego meza poganiac by zdążył na poród, a musial sie w odpowiednie ubranko przebrać. 10 min I okres porodu, 5 drugi i po wszystkim.
    A przy pierwszym po odejsciu plynu pojechalam do szpitala i meczyli mnie oksy, skurczy nie bylo, potem bolesne, doktor az mi wypychala Kube, 5 godzi się męczyłam.

Parka, Arwena, Iwone, Viv78, Sabina, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Iwka bardzo chciala, zebyscie wiedzialy na biezaco. To informuje. Renislawo, po prostu moze nie czytaj? Potem sobie przeczytasz calosc, jak Iwka urodzi i napisze.

Parka, moremi, gretka, Arwena, Iwone, ania.g, Viv78, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no właśnie miałam pytać ;)
    Dorbie w domu wiedzą?
    Powiedziałam mężowi w tzw przelocie na ucho na siłowni, tłumacząc dlaczego nie idę na trening. Ale dużo czasu nie mialam bo sie spóźnił. Ja zaraz do pracy leciałam. Potem zrobilam mu fotke testu i skarpetek różowych, które dostalam od koleżanki w pracy, pielęgniarki, która byla w konspiracji i pobierała mi krew na bete.
    A teraz ja w pracy, w domu kocioł, bo 10 te urodziny Huberta. Przyjechali moi rodzice, szwagierka, obiad gotują, ha na infolini, wielki szał. Na razie rodzinie nie mówimy, moja nama jest przeciwna mojej ciąży, po co ma się wtrącać.

moremi, Parka, Arwena, Iwone, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni, wiesz dobrze, że to tylko żarty. Nie wkurzaj się już. No dobrze, dobrze, już wracamy do kurwowania.

Parka, Arwena, Iwone, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6620 6621 6622 6623 6624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ