35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm myslalam ,ze ja juz focie usmiechnietej Iwci z młodym na łonie zobacze
A tu zapowiada sie dłuzsza impra widze...Skoro nie ma rozwarcia biedula to pewnie ja oxy tez podgonia..ale nie polecam brrr nie ma jak naturalne tempo
Glowa mnie naprdla, nie wiem kiedy zasnęłam..MartaDidi, moremi, Aasiula, Arwena, ania.g, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hmmm myslalam ,ze ja juz focie usmiechnietej Iwci z młodym na łonie zobacze
A tu zapowiada sie dłuzsza impra widze...Skoro nie ma rozwarcia biedula to pewnie ja oxy tez podgonia..ale nie polecam brrr nie ma jak naturalne tempo
Glowa mnie naprdla, nie wiem kiedy zasnęłam..moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:a nie wiem kto, bo z automatu smsem poszło. a tak mnie naszło szaleńczo aby wysłać razu pewnego. to się potem dziewczyny śmiały, że mi nie napisali w czerwcu którego roku
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyIwce szykuja wlasnie lozko, bo jeszcze byla w poczekalni. Ona spokojna, Alojz panikuje ciut. Kolejne ktg o 19.
Mozna spokojnie isc po czipsy, tu sie im nie spieszy.MartaDidi, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Arwena, Parka, ania.g, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Podobno "na sucho" gorzej sie rodzi... ale podkreslam - podobno-...
Ale przynajmniej się zorientuje ze trzeba do szpitala jechać,bo ciągle się boje ze skurcze przegapie.no wiem ze tak całkiem to się nie da, ale moze dojade za późno, no a mam GBSa pozytywnego niestety
Tylko chłop wyluzowany, właśnie winko sobie otwiera...
Ps Nie cierpie z tableta pisac.czytam po 3 razy a i tak w końcu Wam napisze cos od czapy.ktoś juz tu tak kiedyś miał dawno temu,tylko nie pamiętam kto był mistrzynią tableta.MartaDidi, gretka, moremi, Arwena, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Ale przynajmniej się zorientuje ze trzeba do szpitala jechać,bo ciągle się boje ze skurcze przegapie.no wiem ze tak całkiem to się nie da
, ale moze dojade za późno, no a mam GBSa pozytywnego niestety
Tylko chłop wyluzowany, właśnie winko sobie otwiera...
Ps Nie cierpie z tableta pisac.czytam po 3 razy a i tak w końcu Wam napisze cos od czapy.ktoś juz tu tak kiedyś miał dawno temu,tylko nie pamiętam kto był mistrzynią tableta.Viv78, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Wy tak na serio jaracie sie tą akcją porodową?
kurcze wolałabym, żeby Iwcia skupiła się na porodzie a potem opisała nam to wszystko tak jak to było do tej pory. Tak w całości i jest wtedy niespodzianka
tylko matka może opisać swoje emocje a tak bez sensu
MartaDidi, Arwena, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i te fasolinki, dzidziolki, dzidzie koniec świata! forum 35+ zmierza ku zagładzie!
MartaDidi, kapturnica, Arwena, moremi, ania.g, Aasiula, Sabina, Mega, Niuta, Simba, gosia7122, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wy tak na serio jaracie sie tą akcją porodową?
kurcze wolałabym, żeby Iwcia skupiła się na porodzie a potem opisała nam to wszystko tak jak to było do tej pory. Tak w całości i jest wtedy niespodzianka
tylko matka może opisać swoje emocje a tak bez sensuReni, moremi, Arwena, Iwone, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no własnie, niedługo.
toć ja się od wróżków telewizyjnych dowiedziałam, że w czerwcu w ciąży będę. to co ja gupia dzisiaj chciałam testować. heh. niemądra ja, niemądra....
Ja mam w czerwcu 40tke i od kilku mcy mam wizję, że mam urodziny, kupa ludzi u mnie w ogrodzie i ja z brzuchemNo, takie przyszłościowe wizje mam
MartaDidi, Heretyczka, gretka, anna maria, Parka, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i te fasolinki, dzidziolki, dzidzie koniec świata! forum 35+ zmierza ku zagładzie!
anna maria, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJak rodziłam Huberta, to też mi wpierw odszedł plyn owodniowy, a bylam akurat 2 dni po badaniu i doktor moj twierdził, ze główka jest przyparta i mam się nie bac o pepowine. A doktor mial duże doswiadczenie w porodach w domu. No to jak skurczy nie mialam to sie wzięłam za sxorowanie dywanu na czworaka i wywolalam sobie piekne skurcze co 4 min i pojechalam do szpitala, a mialam 10 min drogi i doktor musiała mojego meza poganiac by zdążył na poród, a musial sie w odpowiednie ubranko przebrać. 10 min I okres porodu, 5 drugi i po wszystkim.
A przy pierwszym po odejsciu plynu pojechalam do szpitala i meczyli mnie oksy, skurczy nie bylo, potem bolesne, doktor az mi wypychala Kube, 5 godzi się męczyłam.Parka, Arwena, Iwone, Viv78, Sabina, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Wy tak na serio jaracie sie tą akcją porodową?
tylko matka może opisać swoje emocje a tak bez sensuParka, moremi, gretka, Arwena, Iwone, ania.g, Viv78, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:no właśnie miałam pytać
Dorbie w domu wiedzą?
A teraz ja w pracy, w domu kocioł, bo 10 te urodziny Huberta. Przyjechali moi rodzice, szwagierka, obiad gotują, ha na infolini, wielki szał. Na razie rodzinie nie mówimy, moja nama jest przeciwna mojej ciąży, po co ma się wtrącać.moremi, Parka, Arwena, Iwone, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i te fasolinki, dzidziolki, dzidzie koniec świata! forum 35+ zmierza ku zagładzie!
Parka, Arwena, Iwone, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!