35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Simba chłopaki super
Rozczulają mnie za każdym razem, jak na nich patrze
Hm, nabrałam ochoty na syna
Chociaż mój mąż to też jak dzieciakMartaDidi, anna maria, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bedziesz miala tylko od samego poczatku wbij sobie do glowy ze Twoja fasolka jest dziewczynka i tak bedzie:-)mi sie to udalo:-)kapturnica wrote:Slicznie wygląda...Też chce taka kobietke
moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bedziesz miala tylko od samego poczatku wbij sobie do glowy ze Twoja fasolka jest dziewczynka i tak bedzie:-)mi sie to udalo:-)
moremi, Aasiula, Mega, anna maria, Arwena, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:51
MartaDidi, Sabina, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia niech już rodzi proszę bo mnie zrujnuje jej poród finansowo... czekam na wieści i plączę się bez sensu po internecie... Juz kupiłam spodnie i buty... Kurde- szlag...
Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, anna maria, gretka, Arwena, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:A ja nabieram ochoty na dwójkę
Chociaż mój mąż to też jak dzieciakAle kurde zajeb bym miala..A ciul tam nawet w duecie biere!!
MartaDidi, moremi, Sabina, Aasiula, SolarPolar, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bedziesz miala tylko od samego poczatku wbij sobie do glowy ze Twoja fasolka jest dziewczynka i tak bedzie:-)mi sie to udalo:-)
Przyjme wszystkoSabina, MartaDidi, Aasiula, gosia7122, ania.g, Mega, anna maria, Arwena, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie z Was to sa normalnie jakiesik ćmy nocne..Żeby o 2giej na forum było sobie zycie??A kto bedzie łożka grzał..?? Trza wczesnie z kurami spac i kogutem rano wstać
Ja jak ten jebany skowronek od 5tej spać nie moge a poszłam przed północa.Bezsenność ??
BryMartaDidi, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cudne sa te twoje dzieciaki SimbaSabina, kapturnica, MartaDidi, moremi, Aasiula, anna maria, Dorka1979, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Czyli wody ok
ruchów dziecka możesz nie czuć i nic złego to nie oznacza. Ja też tak miałam.
Możesz podjechać do szpitala i sprawdzą Ci ktg żebyś się uspokoiła. Do porodu jeszcze daleka drogaIwone, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:U mnie tak wieje ze az strach wyjsc z domu,ale za to jest bardzo ciepol 12stp
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Aż mnie skurcz macicy złapał z wrażenia, że Iwcia rodzi
Iwone, anna maria, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość