35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Szalejesz kobieto
zaznaczylabym rano
Viv się odzywała, że jeszcze nierozpakowana. Viv, ale dasz znać jak przyjdzie czas?Mega, MartaDidi, Iwone, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ktg w porządku, Ivo się rusza, szyjka wysoko, ale miękka, rozwarcia brak. To sprzed pół godziny.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie szalejesz? Miejsce się zwalnia, to działam
Viv się odzywała, że jeszcze nierozpakowana. Viv, ale dasz znać jak przyjdzie czas?Iwone, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja tak mialam . Woda odeszla, zero rozwarcia Ale i skurczy tez nie bylo i tak 10 godzin. Decyzja cesarka.
Mega, SolarPolar, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?
Na razie, nowych wiesci brak.moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:chyba że Viv już urodziła i nie miała jak nam napisać
Iwone, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:chyba że Viv już urodziła i nie miała jak nam napisać
Mega, Iwone, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O proszęViv78 wrote:Ale jak to, Zuza jeszcze siedzi na dupce i się nie spieszy nigdzie.
Trzymaj sie. Czekam na dalsze newsy.fajnie,tez kce takMega, Arwena, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Wiesz, to taki czas ze nie znasz dnia ani godziny
MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.
Idę sprzątać dalej, bo przecież poród pierworódki nie skończy się tak szybkoMega, Arwena, anna maria, moremi, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:widocznie nie doczytałam, bo myślałam że to było wczoraj
Idę sprzątać dalej, bo przecież poród pierworódki nie skończy się tak szybkoIwone, anna maria, moremi, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Kapta,ale Dorbie nie jest tu lekarzem forumowym. Mało tego, nigdy wcześniej nie pisała że w ogóle jest lekarzem. Nie uważasz że nie znając jej w praktyce, nie powinnaś jej oceniać? Po co ta agresja w stosunku do niej i innych na forum!?
Mandragorę też pięknie co niektóre osoby załatwiły i parę innych dziewczyn. Przykre to jest a szkoda, bo wnosiły one bardzo wiele dobrego na to forum.
'''.Napisala sama ,ze jest lekarzem. Pewne błedy wytknela jej Burszta..Ja zapytałam o to skad ma takie a nie inne info.Pozniej doszło zapytanie o moje cos biochemicznego,....Jesli uznajesz to za agresje to twoja nie moja broszka.Nie rpzesadzaj nikt tu nikogo nie załatwia a jak ktoś nie umie rpzyjac czasem słów krytyki to juz nie moja sprawa
Agresji mojej chyba jeszcze nie widziałas heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:24
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie szybko z Helka uwinelam o 4 budzi mnie polozna i mowi cesarke robimy,a ja musze siku ,ona nie ma czasu(montaz cewnika)i o 4:39 Helka juz na swiecie;-)
moremi, SolarPolar, MartaDidi, Iwone, Arwena, gretka, Aasiula, ania.g, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość