35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie szalejesz? Miejsce się zwalnia, to działamMega wrote:Szalejesz kobieto
zaznaczylabym rano 

Viv się odzywała, że jeszcze nierozpakowana. Viv, ale dasz znać jak przyjdzie czas?
Mega, MartaDidi, Iwone, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To sie trochę pomęczy....moremi wrote:Ktg w porządku, Ivo się rusza, szyjka wysoko, ale miękka, rozwarcia brak. To sprzed pół godziny.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Znaczy Iwcia sie przecisnęła na pierwsze miejscemoremi wrote:Jakie szalejesz? Miejsce się zwalnia, to działam

Viv się odzywała, że jeszcze nierozpakowana. Viv, ale dasz znać jak przyjdzie czas?
Iwone, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
miejmy nadzieję że jest w dobrych rękach i że nic nieprzewidzianego się nie wydarzy.SolarPolar wrote:Ja tak mialam . Woda odeszla, zero rozwarcia Ale i skurczy tez nie bylo i tak 10 godzin. Decyzja cesarka.
Mega, SolarPolar, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzyjka dluga. Moze stad.moremi wrote:Coś jednak popieprzyłam "Ktg okej. Rozwarcia brak . Szyjka zamknieta . Dluga choc miekka".
Skąd ja wzięłam szyjkę wysoko?
Na razie, nowych wiesci brak.
moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Odezwała sie dzisiaj ze jeszcze nieIwone wrote:chyba że Viv już urodziła i nie miała jak nam napisać

Iwone, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.Iwone wrote:chyba że Viv już urodziła i nie miała jak nam napisać

Mega, Iwone, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O proszęViv78 wrote:Ale jak to, Zuza jeszcze siedzi na dupce i się nie spieszy nigdzie.
Trzymaj sie. Czekam na dalsze newsy.fajnie,tez kce tak
Mega, Arwena, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiesz, to taki czas ze nie znasz dnia ani godzinymoremi wrote:Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
No właśnie nie wiem ;-(Mega wrote:Wiesz, to taki czas ze nie znasz dnia ani godziny

MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
widocznie nie doczytałam, bo myślałam że to było wczorajmoremi wrote:Odzywała się rano, że dziecko dupką w dół siedzi i nigdzie się nie wybiera.

Idę sprzątać dalej, bo przecież poród pierworódki nie skończy się tak szybko
Mega, Arwena, anna maria, moremi, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie mów hop, u mnie tez położna tak mówiła, a w 3 godziny sie uwinelamIwone wrote:widocznie nie doczytałam, bo myślałam że to było wczoraj

Idę sprzątać dalej, bo przecież poród pierworódki nie skończy się tak szybko
Iwone, anna maria, moremi, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Przeciez ja jej nie wmawiam ,ze jest forumowym lekarzem ..Chyba ,ze czegos nie rozumiem.Iwone wrote:Kapta,ale Dorbie nie jest tu lekarzem forumowym. Mało tego, nigdy wcześniej nie pisała że w ogóle jest lekarzem. Nie uważasz że nie znając jej w praktyce, nie powinnaś jej oceniać? Po co ta agresja w stosunku do niej i innych na forum!?
Mandragorę też pięknie co niektóre osoby załatwiły i parę innych dziewczyn. Przykre to jest a szkoda, bo wnosiły one bardzo wiele dobrego na to forum.
'''.Napisala sama ,ze jest lekarzem. Pewne błedy wytknela jej Burszta..Ja zapytałam o to skad ma takie a nie inne info.Pozniej doszło zapytanie o moje cos biochemicznego,....Jesli uznajesz to za agresje to twoja nie moja broszka.
Nie rpzesadzaj nikt tu nikogo nie załatwia a jak ktoś nie umie rpzyjac czasem słów krytyki to juz nie moja sprawa
Agresji mojej chyba jeszcze nie widziałas heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:24
Bursztyn lubi tę wiadomość

-
Ja tez sie szybko z Helka uwinelam o 4 budzi mnie polozna i mowi cesarke robimy,a ja musze siku ,ona nie ma czasu(montaz cewnika)i o 4:39 Helka juz na swiecie;-)
moremi, SolarPolar, MartaDidi, Iwone, Arwena, gretka, Aasiula, ania.g, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH