35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi sie podoba relacja na zywo. Potem na pewno Iwcia od siebie napisze jak to przezywala. A teraz przynajmniej wiemy, ze wszystko idzie zgodnie z planem
moremi, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Pusurek, Viv78, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Powiedziałam mężowi w tzw przelocie na ucho na siłowni, tłumacząc dlaczego nie idę na trening. Ale dużo czasu nie mialam bo sie spóźnił. Ja zaraz do pracy leciałam. Potem zrobilam mu fotke testu i skarpetek różowych, które dostalam od koleżanki w pracy, pielęgniarki, która byla w konspiracji i pobierała mi krew na bete.
A teraz ja w pracy, w domu kocioł, bo 10 te urodziny Huberta. Przyjechali moi rodzice, szwagierka, obiad gotują, ha na infolini, wielki szał. Na razie rodzinie nie mówimy, moja nama jest przeciwna mojej ciąży, po co ma się wtrącać.
Iwone, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dlaczego mama przeciwna ciazy, mowila Ci?
Iwone, Parka, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wy tak na serio jaracie sie tą akcją porodową?
kurcze wolałabym, żeby Iwcia skupiła się na porodzie a potem opisała nam to wszystko tak jak to było do tej pory. Tak w całości i jest wtedy niespodzianka
tylko matka może opisać swoje emocje a tak bez sensukapturnica, Reni, MartaDidi, Parka, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry wieczor
Wrocilam z kursu zmeczona mentalnie i psychicznie, ale zaraz oywieram wino i przylaczam sie do kibicowania Iwci, przesuncie sie troche na lawcemoremi, kapturnica, Arwena, Heretyczka, Parka, Aasiula, Sabina, ania.g, Mega, peppapig, malgos741, Dorka1979, gosia7122, gretka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak chyba wolę
zawsze to lepiej jak matka relacje zdaje
Pusurek wrote:Iwka bardzo chciala, zebyscie wiedzialy na biezaco. To informuje. Renislawo, po prostu moze nie czytaj? Potem sobie przeczytasz calosc, jak Iwka urodzi i napisze.kapturnica, Arwena, MartaDidi, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mandragorę też pięknie co niektóre osoby załatwiły i parę innych dziewczyn. Przykre to jest a szkoda, bo wnosiły one bardzo wiele dobrego na to forum.
bo mnie sie wydaje ze zalatwila sie sama......
kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
przeraziłam się przez chwilę ale tak sobie usiadłam, przemyślałam ...nieeeeee to nie one, na pewno żartują i takie tam
moremi wrote:Reni, wiesz dobrze, że to tylko żarty. Nie wkurzaj się już. No dobrze, dobrze, już wracamy do kurwowania.moremi, kapturnica, Arwena, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfi dzis dopiero bedzie ojca swojego dziecka informowac ,ze zapylenie kwiotka dalo rezultat..Swoja droga ciekawi mnie jak zareaguje
ChUop nie ona
ComeToMeBaby, moremi, dorbie, Parka, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przeraziłam się przez chwilę ale tak sobie usiadłam, przemyślałam ...nieeeeee to nie one, na pewno żartują i takie tam
moremi, MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przeraziłam się przez chwilę ale tak sobie usiadłam, przemyślałam ...nieeeeee to nie one, na pewno żartują i takie tam
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zwróć uwagę, że Kaptę dzisiaj do pionu ustawiałam (wiem, wiem, lizus jestem i dobrze mi z tym :p)
moremi, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
no dobra niech Wam będzie
ja mimo wszystko czekam na relację Iwci, historię mrożącą krew w żyłach, ze szczegółami, ociekającą śluzem, kupą, krwią, krzykiem na pielęgniarki hahah
Arwena, moremi, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dużo wody święconej trza pićkapturnica wrote:Pitu pitu zlee , wyrazanie swojego zdania tyz zle bo sie okazuje naskakiwaniem i wyrzucaniem z foruym innych...Pani psze pani da przepis ..Jak życ??
moremi, Heretyczka, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość