35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, wyjelam gary ze zmywarki i sprawdzam co u Iwci.
Moj upierdliwy maz ciagle mi wynajduje jakies czynnosci do zrobienia (czy juz zrobilas to czy tamto?), a ja kibicuje Iwci i nie chcę odejsc od tableta, na szczescie on wychodzi na pare godzin, to bedzie spokoj
Aha, jeszcze musze wyskoczyc po test, zapomnialabymArwena, Sabina, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, Dorka1979, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bedziesz miala tylko od samego poczatku wbij sobie do glowy ze Twoja fasolka jest dziewczynka i tak bedzie:-)mi sie to udalo:-)
kapturnica, Parka, Sabina, dorbie, Aasiula, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No ja tez juz gotowa do kibicowania Iwci,mam flaszeczkę ,jest jeszcze miejsce czy mam isc do kibla sama pić
,
aaa zapomniałam mam cos na ząb ,ogorki kiszone i sledzie yhyhyhyhyhy
0Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:07
MartaDidi, Parka, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Dorka1979, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe, kto mi miejsce podsiadł? Ja tylko po browary pojechałam (wino się w domu skończyło). Ale ja otworzę tradycyjnie - jak Młoda padnie
Aasiula, Arwena, Parka, ania.g, moremi, kapturnica, malgos741, Dorka1979, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ty jeszcze masz czas
MartaDidi, Parka, moremi, Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, rozumiem Cię, bo ja na wczesnym etapie tez bym nie powiedziala mojej mamie - za bardzo sie zawsze we wszystko wtracala i zamiast probowac mnie zrozumiec to tylko pouczala i dawala swoje zlote rady. Jest apodyktyczna i zawsze musi komentowac po swojemu moje sprawy. I wydaje mi sie, ze gdyby sie dowiedziala ze jestem w ciazy w wieku 43 lat, to by to po prostu po swojemu .... skrytykowala. Wbrew pozorom, mam ze swoja mama dobra relacje, zyjemy w zgodzie, ale to dlatego, ze mimo jej komentarzy nie buntowalam sie, tylko staralam sie ... ją zrozumieć i szanowac, bo jest moja mamą, a i tak mam swoje życie. Z mojej strony jej komentarze spotykaja sie z przemilczeniem
Sabina, peppapig, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dorbie, rozumiem Cię, bo ja na wczesnym etapie tez bym nie powiedziala mojej mamie - za bardzo sie zawsze we wszystko wtracala i zamiast probowac mnie zrozumiec to tylko pouczala i dawala swoje zlote rady. Jest apodyktyczna i zawsze musi komentowac po swojemu moje sprawy. I wydaje mi sie, ze gdyby sie dowiedziala ze jestem w ciazy w wieku 43 lat, to by to po prostu po swojemu .... skrytykowala. Wbrew pozorom, mam ze swoja mama dobra relacje, zyjemy w zgodzie, ale to dlatego, ze mimo jej komentarzy nie buntowalam sie, tylko staralam sie ... ją zrozumieć i szanowac, bo jest moja mamą, a i tak mam swoje życie. Z mojej strony jej komentarze spotykaja sie z przemilczeniem
Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:Tego wywoływania to się właśnie najbardziej boje, no ale może nie taki czort straszny...
Tak jak miałam codzienna schize ze wstajac w nocy do lazienki poczuje ze mi wody odeszły(chociaz powinnam napisać raczej "zwlekając się z lóżka" bo w nocy jak mi się te rozchodzące się kości zastoja to się czuje jak zuczek którego na plecy jakiś złośliwiec wywrocil), tak teraz o tym marzę.moremi, Viv78, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny