35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:moze jechac po winie gdyby go złapali to puszcza san wyzszej koniecznosci tak to sie nazywa
ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, Viv78, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Jak rodziłam Huberta, to też mi wpierw odszedł plyn owodniowy, a bylam akurat 2 dni po badaniu i doktor moj twierdził, ze główka jest przyparta i mam się nie bac o pepowine. A doktor mial duże doswiadczenie w porodach w domu. No to jak skurczy nie mialam to sie wzięłam za sxorowanie dywanu na czworaka i wywolalam sobie piekne skurcze co 4 min i pojechalam do szpitala, a mialam 10 min drogi i doktor musiała mojego meza poganiac by zdążył na poród, a musial sie w odpowiednie ubranko przebrać. 10 min I okres porodu, 5 drugi i po wszystkim.
A przy pierwszym po odejsciu plynu pojechalam do szpitala i meczyli mnie oksy, skurczy nie bylo, potem bolesne, doktor az mi wypychala Kube, 5 godzi się męczyłam.Arwena, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Na szczescie moja mama z czasem nabrala duzego respektu wobec mojego meza, wiec on jest takim troche "katalizatorem".
Ja tez sie nauczylam jak z moja mama postepowac, czesto z gory zajmuję pewną pozycję w tej całej "grze" pomiędzy nami.
Widzę tez u siebie, że jestem ostrożniejsza wobec wlasnych dzieci w wyrazaniu swoich opinii, staram sie wspolnie z nimi rozwiazywac ich problemy, a nie narzucac im swoja wole i staram sie nie krytykowac, a wszystko obracac w ich sukcesy, tzn pokazywac im dobre stronyMam nadzieję, że nie powielę jej stylu wychowywania, no nie do końca - bo wiadomo, za wiele rzeczy ją cenie, i uważam, że z perspektywy czasu robiła dobrze, ale są takie sprawy, które do dziś mnie uwierają jak kamyk w bucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:47
kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak zabezpieczanie dzieci przed zauroczeniami?
Simba powinna zabezpieczyc podwójnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cea31cdb658.png
moremi, Bursztyn, Aasiula, Arwena, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że jednak nie wsiądzie za kierownicę
nic go nie tłumaczy
od razu bym zamknęłaAasiula wrote:moze jechac po winie gdyby go złapali to puszcza san wyzszej koniecznosci tak to sie nazywaAasiula, Sabina, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Mega, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dziewczyny a jak zabezpieczanie dzieci przed zauroczeniami?
Simba powinna zabezpieczyc podwójnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cea31cdb658.png
na to nigdy bym nie wpadla....moremi, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni, to już musisz postarzyć któreś majtki. Na zauroczenie Twoich bliźniaków będzie jak znalazł.
Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:mojego puscili
Tak jak Reni uważam, że nic nie tłumaczy faceta, który wiedząc, że jego żona może w każdej chwili rodzić spokojnie drinkuje. Jeżeli to robi, to musi mieć plan be.Aasiula, kapturnica, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i co z ta Iwcia? Juz cos wiadomo, cos?
Pusur, powiedz Iwci ze specjalnie sie o nia troszcze mentalnie w tej waznej chwili
tylko jej powiedz, bo sie pozniej zapytam czy powiedzialasmoremi, Aasiula, Arwena, kapturnica, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo to inne czasy były.
Tak jak Reni uważam, że nic nie tłumaczy faceta, który wiedząc, że jego żona może w każdej chwili rodzić spokojnie drinkuje. Jeżeli to robi, to musi mieć plan be.
I tez uwazam jak Ty i Renia pijesz nie jedz !!!
i ja urodzilam przed terminem i to sporo i tak wyszłokapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:No i co z ta Iwcia? Juz cos wiadomo, cos?
Pusur, powiedz Iwci ze specjalnie sie o nia troszcze mentalnie w tej waznej chwili
tylko jej powiedz, bo sie pozniej zapytam czy powiedzialasBursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:siadaj posiedzimy razem na korytarzu bo nie chca mnie wpuscic do klasy
Coś oprócz rodzącej Iwci się wydarzyło ?Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017