35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie badzo go puszczą. Karetkę wezwą.Aasiula wrote:moze jechac po winie gdyby go złapali to puszcza san wyzszej koniecznosci tak to sie nazywa

ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, Viv78, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDorbie Twój pierwszy syn jest w wieku mojej córki, drugi Hubert jest w wieku mojego Huberta i trzecie też będą w tym samym wiekudorbie wrote:Jak rodziłam Huberta, to też mi wpierw odszedł plyn owodniowy, a bylam akurat 2 dni po badaniu i doktor moj twierdził, ze główka jest przyparta i mam się nie bac o pepowine. A doktor mial duże doswiadczenie w porodach w domu. No to jak skurczy nie mialam to sie wzięłam za sxorowanie dywanu na czworaka i wywolalam sobie piekne skurcze co 4 min i pojechalam do szpitala, a mialam 10 min drogi i doktor musiała mojego meza poganiac by zdążył na poród, a musial sie w odpowiednie ubranko przebrać. 10 min I okres porodu, 5 drugi i po wszystkim.
A przy pierwszym po odejsciu plynu pojechalam do szpitala i meczyli mnie oksy, skurczy nie bylo, potem bolesne, doktor az mi wypychala Kube, 5 godzi się męczyłam.
Arwena, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też sobie powtarzam, że nie chcę być takim nadzorcą jak moja mamaParka wrote:Na szczescie moja mama z czasem nabrala duzego respektu wobec mojego meza, wiec on jest takim troche "katalizatorem".
Ja tez sie nauczylam jak z moja mama postepowac, czesto z gory zajmuję pewną pozycję w tej całej "grze" pomiędzy nami.
Widzę tez u siebie, że jestem ostrożniejsza wobec wlasnych dzieci w wyrazaniu swoich opinii, staram sie wspolnie z nimi rozwiazywac ich problemy, a nie narzucac im swoja wole i staram sie nie krytykowac, a wszystko obracac w ich sukcesy, tzn pokazywac im dobre strony
Mam nadzieję, że nie powielę jej stylu wychowywania, no nie do końca - bo wiadomo, za wiele rzeczy ją cenie, i uważam, że z perspektywy czasu robiła dobrze, ale są takie sprawy, które do dziś mnie uwierają jak kamyk w bucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:47
kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak zabezpieczanie dzieci przed zauroczeniami?

Simba powinna zabezpieczyc podwójnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cea31cdb658.png
moremi, Bursztyn, Aasiula, Arwena, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że jednak nie wsiądzie za kierownicę
nic go nie tłumaczy
od razu bym zamknęłaAasiula wrote:moze jechac po winie gdyby go złapali to puszcza san wyzszej koniecznosci tak to sie nazywa
Aasiula, Sabina, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Mega, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stare majty.......?Reni wrote:dziewczyny a jak zabezpieczanie dzieci przed zauroczeniami?

Simba powinna zabezpieczyc podwójnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cea31cdb658.png

na to nigdy bym nie wpadla....
moremi, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni, to już musisz postarzyć któreś majtki. Na zauroczenie Twoich bliźniaków będzie jak znalazł.
Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bo to inne czasy były.Aasiula wrote:mojego puscili

Tak jak Reni uważam, że nic nie tłumaczy faceta, który wiedząc, że jego żona może w każdej chwili rodzić spokojnie drinkuje. Jeżeli to robi, to musi mieć plan be.
Aasiula, kapturnica, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i co z ta Iwcia? Juz cos wiadomo, cos?

Pusur, powiedz Iwci ze specjalnie sie o nia troszcze mentalnie w tej waznej chwili
tylko jej powiedz, bo sie pozniej zapytam czy powiedzialas
moremi, Aasiula, Arwena, kapturnica, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dokladnie inne czasy i prawda taka ze wypil lampke wina i to nie cala.moremi wrote:Bo to inne czasy były.
Tak jak Reni uważam, że nic nie tłumaczy faceta, który wiedząc, że jego żona może w każdej chwili rodzić spokojnie drinkuje. Jeżeli to robi, to musi mieć plan be.
I tez uwazam jak Ty i Renia pijesz nie jedz !!!
i ja urodzilam przed terminem i to sporo i tak wyszło
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja przekazałam. Może być?Bursztyn wrote:No i co z ta Iwcia? Juz cos wiadomo, cos?

Pusur, powiedz Iwci ze specjalnie sie o nia troszcze mentalnie w tej waznej chwili
tylko jej powiedz, bo sie pozniej zapytam czy powiedzialas
Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A czemu?Aasiula wrote:siadaj posiedzimy razem na korytarzu bo nie chca mnie wpuscic do klasy

Coś oprócz rodzącej Iwci się wydarzyło ?
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH