35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:A czemu?
Coś oprócz rodzącej Iwci się wydarzyło ?Aasiula, Bursztyn, malgos741, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Moja mama jest dziwna, nie mam w niej przyjaciółki, niestety. Ciągle narzeka a jak jej sie zwierzę, to od razu tysiąc porad, każdy naokoło chce nas wykorzystac, nikogo nie lubi i przegania wszystkich ludzi. Oczywiście jak dziecko się pojawi, to będzie musiała nam pomóc i wtedy będzie ok. Rodzicom powiemy za min miesiąc
moremi, Mega, Parka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:niedopuszczalne
mój gdyby tylko o tym pomyślał miałby przerąbane. czymś bym go napewno pokarała.
Taaa.
Hmm brakiem seksu? W to mu graj
Brakiem obiadu?on gotuje
Cichymi dniami? Tez by nie rozpaczał.
No taki typ.ale nie narzekamy, wracamy do relacji dnia.
A, jeszcze sobie trochę porycze w przerwach pomiędzy kolejnymi meldunkami, bo mój 10 letni labrador nagle ogluchl i tak siedze i czytam ze one żyją 10-12 lat i rycze nad jej losem, a ona ma w nosie chyba swoja chorobę bo sobie w spokoju śpi i chrapie aż drgania po podłodze ida,ehh ten hormony ciazoweArwena, Reni, malgos741, Mega, Parka, Dorka1979, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dobra, wlazły, skitrałam obok siebie 2 miejsca
Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Pół wątku w ciąży.
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
hahah a widzisz jak malo wiesz
są jeszcze inne sposby hah
" jak corka miala kolki to babcia meza chciala sprowadzic ruda
babe(jest tu jedna w okolicy)i wsadzic jej dziecko pod spodnice,zeby oduroczyc"
" Jak oduroczyc dziecko..
rada sasiadki mojej kolezanki: w przypadku zauroczenia dziecka nalezy: jak najszybciej oblizac mu wlasnym jezykiem obydwa oczy (zaczynajac od lewego), a nastepnie splunac dwa razy przez lewe ramie. powinno podzialac.... "
Bursztyn wrote:stare majty.......?
na to nigdy bym nie wpadla....Bursztyn, moremi, ania.g, Arwena, MartaDidi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Moja mama wiedziała,że się staramy a cała reszta myśli że zaliczyliśmy wpadkę, bo po pierwsze mój wiek, po drugie - no przecież jestem bezpłodna, a po trzecie po urodzeniu Huberta cały czas twierdziłam, że za żadne skarby świata więcej dzieci nie chcemy.
ania.g, Arwena, Aasiula, moremi, Iwone, Sabina, Viv78, Mega, Dorka1979, gosia7122, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Viv78 wrote:Taaa.
Brakiem obiadu?on gotuje
A, jeszcze sobie trochę porycze w przerwach pomiędzy kolejnymi meldunkami, bo mój 10 letni labrador nagle ogluchl i tak siedze i czytam ze one żyją 10-12 lat i rycze nad jej losem, a ona ma w nosie chyba swoja chorobę bo sobie w spokoju śpi i chrapie aż drgania po podłodze ida,ehh ten hormony ciazowetez ogluchl ale poza tym ma sie swietnie
moremi, malgos741, ania.g, Arwena, Aasiula, Iwone, Viv78, MartaDidi, Sabina, Mega, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Taaa.
Brakiem obiadu?on gotuje
A, jeszcze sobie trochę porycze w przerwach pomiędzy kolejnymi meldunkami, bo mój 10 letni labrador nagle ogluchl i tak siedze i czytam ze one żyją 10-12 lat i rycze nad jej losem, a ona ma w nosie chyba swoja chorobę bo sobie w spokoju śpi i chrapie aż drgania po podłodze ida,ehh ten hormony ciazowe
Niestety starsze psy tracą słuch, ale to nie oznacza, że umierają.Bursztyn, MartaDidi, malgos741, Viv78, Sabina, kapturnica, Mega, Parka, Dorka1979, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
miałam zapytać jak Leon
Bursztyn wrote:Viv, nie wierz w takie bzdury na temat tego ile zyja Piesowie, moj Leon- buldozek francuski-srednia 8 do 10 lat w najlepszym wypadku- w marcu skonczy 14tez ogluchl ale poza tym ma sie swietnie
Bursztyn, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny a jak zabezpieczanie dzieci przed zauroczeniami?
Simba powinna zabezpieczyc podwójnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cea31cdb658.png
Reni, moremi, ania.g, Arwena, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Reni wrote:hahah a widzisz jak malo wiesz
są jeszcze inne sposby hah
" jak corka miala kolki to babcia meza chciala sprowadzic ruda
babe(jest tu jedna w okolicy)i wsadzic jej dziecko pod spodnice,zeby oduroczyc"
" Jak oduroczyc dziecko..
rada sasiadki mojej kolezanki: w przypadku zauroczenia dziecka nalezy: jak najszybciej oblizac mu wlasnym jezykiem obydwa oczy (zaczynajac od lewego), a nastepnie splunac dwa razy przez lewe ramie. powinno podzialac.... "
a mezowi moge oczy oblizac zeby w razie czego jakis urok odczynic?
Reni, moremi, Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mój tak często ma
ComeToMeBaby wrote:no to jak ma w nosie to jeszcze pociągnie. jeśli jest fizycznie sprawna to mimo wady słuchu da sobie radę. no- chyba, ze ma Cię dość i poprostu udaje, ze Cię nie słyszyBursztyn, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
męzowi to chyba jajka zaczynając od prawegoBursztyn wrote:no, wiem mniej niz myslalam...
a mezowi moge oczy oblizac zeby w razie czego jakis urok odczynic?Bursztyn, moremi, Aasiula, Sabina, kapturnica, malgos741, Natka_79, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość