35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:męzowi to chyba jajka zaczynając od prawego
to ja zle robilam do tej pory bo od lewego zaczynalam....teraz rozumiem dlaczego dzieciow nie ma...ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, moremi, kapturnica, Viv78, Arwena, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie, ja bym tego nie zdzierżyła. kwestia pewnie jak te relacje z mamą się układają.
dla mnie to zbyt intymna sprawa, czułabym się jakby mi matka pod kołdrę zaglądała.
Teraz wiedzą, że się staramy, ale nie są nachalni.Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, Arwena, Parka, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:no nie, ja bym tego nie zdzierżyła. kwestia pewnie jak te relacje z mamą się układają.
dla mnie to zbyt intymna sprawa, czułabym się jakby mi matka pod kołdrę zaglądała.ja zrobię dla niej wszystko i ona zrobi dla mnie wszystko.
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Viv78, Arwena, Parka, Mega, Dorka1979, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos moja mamuśka tez trzymała za nas w kciuki..Nigdy nie czułam z jej strony presji czy cisnienia , raczej wsparcie i pocieszenie ,że sie uda...
Tesciówka po tym jak jej uswiadomiłam ,ze za czesto dopytuje zatrybiła o co mi chodzi i tez bez nacisków..A pod choine dała zaskórniaki na ewentualne dodatkowe wydatki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:17
Aasiula, Sabina, moremi, Bursztyn, malgos741, Parka, Mega, Dorka1979, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mój tak często ma
No ja do tego juz tez się przyzwyczailam ale jak ona nie słyszy ze się lodówkę otwiera to juz nie jest to normalne
Ale dzięki Dziewczyny, tez sobie tlumacze ze "damy rade". W końcu psem przewodnikiem nie jest.bardzo czekam na jej reakcje na Zuzke,myślę ze trochę pomoże w wychowaniuBursztyn, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ale ze jak, wie ze się staramy od 4 lat i ze chodzę od 1,5 roku do ginka prywatnie i ze będę miała iui, wie ze to wszystko kosztuje a nam się nie przelewa, chce pomoc tak z serca
ja zrobię dla niej wszystko i ona zrobi dla mnie wszystko.
tak trzymać
kapturnica, malgos741, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni Dasti słodziak
nie szybko zdrowieje.
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Malgos moja mamuśka tez trzymała za nas w kciuki..Nigdy nie czułam z jej strony presji czy cisnienia , raczej wsparcie i pocieszenie ,że sie uda...
Tesciówka po tym jak jej uswiadomiłam ,ze za czesto dopytuje zatrybiła o co mi chodzi i tez bez nacisków..A pod choine dała zaskórniaki na ewentualne dodatkowe wydatki..nie mówiąc o mamci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:22
Aasiula, kapturnica, moremi, Parka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Ale ze jak, wie ze się staramy od 4 lat i ze chodzę od 1,5 roku do ginka prywatnie i ze będę miała iui, wie ze to wszystko kosztuje a nam się nie przelewa, chce pomoc tak z serca
ja zrobię dla niej wszystko i ona zrobi dla mnie wszystko.
Viv78, kapturnica, malgos741, Reni, Parka, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Iwcia jeste podlączona do ktg. Skorcze sa co 2 min ale krotkie.
No to chyba za niedługo Ivo będzie z nami
no?kapturnica, Aasiula, Iwone, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Parka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny