35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no ale boli ja bardzo? nie boli? znieczulenia ma? nie ma? przeklina? modli sie?
no?Reni, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Coś czuje brzuch na @ zbliża się wielkimi krokami.
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:u mnie było troszke odwtotnie , moja mama była ze mna dzień i noc w szpitalu
i tak samo jak ty zycie bym oddała za niamalgos741, moremi, Aasiula, Sabina, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to przeciez mowie
w gory bym pojechala, odpoczac, powietrza zaczerpnac czystego...Kaptur- kwatere mi wynajmiesz?malgos741, moremi, Aasiula, Bursztyn, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale ja troche góralka nizinna żem odemnie blisko na magóre i do krynicy...Kwatera sie znajdzie
no to co? jakos musimy to dograc, nie?kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:o nie beksa to ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:39
Aasiula, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:macica tez?
przede wszystkiemZa dziesiat lat tam se popiszemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:40
Bursztyn, moremi, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Tak patrzyłam dzis na moją gebe i tylu syfów to ja nie miałam nawet jak byłam nastolatką ..A kurwa takie bolące ze ja pier papier...Cos , ktoś wie na temat zwalczenia tego metodami naturalnymi??Czosnek juz byl nawetw ruchu ,ze wzgl na właściwosic bakteriobójcze..Brode mi zaatakowało i czoło buu
malgos741, Mega lubią tę wiadomość