35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tak patrzyłam dzis na moją gebe i tylu syfów to ja nie miałam nawet jak byłam nastolatką ..A kurwa takie bolące ze ja pier papier...Cos , ktoś wie na temat zwalczenia tego metodami naturalnymi??Czosnek juz byl nawetw ruchu ,ze wzgl na właściwosic bakteriobójcze..Brode mi zaatakowało i czoło buu
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:cholera...propolisem przecieraj- dobrze wysusza i goi, serum siarkowe Barwy jest tez dobre i tanie.
Chciałam se mydło siarkowe od mlodego pożyczyc ale stwoerdził ,ze przeniose mu bakterieSkenerus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:46
Aasiula, Bursztyn, moremi, MartaDidi, Arwena, Mega, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ide piec tort bezowy dla rodziców. Jutro mają rocznicę ślubu. Znowu na ostatnią chwilę zostawiłam..a tak mi sie nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:51
kapturnica, Aasiula, moremi, MartaDidi, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tak patrzyłam dzis na moją gebe i tylu syfów to ja nie miałam nawet jak byłam nastolatką ..A kurwa takie bolące ze ja pier papier...Cos , ktoś wie na temat zwalczenia tego metodami naturalnymi??Czosnek juz byl nawetw ruchu ,ze wzgl na właściwosic bakteriobójcze..Brode mi zaatakowało i czoło buu
kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwcia jest jeszcze pod ktg. Bóle na razie dzielnie znosi. Nie dostała znieczulenia.
Ma zmianę położnej, oby na lepsząAasiula, Bursztyn, MartaDidi, moremi, Pusurek, Arwena, malgos741, Sabina, Dorka1979, Mega, gosia7122, gretka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Musze zakupić w poniedizalek wygladam kurwa jak ET
Chciałam se mydło siarkowe od mlodego pożyczyc ale stwoerdził ,ze przeniose mu bakterieSkenerus
a czy w ciazy nadal mozesz brac inofilic? tak mi przyszlo do glowy..
chyba tak? -
Reni wrote:ide tort bezowy dla rodziców piec. Jutro mają rocznicę ślubu. Znowu na ostatnią chwilę zostawiłam..a tak mi sie nie chce
no to pojechałas teraz ,mniamkapturnica, moremi, Reni, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zostaje tylko maść nagietkowa. Krem na dzień też se z nagietkiem kup. Niedługo się unormuje.
heheeh
Aasiula, Natka_79, malgos741, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A mnie moja mama bardzo rozczarowała gdy poroniłam, miałam wrażenie ze olała temat. Mój G mówi ze może nie wiedziała jak sie wtedy zachować. Za to teściowa urosła wtedy w moich oczach, ściągała na obiady, dzwoniła cześciej, podsyłala smakołyki, niby głupoty ale czułam ze jest blisko. Najbardziej mnie teraz wkurwia taka zmowa milczenia, jakby nic sie nie wydarzyło. Wspominałam ze będziemy sie starać i tak naprawdę to czuje jedynie to mi kibicuje moja 86letnia ciocia. Sama straciła córkę przy porodzie ponad 60 lat temu, i dała mi odczuć ze wie jak mi cieżko
kapturnica, Arwena, Reni, Mango, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, ania.g, Dorka1979, Mega, gosia7122, gretka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Iwcia jest jeszcze pod ktg. Bóle na razie dzielnie znosi. Nie dostała znieczulenia.
Ma zmianę położnej, oby na lepsząIwone, kapturnica, Aasiula, malgos741, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!