35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:No i wporzo teściowa
nie mówiąc o mamci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:25
Bursztyn, Sabina, Aasiula, Reni, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Parka, Dorka1979, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
no to zaraz urodzi i wróci wreszcie na forum;-)Iwone wrote:Iwcia jeste podlączona do ktg. Skorcze sa co 2 min ale krotkie.
No to chyba za niedługo Ivo będzie z namiSabina, kapturnica, Bursztyn, malgos741, Aasiula, moremi, Dorka1979, Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale boli ja bardzo? nie boli? znieczulenia ma? nie ma? przeklina? modli sie?
no?
Sabina, Aasiula, Bursztyn, malgos741, moremi, Pusurek, Arwena, Parka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie moge narzekać ...Czasem potrzebne takie wsparcie ze strony mamuśki..Ona nie wiedziała co to sie starac bo 4ke dzieci to (wypadki)przy pracy.Ale sama dostała jakiegoś ciśnienia na kolejnego wnuka ..Jak sie moja mamuska dowiedziała ,że jestem w ciąży to mi powiedziała ,że sama czuje sie jak ciężarna I sie popłakała
malgos741, kapturnica, Reni, Aasiula, moremi, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja mam ze swoja mama podobnie.Wszystko bym dla niej zrobiła .
Sabina, Iwone, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, Reni, moremi, Arwena, Parka, gosia7122, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Dwa lata temu moja mama miała chemię i mastertomie jeden piersi, wszystko z nią przeszłam i życie za nią oddam.
i tak samo jak ty zycie bym oddała za niamalgos741, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia dawaj pare razy poprzyj i mały na świecie .... Raz dwa iiiiiiii
Aasiula, kapturnica, Arwena, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:dobrze, bo nam się powoli popcorn kończy
Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość