35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dla nich 6 tydzień, to nie ciąża, bo w encyklopedii (sprzed dwudziestu lat) napisane jest, że lekarz może potwierdzić dopiero w czwartym miesiącu, a najnowocześniejsze testy z moczu najwcześniej dwa tygodnie po spodziewanym terminie @.
Tyle co ja się nawkurzałam na ich ignorancję, to moje. Dopiero miesiąc po zabiegu podjęli trud uzupełnienia wiedzy o ostatni okres. Wydaje mi się, że pomogła w tym sytuacja pracownicy ojca, która stara się od wielu lat i poroniła w 7 tygodniu.moremi lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:Tutaj powinien być sikaniec https://ovufriend.pl/wykres,3412d5fa92fdb2b252886e957b824bc8.html
Małgoś nie zapieraj się. Kapta się zapierała i już ma zielone.
Aasiula, moremi, malgos741, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bo u Małgosi polała się krew
Kurwa znowu
Nie wiem dlaczego Niuta nie testuje. U niej już dawno powinno coś wyjść.Aasiula, kapturnica, malgos741, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:chyba tak, ja się ładnych parę lat temu podczas gotowania z mamą zupy na obiad, mimochodem dowiedziałam, że byłaby nas trójka rodzeństwa, tylko mama raz poroniła. nie dowiedziałam się nigdy szczegółów.
Co do moich starań - zazwyczaj bardzo nas wspiera, ale np teraz, po poronieniu to mówi, że powinnam dać sobie spokój. Bo się boimoremi, Arwena, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Parka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tutaj powinien być sikaniec https://ovufriend.pl/wykres,3412d5fa92fdb2b252886e957b824bc8.html
Małgoś nie zapieraj się. Kapta się zapierała i już ma zielone.MartaDidi, Parka, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Moreli chciałabym bardzo ale jak wam mówiłam coś czuje i wyczułam No i jest .... Przyszła tak z nienacka @ moja kochana.
moremi, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Moreli chciałabym bardzo ale jak wam mówiłam coś czuje i wyczułam No i jest .... Przyszła tak z nienacka @ moja kochana.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:słuchajcie a ktora jutro sika z rańca ?
Parka chyba jak sie nie myle i ktora jeszcze?
Pojechalam po test i juz go zrobilam. Dupa blada - ujemny. Czulosc 25.
Kupilam dwa opakowania i dopiero w domu sie zorientowalam ze w kazdym sa po 2 testy, wiec mając w sumie 4 - od razu jeden zrobilam.
I, chyba za kare, nie widzialam drugiego zdjecia Dustiego i Renibo w tym czasie wybylam do apteki
Arwena, moremi, Aasiula, malgos741, ania.g, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:mowila ze czuje za zakkretem ,jakos tak zrozumialam a nie ze jest
moremi lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Czemu malpa jestz aznaczona na tym wykresie juz? Na jutrzejszy dzien?
moremi, Aasiula, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Mega, gretka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017