35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Musze zakupić w poniedizalek wygladam kurwa jak ET
Chciałam se mydło siarkowe od mlodego pożyczyc ale stwoerdził ,ze przeniose mu bakterieSkenerus
kapturnica, moremi, malgos741, Parka, Aasiula, Sabina, Bursztyn, Dorka1979, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Natka_79 wrote:Oby, oby! Niech ci sie marzenie spełni
moremi, Aasiula, Arwena, Bursztyn, Natka_79, Dorka1979, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A mnie moja mama bardzo rozczarowała gdy poroniłam, miałam wrażenie ze olała temat. Mój G mówi ze może nie wiedziała jak sie wtedy zachować. Za to teściowa urosła wtedy w moich oczach, ściągała na obiady, dzwoniła cześciej, podsyłala smakołyki, niby głupoty ale czułam ze jest blisko. Najbardziej mnie teraz wkurwia taka zmowa milczenia, jakby nic sie nie wydarzyło. Wspominałam ze będziemy sie starać i tak naprawdę to czuje jedynie to mi kibicuje moja 86letnia ciocia. Sama straciła córkę przy porodzie ponad 60 lat temu, i dała mi odczuć ze wie jak mi cieżko
kapturnica, Aasiula, Iwone, Sabina, MartaDidi, Pusurek, Bursztyn, Parka, Dorka1979, Natka_79, Mega, gosia7122, gretka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:słuchajcie a ktora jutro sika z rańca ?
Parka chyba jak sie nie myle i ktora jeszcze?kapturnica, Aasiula, malgos741, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka chyba jak sie nie myle i ktora jeszcze?Iwone, Aasiula, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:U nas, z racji tego, że miałam łyżeczkowanie, to też wiedzą. Poza tym byłam na zwolnieniu lekarskim, a z racji tego, że w mojej firmie nic się nie da ukryć i pracuje w niej też mój kuzyn i stryj (w zupełnie innych oddziałach) powiedziałam im o ciąży. Wtedy były kłótnie wynikłe z ich nikłej wiedzy na temat ciąży. Przez jakiś czas się nie odzywaliśmy do siebie. Dopiero jak matka poczytała, ojciec też uzupełnił wiedzę o współczesne wiadomości zaczęliśmy znowu gadać.
Teraz wiedzą, że się staramy, ale nie są nachalni.
Ale o co sie klociliscie w kwestii Twojej ciazy?malgos741, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka chyba jak sie nie myle i ktora jeszcze?
Poniżej kolejność wg. dat
Parka - - 43 lata - - term. @ 29.12.- - Warszawa (syn 11,córka 8 lat)
Niuta - - termin. @ 30.12
Macduska - - 38 lat - - termin @ 9.01. (syn 14, syn 11)
Malgos741 - - 40 lat - - term. @ 11.01. - - Olsztyn
ComeToMeBaby - - 36 lat - - term. @ 12.01.
Mango - - 45 lata - - term. @ 13.01,- - Poznań
Heretyczka - - 43 lat - - term.@ 13.01 (syn 06.2014)
Peppapig - - 38 lat- - term. @ 13.01.woj.małopolskie - -(córka 13, syn 15 i aniołek 03.2014)
AsiaPoli - - 39 lat - - termin @ 13.01. (córka 19)
Gretka - - 37 lat - - term. 13.01
Bursztyn - - 39 lat - - term @ 14.01.- - Birmingham/Kraków
Kkisia - - 38 lat - - term. @ ok 16.01.- - Ruda Śląska (syn 16 lat)
HappyJo - - 38 lat - - term. @ 16.01. (syn 3,5)
Sandra80 - - 34 lat - - term. @ 18.01. (syn 3 latka, ciąża biochemiczna)
SolarPolar - - 43 lat - - [email protected] (syn 9 lat)
Sabina - - 36 lat - - term. @ 19.01? (córka 3 latka, 1 poronienie)
Moremi - - 36 lat -- term. @ 26.01 - -( jedno poronienie, dwie ciąże biochemiczne)
Iwone - - 42 lata - - term.@ 27.01. śląsk (2 synów 18 i 6 lat)
Mega - - 38 lat - - term. @ 31.01. - - Sosnowiec - - (córka 11 lat)
Aasiula - - 41lat - - termin @ 2.02. - - Gdańsk (córka 20 ,syn 10 )
Reni - - 38 lat - - term. @ 6.02. - - Warszawa
Natka_79 - - 35 lat - - term. @ 8.02. (syn 4 latka, poronienie)
Viv78, Parka, Aasiula, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ale o co sie klociliscie w kwestii Twojej ciazy?
Tyle co ja się nawkurzałam na ich ignorancję, to moje. Dopiero miesiąc po zabiegu podjęli trud uzupełnienia wiedzy o ostatni okres. Wydaje mi się, że pomogła w tym sytuacja pracownicy ojca, która stara się od wielu lat i poroniła w 7 tygodniu.MartaDidi, Iwone, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, Arwena, Parka, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a co się dzieje z Macdu? coś zamilkła
według tej listy to Parka powinna być w ciąży! i Niuta!
I Małgoś zarazMartaDidi, Aasiula, moremi, malgos741, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja z tego wszystkiego weszłam sobie w pliki ze zdjęciami mojego Małego, jak się urodził, jak miał kilka miesięcy itd.I aż mi się łza zakręciła... Gdzie ten czas się podział- ja się pytam? No gdzie? Gdzie?
moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, Pusurek, malgos741, Viv78, Mega, gretka, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Tutaj powinien być sikaniec https://ovufriend.pl/wykres,3412d5fa92fdb2b252886e957b824bc8.html
Małgoś nie zapieraj się. Kapta się zapierała i już ma zielone.kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej Babole
Melduje sie obecna. Od wczoraj jestem w domu. Ciesze sie ze juz po wszystkim. Mam,nadzieje, ze uda mi sie szybko zapomniec.
Czytalam " po lebkach" wiec moze mnie cos ominelo ale wiem , ze Iwcia rodzi
Elfik i Kapta gratulacje !!!!
Iwone, wspieram
Pusurek, gratuluje przystojniaka i ciesze sie stosunki z mezem poprawily ( to nie jest gra slow)
Witam nowe kolezanki i pozdrawiam cala reszte forumowego towarzystwa wlacznie z poglaskaniem Reniowatego psiaka.
Ps czy Simba daje znaki zycia ?Reni, MartaDidi, Pusurek, Aasiula, Iwone, moremi, kapturnica, Bursztyn, Arwena, Parka, ania.g, Dorka1979, Natka_79, Mega, gosia7122, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość