35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a co się dzieje z Macdu? coś zamilkła
według tej listy to Parka powinna być w ciąży! i Niuta!
I Małgoś zaraz
Parka powinna byc w ciąży ?!zrobic jeszcze jeden test ?
moremi, Arwena, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, malgos741, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No teraz zatrybione
Malgo niedobrze!!!
moremi, kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Dla nich 6 tydzień, to nie ciąża, bo w encyklopedii (sprzed dwudziestu lat) napisane jest, że lekarz może potwierdzić dopiero w czwartym miesiącu, a najnowocześniejsze testy z moczu najwcześniej dwa tygodnie po spodziewanym terminie @.
Tyle co ja się nawkurzałam na ich ignorancję, to moje. Dopiero miesiąc po zabiegu podjęli trud uzupełnienia wiedzy o ostatni okres. Wydaje mi się, że pomogła w tym sytuacja pracownicy ojca, która stara się od wielu lat i poroniła w 7 tygodniu.
Ło matko, to aż tak? No, ale teraz juz bedzie lepiej
moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Najbardziej znienawidzona chwila dla mnie końcem cyklu??Spadająca tempka ehhhh i od razu humor mialam zjebany bez patzrenia na negatywny test..Ale czasem spadek tempki nie oznacza konca marzen..U mnie leciała , u Elfi jebła prawie o krawęznik...
Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, malgos741, MartaDidi, Parka, Dorka1979, Sabina, Mega, gretka, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Przykro mi
Miałam mieć w tym cyklu iui a nie wyszło bo w pierwszy dzień świat przypadło wiec kochane do trzech razy sztuka ... Jadę w tym cyklu i wszystko pierdołę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:26
Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, moremi, MartaDidi, kapturnica, Parka, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Iwone wrote:Poniżej kolejność wg. dat
Parka - - 43 lata - - term. @ 29.12.- - Warszawa (syn 11,córka 8 lat)
Niuta - - termin. @ 30.12
Macduska - - 38 lat - - termin @ 9.01. (syn 14, syn 11)
Malgos741 - - 40 lat - - term. @ 11.01. - - Olsztyn
ComeToMeBaby - - 36 lat - - term. @ 12.01.
Mango - - 45 lata - - term. @ 13.01,- - Poznań
Heretyczka - - 43 lat - - term.@ 13.01 (syn 06.2014)
Peppapig - - 38 lat- - term. @ 13.01.woj.małopolskie - -(córka 13, syn 15 i aniołek 03.2014)
AsiaPoli - - 39 lat - - termin @ 13.01. (córka 19)
Gretka - - 37 lat - - term. 13.01
Bursztyn - - 39 lat - - term @ 14.01.- - Birmingham/Kraków
Kkisia - - 38 lat - - term. @ ok 16.01.- - Ruda Śląska (syn 16 lat)
HappyJo - - 38 lat - - term. @ 16.01. (syn 3,5)
Sandra80 - - 34 lat - - term. @ 18.01. (syn 3 latka, ciąża biochemiczna)
SolarPolar - - 43 lat - - [email protected] (syn 9 lat)
Sabina - - 36 lat - - term. @ 19.01? (córka 3 latka, 1 poronienie)
Moremi - - 36 lat -- term. @ 26.01 - -( jedno poronienie, dwie ciąże biochemiczne)
Iwone - - 42 lata - - term.@ 27.01. śląsk (2 synów 18 i 6 lat)
Mega - - 38 lat - - term. @ 31.01. - - Sosnowiec - - (córka 11 lat)
Aasiula - - 41lat - - termin @ 2.02. - - Gdańsk (córka 20 ,syn 10 )
Reni - - 38 lat - - term. @ 6.02. - - Warszawa
Natka_79 - - 35 lat - - term. @ 8.02. (syn 4 latka, poronienie)
u mnie wszystko tak jak napisałasIwone lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja wiedziałam od rana, ze przyjdzie jak tylko zmierzyłam temp. jedyny plus z tego że cycki powoli przestają boleć.
nie mowię bo wstyd sie przyznać
Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:O to No właśnie z tymi cyckami tez masz racje tylko dziś nie miałam czasu sprawdzić... Spałam trzy godziny i pracowałam od 9 do 17 tej a i miałam mała przygodę w nocy z autem
Parka, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwcia na razie odpoczywa. Gadamy sobie na mesengerze i staram się ją trochę odstresować
Alojz będzie przy porodzieania.g, ComeToMeBaby, MartaDidi, Parka, moremi, Aasiula, Dorka1979, Sabina, Pusurek, Mega, gretka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:O to No właśnie z tymi cyckami tez masz racje tylko dziś nie miałam czasu sprawdzić... Spałam trzy godziny i pracowałam od 9 do 17 tej a i miałam mała przygodę w nocy z autem
malgos741, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Iwone pelen szacunek
u mnie wszystko tak jak napisałasChociaż zamiast @ ładniej wyglądałby "dzień testowania"
Iwone, kapturnica, malgos741, Parka, Aasiula, Arwena, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No fajnie by było..Wiesz jak z książek Lomantycznych..On i ona zakochani w sobie do smierci i dwójeczka dzieci córunia i syneczek..Popierdalaja se na rowerach po lesie .Słoneczko se swieci ,pticzki treluja a szaraki kopuluja w trawie
kapturnica, Parka, moremi, Aasiula, Dorka1979, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Iwcia na razie odpoczywa. Gadamy sobie na mesengerze i staram się ją trochę odstresować
Alojz będzie przy porodziekapturnica, ania.g, Parka, moremi, Aasiula, Simba, Arwena, Sabina, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość