35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycoś mi etu nie pasi bo ja w takim stadium porodu zwijałam się z bólu a mojego byłego M bolały ręce od masowania mi pleców...Parka wrote:Ale majac skurcze co 2 minuty odpoczywa, nie majac znieczulenia? Tak sie nie da
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, Mega, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wkreca nas, wcale nie rodzi tylko poszla na pizzeArwena wrote:coś mi etu nie pasi bo ja w takim stadium porodu zwijałam się z bólu a mojego byłego M bolały ręce od masowania mi pleców...
Aasiula, malgos741, Arwena, moremi, Pusurek, BISCA, Dorka1979, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no i trafiłaś w setkę , spakowaliśmy cały sprzęt do auta mamy ruszać a tu zong ... Chodził chwile i zgasł, zawsze paliła mi sie kontrolka rezerwy i chba poszedł mi czujnik bo teraz nie pokazuje rezerwy, nogi w troki i na cpn bo blisko ( i tu miałam szczęście) zatankowałem 4l i dojechałam do domku.moremi wrote:Skończyło się paliwo i dzwoniłaś po serwis?
moremi, ComeToMeBaby, Parka, dorbie, ania.g, Aasiula, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyraczej nie da się odpoczywać ,nie wiem ale ja pod koniec porodu miałam takie momenty ze nie odczuwałam żadnej przerwy między skurczami ,jakby się zlewały a ,przechodziły jeden w kolejny ,i mówiły o oddychaniu a mi sie ich słuchać nie chciało położne i miały szczęście ze ja byłam wtedy spokojna osoba ....Iwone wrote:po skurczach odpoczywała

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
My wpierniczamy faworkiAasiula wrote:tort bezowy ,jezusie moj ulubiony

no to pojechałas teraz ,mniam
Aasiula, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone dawaj dawaj bo sie zaczynam martwić....
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-