35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No fajnie by było..Wiesz jak z książek Lomantycznych..On i ona zakochani w sobie do smierci i dwójeczka dzieci córunia i syneczek..Popierdalaja se na rowerach po lesie .Słoneczko se swieci ,pticzki treluja a szaraki kopuluja w trawie
kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no własnie, ej- cały dzień dzisiaj jesteśmy na porodówce. ja dziś w domu niewiele zrobiłam, wciąż odświeża strony na forum
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie mam dobrych wieści
Wygląda na to że poród jeszcze nie nastąpi. Nie umiem się dowiedzieć o rozwarciu, ale chyba go nie ma, a były tylko skurcze
Iwcia jest już troszkę podłamana, bo tyle wysiłku na nicWróciła już z ktg do pokoju.
Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Sabina, Pusurek, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:to samo pomyślałam,wkurza mnie to jak tak kobietę trzymają,szczególnie jak się akcja zatrzymuje i rozwarcie się nie robi
przez lekarzy ktorzy mnie tak trzymali 48 godzin i bez wod plodowych moja corak urodziła sie z lekkim porazeniem mozgowym, mimo iz bylo na ktg widac ze sie dusi ,oni kurwa chcieli zebym urodziła naturalnie
i nie brali pod uwage ze miala petle z pepowiny na szyji i pod paszkami
chuj rodzisz eee szkoda slow
kapturnica, Arwena, malgos741, moremi, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie, ej- cały dzień dzisiaj jesteśmy na porodówce. ja dziś w domu niewiele zrobiłam, wciąż odświeża strony na forum
Kometa, a co ja mialam powiedziec jak mi sie skurcze zaczely w sobote wieczorem, a urodzilam w poniedzialek przed 23? Tak to bywa z pierwszym porodemAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie, ej- cały dzień dzisiaj jesteśmy na porodówce. ja dziś w domu niewiele zrobiłam, wciąż odświeża strony na forum
Teraz sąsiad siedzi a ja z wami dalej gadam i z nim oraz mężusiem słuchamy muzy np. Roxette itp.Parka, Aasiula, Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyIwone wrote:skurcze się wstrzymały i dostała antybiotyk, podobno z powodu że dawno temu odeszły wody płodowe
Iwone, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:nie mam dobrych wieści
Wygląda na to że poród jeszcze nie nastąpi. Nie umiem się dowiedzieć o rozwarciu, ale chyba go nie ma, a były tylko skurcze
Iwcia jest już troszkę podłamana, bo tyle wysiłku na nicWróciła już z ktg do pokoju.
kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To było do przewidzenia, ten antybiotyk. Nie wiem jak teraz i jak u nich , ale pamietam, ze u nas dawali po 8 godzinach oodejścia płynu owodniowego
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:powiedzieli Iwci że może jutro urodzi
Aasiula, Arwena, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017