X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkryłam luksus robienia zakupów spożywczych on-line. Nawet do mojej wiochy dojeżdza Tesco. Koszt od 5,98 do 10,98 w najbardziej obleganych godzinach. Super jakośc towaru, starają się

Heretyczka, Aasiula, malgos741, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:51

Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ty ale jak wody odeszły to jak przecie dziecko może sie udusić ... Cesarka i finito
    powinni zrobic cesarke a nie kurwa czekac do jutra !!! jesli odeszly całkiem wody .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:13

Arwena, malgos741, kapturnica, ania.g, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    To tak jak ja jak sie siadłam po robocie, mając gości No znajomych na chacie mimo wszystko oddaliłam tabka i czytam was nie nadrobiłam całego dniA bo nie dam rady i jak tu spać .... Wytrzymam .... Nie dam sie bo Iwcia rodzi dotrwam do finiszu. ;)
    Teraz sąsiad siedzi a ja z wami dalej gadam i z nim oraz mężusiem słuchamy muzy np. Roxette itp.
    przy moim komputerze jest dyżur. Messenger z głosem na ful i jak idę do łazienki czy kuchni coś robić, to mój młodszy syn mnie woła jak Iwcia coś napisze i mnie woła ;)

Arwena, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, malgos741, Parka, ania.g, Sabina, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ja to sie lepiej nie wypowiadam bo ja to mam zle wspomnienia
    przez lekarzy ktorzy mnie tak trzymali 48 godzin i bez wod plodowych moja corak urodziła sie z lekkim porazeniem mozgowym, mimo iz bylo na ktg widac ze sie dusi ,oni kurwa chcieli zebym urodziła naturalnie
    i nie brali pod uwage ze miala petle z pepowiny na szyji i pod paszkami
    chuj rodzisz eee szkoda slow
    ja pierdolę,ale ty prosiłaś o cesarkę a i tak cię zmusili do naturalki ,bo chyba wiedziałaś tz. powiedzieli ci ze coś jest nie tak jak trzeba :O ??

Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugim dzieckiem - jechalismy do szpitala o 20, juz sie wilam w samochodzie z bolu, a urodzilam 3:36 nad ranem, wiec tez nie tak szybko

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ja to sie lepiej nie wypowiadam bo ja to mam zle wspomnienia
    przez lekarzy ktorzy mnie tak trzymali 48 godzin i bez wod plodowych moja corak urodziła sie z lekkim porazeniem mozgowym, mimo iz bylo na ktg widac ze sie dusi ,oni kurwa chcieli zebym urodziła naturalnie
    i nie brali pod uwage ze miala petle z pepowiny na szyji i pod paszkami
    chuj rodzisz eee szkoda slow
    No, szkoda, aż nóż się w kieszeni otwiera. Najgorsze, że nie jesteś jedyna i ciagle są takie błędy. A ta sprawa z tymi bliżniaczkami tego sportowca?

Arwena, Iwone, Aasiula, Sabina, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

troche mi akcja tutaj uciekła ale byłam na skype z niemcami
    Iwci wody odeszły i jutro ma rodzić?? co to ma byc?

Arwena, kapturnica, Aasiula, Parka, Sabina, gretka, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ale majac skurcze co 2 minuty odpoczywa, nie majac znieczulenia? Tak sie nie da
    Da się, ja z Oliwią leżałam w szpitalu już tydzień po terminie i gdy miałam skurcze co 2 minuty to nic pielęgniarce nie mówiłam bo poszłam się jeszcze wykąpać, potem poszłam powiedzieć to zrobili golenie, lewatywę i dopiero po tym wzięli mnie na porodówkę.

Iwone, Parka, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moj to powiedział:
    Ty, ty jestes juz uzalezniona od tego forum , ale o co chodzi hmm
    A mój mówi a ty znowu na tym ovufrend a ja No jak ze tak ... Moje dziołchy i ze co ?

Iwone, kapturnica, moremi, Aasiula, dorbie, gretka, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moj to powiedział:
    Ty, ty jestes juz uzalezniona od tego forum , ale o co chodzi hmm

Cale szczescie, ze mojego nie ma w domu

Iwone, kapturnica, Aasiula, dorbie, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no, coś czuję, że mnie mój jeszcze ze dwa razy przyłapie i to samo mi powie
    Mój już dawno nic nie mówi. A dzisiaj co jakis czas pyta co u Iwci.

Iwone, malgos741, kapturnica, Aasiula, Parka, dorbie, Dorka1979, gretka, Mega, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc

Arwena, malgos741, Parka, kapturnica, moremi, Aasiula, dorbie, Dorka1979, Pusurek, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc
    mam nadzieję że wiedza co robią

Iwone, moremi, Parka, Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mój już dawno nic nie mówi. A dzisiaj co jakis czas pyta co u Iwci.
    u mnie to samo ;)

Aasiula, Parka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    A nie może Iwcia nalegać na cesarkę?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    ja pierdolę,ale ty prosiłaś o cesarkę a i tak cię zmusili do naturalki ,bo chyba wiedziałaś tz. powiedzieli ci ze coś jest nie tak jak trzeba :O ??
    widzieli co sie dzieje na ktg i mieli usg ze jest owinieta
    czasami jej tetno spadało do 50uderzen
    po 48 godzinach po awanturze mojej mamy bo ja niestety sama zostałam moj luby umył raczki ,zrobili mi cesarke.
    Niestety dziecko z lekkim porazeniem

Iwone, Heretyczka, Arwena, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, tak w ogole to goraco pozdrow Iwcie od nas i jej przekaz ze tu wszystkie ostro kibicujemy! Ze u nas tutaj tez gorąco jest!!

kapturnica, Aasiula, Iwone, malgos741, Arwena, gretka, Mega, peppapig, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    No wescie bo nie zasnę jeśli Iwcia nie urodzi.. Będę sie martwić a wtedy nici ze spania...
    Chłopaki pytają co ty tak do tabka przyklejona a ja ze jedna rodzi .... A oni i jak ?

kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, Parka, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Iwone, tak w ogole to goraco pozdrow Iwcie od nas i jej przekaz ze tu wszystkie ostro kibicujemy! Ze u nas tutaj tez gorąco jest!!
    pisałam, pisałam że wszystkie ją wspieramy i że myślami jesteśmy z nią ;)

moremi, Parka, Aasiula, Bursztyn, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, Mega, peppapig, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6637 6638 6639 6640 6641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ