35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdkryłam luksus robienia zakupów spożywczych on-line. Nawet do mojej wiochy dojeżdza Tesco. Koszt od 5,98 do 10,98 w najbardziej obleganych godzinach. Super jakośc towaru, starają się
Heretyczka, Aasiula, malgos741, Sabina, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ty ale jak wody odeszły to jak przecie dziecko może sie udusić ... Cesarka i finito
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:13
Arwena, malgos741, kapturnica, ania.g, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:To tak jak ja jak sie siadłam po robocie, mając gości No znajomych na chacie mimo wszystko oddaliłam tabka i czytam was nie nadrobiłam całego dniA bo nie dam rady i jak tu spać .... Wytrzymam .... Nie dam sie bo Iwcia rodzi dotrwam do finiszu.
Teraz sąsiad siedzi a ja z wami dalej gadam i z nim oraz mężusiem słuchamy muzy np. Roxette itp.Arwena, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, malgos741, Parka, ania.g, Sabina, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ja to sie lepiej nie wypowiadam bo ja to mam zle wspomnienia
przez lekarzy ktorzy mnie tak trzymali 48 godzin i bez wod plodowych moja corak urodziła sie z lekkim porazeniem mozgowym, mimo iz bylo na ktg widac ze sie dusi ,oni kurwa chcieli zebym urodziła naturalnie
i nie brali pod uwage ze miala petle z pepowiny na szyji i pod paszkami
chuj rodzisz eee szkoda slow??
Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ja to sie lepiej nie wypowiadam bo ja to mam zle wspomnienia
przez lekarzy ktorzy mnie tak trzymali 48 godzin i bez wod plodowych moja corak urodziła sie z lekkim porazeniem mozgowym, mimo iz bylo na ktg widac ze sie dusi ,oni kurwa chcieli zebym urodziła naturalnie
i nie brali pod uwage ze miala petle z pepowiny na szyji i pod paszkami
chuj rodzisz eee szkoda slowArwena, Iwone, Aasiula, Sabina, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Ale majac skurcze co 2 minuty odpoczywa, nie majac znieczulenia? Tak sie nie da
Iwone, Parka, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moj to powiedział:
Ty, ty jestes juz uzalezniona od tego forum , ale o co chodzi hmmIwone, kapturnica, moremi, Aasiula, dorbie, gretka, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:no, coś czuję, że mnie mój jeszcze ze dwa razy przyłapie i to samo mi powie
Iwone, malgos741, kapturnica, Aasiula, Parka, dorbie, Dorka1979, gretka, Mega, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc
Arwena, malgos741, Parka, kapturnica, moremi, Aasiula, dorbie, Dorka1979, Pusurek, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc
Iwone, moremi, Parka, Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Arwena wrote:ja pierdolę,ale ty prosiłaś o cesarkę a i tak cię zmusili do naturalki ,bo chyba wiedziałaś tz. powiedzieli ci ze coś jest nie tak jak trzeba
??
czasami jej tetno spadało do 50uderzen
po 48 godzinach po awanturze mojej mamy bo ja niestety sama zostałam moj luby umył raczki ,zrobili mi cesarke.
Niestety dziecko z lekkim porazeniemIwone, Heretyczka, Arwena, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone, tak w ogole to goraco pozdrow Iwcie od nas i jej przekaz ze tu wszystkie ostro kibicujemy! Ze u nas tutaj tez gorąco jest!!
kapturnica, Aasiula, Iwone, malgos741, Arwena, gretka, Mega, peppapig, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Z Ivo nic się złego nie dzieje. Jest podłączana do ktg i obserwują co sie dzieje. Myślę że nie będą ryzykować i że jeśli się coś będzie nie tak, to zrobią jej cc
Chłopaki pytają co ty tak do tabka przyklejona a ja ze jedna rodzi .... A oni i jak ?kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, Parka, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Parka wrote:Iwone, tak w ogole to goraco pozdrow Iwcie od nas i jej przekaz ze tu wszystkie ostro kibicujemy! Ze u nas tutaj tez gorąco jest!!
moremi, Parka, Aasiula, Bursztyn, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, Mega, peppapig, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość