35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Odkryłam luksus robienia zakupów spożywczych on-line. Nawet do mojej wiochy dojeżdza Tesco. Koszt od 5,98 do 10,98 w najbardziej obleganych godzinach. Super jakośc towaru, starają się
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:widzieli co sie dzieje na ktg i mieli usg ze jest owinieta
czasami jej tetno spadało do 50uderzen
po 48 godzinach po awanturze mojej mamy bo ja niestety sama zostałam moj luby umył raczki ,zrobili mi cesarke.
Niestety dziecko z lekkim porazeniemComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:widzieli co sie dzieje na ktg i mieli usg ze jest owinieta
po 48 godzinach po awanturze mojej mamy bo ja niestety sama zostałam moj luby umył raczki ,zrobili mi cesarke.
Niestety dziecko z lekkim porazeniemmam nadzieje ze rehabilitacja dala dobre efekty?
Aasiula, Arwena, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Qrwa a do mnie nie chcą dowozić.
Luksus jak sobie zamówiłam zgrzewkę mleka 12szt, 3 zgrzewki wody mineralnej i nie musze tego targaćmalgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość kolejna od Iwci:
Nie martwcie sie. Jestem w dobrych rekach. Alojza wyslali do domuArwena, ania.g, anna maria, Natka_79, ComeToMeBaby, Pusurek, Aasiula, moremi, gosia7122, gretka, Mega, peppapig, Parka, Sabina, Simba, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:mnie gin mowil ze mozna
Mi się akurat wczoraj skończył
W aptece gemini jest w tej chwili Inofem 30szt za 35,00. I tak taniej niż Inofolic - 28,19 za 20 sztWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:34
Arwena, anna maria, Iwone, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:widzieli co sie dzieje na ktg i mieli usg ze jest owinieta
Niestety dziecko z lekkim porazeniem
Dlatego jestem ostrożna co do lekarzy i ufam umiarkowanie (niestety z rodzinnego doświadczenie ,śmierci brata)
co nie znaczy ze nie potrafię docenić wiedzy i doświadczenia tych prawdziwych z powołaniaAasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wiadomość kolejna od Iwci:
Nie martwcie sie. Jestem w dobrych rekach. Alojza wyslali do domuIwone, Aasiula, gretka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:przykro mi
mam nadzieje ze rehabilitacja dala dobre efekty?
ciezka prace zrobiłysmy i ja i ona :)przez kilkanascie lat dzien w dzien prawie
w tej chwili ma tylko spastycznosc ściegna lewej stopy .
noga ktotsza o 3cm i duzo szczuplejsza reszta jest ok
Jestem dumna z niej i ze udało nam sie razem kawałdobrej roboty zrobic:)malgos741, Bursztyn, Iwone, Viv78, moremi, Arwena, gosia7122, gretka, dorbie, ComeToMeBaby, Reni, Mega, peppapig, Heretyczka, Parka, Sabina, anna maria, Simba, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Boże dobrze ze tylko lekkim, ale i tak współczuję przeżyć
Dlatego jestem ostrożna co do lekarzy i ufam umiarkowanie (niestety z rodzinnego doświadczenie ,śmierci brata)
co nie znaczy ze nie potrafię docenić wiedzy i doświadczenia tych prawdziwych z powołaniaArwena, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny