X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dorbie- mąż zdążył zareagować jakoś? :)

zaniepokoiło mnie dlaczego jest przeciwna. a co ona ma do Twojej ciąży? przecież jest Twoja.
    Był w szoku, ale czekał na to i ciągle się pytał o temperaturę :-) od razu zmienił kierunek w rozmowach o samochodzie, bo juz się decydowalismy na KiaSportage ale ma niewygodne siedzenie na srodku w drugim rzędzie.
    A mama , cóż, tez się w końcu będzie cieszyć. Oby było ok, bo młoda nie jestem.

moremi, ComeToMeBaby, Heretyczka, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to to jest od rozpoczecia czy zakonczenia 7mego miesiaca nie wypuszczaja do samolotu???

Arwena, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty to dostaniesz podwojny wpierdol za podlizywanie , tak sie mi wydaje... 8)
    Gdybyś w ciąży nie była, to cała klasa by Ci łomot spuściła, więc wiesz...

kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wlasnie se uswiadomilam ,ze mialam leciec na zakonczenie studiow siostry do Uk poczatkiem lipca..To chyba se juz polatałam???

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dobry wieczor

Wrocilam z kursu zmeczona mentalnie i psychicznie, ale zaraz oywieram wino i przylaczam sie do kibicowania Iwci, przesuncie sie troche na lawce ;)
    ja już otwarłam....to sobie usiąde obok Ciebie :)

moremi, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no dobra niech Wam będzie

ja mimo wszystko czekam na relację Iwci, historię mrożącą krew w żyłach, ze szczegółami, ociekającą śluzem, kupą, krwią, krzykiem na pielęgniarki hahah
    No to napisała, że sobie poczekamy, bo akcja się rozkręca długo. Jak srajtaśma z poczwórnej rolki.

kapturnica, Sabina, Mega, Simba, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdybyś w ciąży nie była, to cała klasa by Ci łomot spuściła, więc wiesz...
    No no no nie fikaj ja jestem z blokowiska łomot to było nasze drugie imie 8)..Ty sie pilnuj bo lizusom to sie spłuczke w kiblu robilo =D

Bursztyn, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dużo wody święconej trza pić
    i mszalne
    mszalne pszedewszystkim
    A.

Bursztyn, moremi, Reni, kapturnica, Parka, Aasiula, Sabina, Niuta, ania.g, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja już otwarłam....to sobie usiąde obok Ciebie :)
    swietnie :)
    no to: zdrowie! Iwci i nasze :)

moremi, Heretyczka, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Dorka1979, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dużo wody święconej trza pić
    A zgagi nie bedzie??Bo jak se pomysle ile paluchow tam sie macza jak ludzie wchodza i wychodza to mi sie łupiez ze strachu tworzy

Bursztyn, Heretyczka, moremi, Parka, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No no no nie fikaj ja jestem z blokowiska łomot to było nasze drugie imie 8)..Ty sie pilnuj bo lizusom to sie spłuczke w kiblu robilo =D
    A ja znam karate, judo, tai chi. I jeszcze kilka innych słów.

dorbie, kapturnica, MartaDidi, Parka, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny jak to to jest od rozpoczecia czy zakonczenia 7mego miesiaca nie wypuszczaja do samolotu???
    Kilka uwag OD POŁOŻNYCH :

- Jeżeli spodziewasz się bliźniaków, niestety jesteś w grupie kobiet, którym odradza się podróżowanie samolotem.

- Kobiety w ciąży w większości linii lotniczych mogą podróżować do 36 tygodnia ciąży.

- Bilet oraz zaświadczenie lekarskie jest sprawdzane na lotnisku. Dlatego zawsze należy pamiętać, żeby mieć dowód bądź paszport, bilet lotniczy i zaświadczenie od lekarza.

kapturnica, Parka, Aasiula, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale co to ma do ciąży? możesz bardziej szczegółowo, bo nie zaskoczyłam
    Ciągle biadoląca kobieta i czarownica, kracze i kracze. My sobie życie ukladamy i musi sie dopasować, także dowie się w odpowiednim czasie

Iwone, Parka, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    swietnie :)
    no to: zdrowie! Iwci i nasze :)
    cheers!

Bursztyn, Parka, Aasiula, Sabina, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja znam karate, judo, tai chi. I jeszcze kilka innych słów.
    =D Leże i kwicze...

moremi, MartaDidi, Parka, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpiegajac od tematu porodu Iwci ;)

właśnie smakowałam czekoladę biała z marychą :D

syn przywiózł z Czech

był teraz na 3 dni z kumplami w Wiśle i Ustroniu ,i wariaty schodzili z Czantorii jak już ciemno było :x
    byli też na basenach w hotelu Gołębiewski w Wiśle :)
    kurcze raz tam byłam ,fajnie jest sauny zapachowe ,jacuzzi z różnymi dodatkami,baseny ,groty solne ...ehhh fajnie :D

Bursztyn, kapturnica, dorbie, Parka, MartaDidi, Aasiula, Sabina, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    odpiegajac od tematu porodu Iwci ;)

właśnie smakowałam czekoladę biała z marychą :D

syn przywiózł z Czech
    i jak wrazenia? :)

kapturnica, Arwena, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sprawidzialm easy jet do 36tygodnia, ryanair rowniez natomiast Wizz Air tylko do 34tygodnia..W kazdymz przypadkow trza miec zaswiadczenie od lekarza o wieku ciazy wystawione nie wczesniej niz ma 2tyg przed wylotem .W naszym locie jeszcze gorzej Kobiety do 32. tygodnia ciąży mogą podróżować za zgodą lekarza prowadzącego bez zaświadczenia. Powyżej 32. tygodnia ciąży wymagane jest wypełnienie odpowiedniego formularza
    Hmmm hmmm

MartaDidi, Parka, Arwena, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i jak wrazenia? :)
    jak bym jadła biała czekoladę z otrębami :)

zaburzeń w sferze psychicznej nie zauważyłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:01

kapturnica, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Juz sprawidzialm easy jet do 36tygodnia, ryanair rowniez natomiast Wizz Air tylko do 34tygodnia..W kazdymz przypadkow trza miec zaswiadczenie od lekarza o wieku ciazy wystawione nie wczesniej niz ma 2tyg przed wylotem .W naszym locie jeszcze gorzej Kobiety do 32. tygodnia ciąży mogą podróżować za zgodą lekarza prowadzącego bez zaświadczenia. Powyżej 32. tygodnia ciąży wymagane jest wypełnienie odpowiedniego formularza
    Hmmm hmmm
    nie ryzykuj, bo jeszcze urodzisz w UK niechcaco ;)

moremi, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6622 6623 6624 6625 6626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ