35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dorbie- mąż zdążył zareagować jakoś?
zaniepokoiło mnie dlaczego jest przeciwna. a co ona ma do Twojej ciąży? przecież jest Twoja.od razu zmienił kierunek w rozmowach o samochodzie, bo juz się decydowalismy na KiaSportage ale ma niewygodne siedzenie na srodku w drugim rzędzie.
A mama , cóż, tez się w końcu będzie cieszyć. Oby było ok, bo młoda nie jestem.moremi, ComeToMeBaby, Heretyczka, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty to dostaniesz podwojny wpierdol za podlizywanie , tak sie mi wydaje...
kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dobry wieczor
Wrocilam z kursu zmeczona mentalnie i psychicznie, ale zaraz oywieram wino i przylaczam sie do kibicowania Iwci, przesuncie sie troche na lawcemoremi, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Sabina, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no dobra niech Wam będzie
ja mimo wszystko czekam na relację Iwci, historię mrożącą krew w żyłach, ze szczegółami, ociekającą śluzem, kupą, krwią, krzykiem na pielęgniarki hahahkapturnica, Sabina, Mega, Simba, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Gdybyś w ciąży nie była, to cała klasa by Ci łomot spuściła, więc wiesz...
..Ty sie pilnuj bo lizusom to sie spłuczke w kiblu robilo
Bursztyn, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja już otwarłam....to sobie usiąde obok Ciebie
no to: zdrowie! Iwci i naszemoremi, Heretyczka, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Sabina, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Dorka1979, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dużo wody święconej trza pić
Bursztyn, Heretyczka, moremi, Parka, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No no no nie fikaj ja jestem z blokowiska łomot to było nasze drugie imie
..Ty sie pilnuj bo lizusom to sie spłuczke w kiblu robilo
dorbie, kapturnica, MartaDidi, Parka, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny jak to to jest od rozpoczecia czy zakonczenia 7mego miesiaca nie wypuszczaja do samolotu???
- Jeżeli spodziewasz się bliźniaków, niestety jesteś w grupie kobiet, którym odradza się podróżowanie samolotem.
- Kobiety w ciąży w większości linii lotniczych mogą podróżować do 36 tygodnia ciąży.
- Bilet oraz zaświadczenie lekarskie jest sprawdzane na lotnisku. Dlatego zawsze należy pamiętać, żeby mieć dowód bądź paszport, bilet lotniczy i zaświadczenie od lekarza.
kapturnica, Parka, Aasiula, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale co to ma do ciąży? możesz bardziej szczegółowo, bo nie zaskoczyłam
Iwone, Parka, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodpiegajac od tematu porodu Iwci
właśnie smakowałam czekoladę biała z marychą
syn przywiózł z Czech
był teraz na 3 dni z kumplami w Wiśle i Ustroniu ,i wariaty schodzili z Czantorii jak już ciemno było :x
byli też na basenach w hotelu Gołębiewski w Wiśle
kurcze raz tam byłam ,fajnie jest sauny zapachowe ,jacuzzi z różnymi dodatkami,baseny ,groty solne ...ehhh fajnie
Bursztyn, kapturnica, dorbie, Parka, MartaDidi, Aasiula, Sabina, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Juz sprawidzialm easy jet do 36tygodnia, ryanair rowniez natomiast Wizz Air tylko do 34tygodnia..W kazdymz przypadkow trza miec zaswiadczenie od lekarza o wieku ciazy wystawione nie wczesniej niz ma 2tyg przed wylotem .W naszym locie jeszcze gorzej Kobiety do 32. tygodnia ciąży mogą podróżować za zgodą lekarza prowadzącego bez zaświadczenia. Powyżej 32. tygodnia ciąży wymagane jest wypełnienie odpowiedniego formularza
Hmmm hmmmMartaDidi, Parka, Arwena, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i jak wrazenia?
zaburzeń w sferze psychicznej nie zauważyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:01
kapturnica, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Juz sprawidzialm easy jet do 36tygodnia, ryanair rowniez natomiast Wizz Air tylko do 34tygodnia..W kazdymz przypadkow trza miec zaswiadczenie od lekarza o wieku ciazy wystawione nie wczesniej niz ma 2tyg przed wylotem .W naszym locie jeszcze gorzej Kobiety do 32. tygodnia ciąży mogą podróżować za zgodą lekarza prowadzącego bez zaświadczenia. Powyżej 32. tygodnia ciąży wymagane jest wypełnienie odpowiedniego formularza
Hmmm hmmmmoremi, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość