35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Słyszałam o synchronizacji @ ale myślałam że to nie możliwe. Okazuje się że jednak możliwe. Zobaczcie na naszym forum
Mango term. @ 13.01,
Bursztyn term @ 14.01.
Heretyczka term.@ 13.01
Malgos741 term. @ 11.01.
Peppapig term. @ 13.01.
Kkisia term. @ ok 16.01
Macduska termin @ 9.01.
AsiaPoli termin @ 13.01.
Gretka term. 13.01
HappyJo term. @ 16.01.
ComeToMeBaby term. @ 13.01.Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, Pusurek, iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Słyszałam o synchronizacji @ ale myślałam że to nie możliwe. Okazuje się że jednak możliwe. Zobaczcie na naszym forum
Mango term. @ 13.01,
Bursztyn term @ 14.01.
Heretyczka term.@ 13.01
Malgos741 term. @ 11.01.
Peppapig term. @ 13.01.
Kkisia term. @ ok 16.01
Macduska termin @ 9.01.
AsiaPoli termin @ 13.01.
Gretka term. 13.01
HappyJo term. @ 16.01.
ComeToMeBaby term. @ 13.01.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 18:22
Iwone, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.
Pusurku, Adamek w awatarku cudny
Jak Aasiula go nie zje, to ja z chęcią wrzucę go na ząb.moremi, kapturnica, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no ja jeszcze dość świeża na forum to jeszcze was gonię, ja mam termin 12.01.
Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:z pełną satysfakcją / świadomością
*niepotrzebne skreślić.
p.s. też Cię kocham. chociaż nie- dzisiaj mam wkurwa, tego się będę trzymać. to lepsze niż wahania nastrojów.
no cóz , nie szlajam sie po wiejskich dyskotekach i nie notuje wyjść w postaci serduszekMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia,opierdol i cała resztę
Dobrze ze jestescie ,dziekuje
Pojechałam do sklepu kupiłam wiadro lodow i 4 wiadra łyski. Chyba dobrze podzieliłam nie?
To bedzie piekny wieczorSabina, ComeToMeBaby, Heretyczka, Mega, kapturnica, moremi, Arwena, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość