35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:w sumie do laski nic nie mam..ale się wkurwiam
dała piękne imię dziecku a robi z niej jakąś zjebaną kosiarkę spalinową
a idź pan w chuj
..yyyyhhmm... mam @, jestem głodna, niewyspana, jest mi zimno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eca680569.jpgiwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O rany! Kaczuszka! Marta, ile on juz ma?
Moj chce bawic sie na siedzaco, ale jeszcze przeciez nie siedzi, wiec trzeba siedziec z nim po turecku ( on miedzy kolanami) i wtedy jest szczesliwy. No i samolocik jest de best, ale ile mozna na bicho ladowac?
iwcia77, Iwone, Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:A ja ma dzisiaj kureski dzień,ciesze sie ogromnie ze dziewczynom sie udało,kibicuje i zycze szczesliwych cionz i jeszcze raz GRATULUJE:)
nic jednak nie poradze na to ze chce mi sie wyć to kurwa silniejsze
nic mi dzisiaj nie wychodzi i nawet w cionze nie potrafie zajsc i wszystko chuj ...
ps. ktoras ostatnio cos takiego tez miala ,nie pamietam ktora ,jak z tego jebanego doła wylesc...MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Iwone, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aasiula jutro bedzie lepiej, zobaczysz. Poplacz, pokrzycz, napij sie wina, zrob sobie kąpiel z piana
Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Asiulka- poplacz sobie , poklnij ...w ciaze od tego nie zajdziesz ale cisnienie ci pusci i zrobi ci sie lzej...taki jest jebany lajf...nabieraj sily na nowy cykl , odpal swoj erotikon i zobaczysz ze i ty zajdziesz ...staraj sie dostrzec tez te laski co staraja sie od sredniowiecza i nie moga jakos zajsc...nie porownuj sie do Kapty czy Elfika...one z takimi problememi zdrowotnymi i udalo sie , wiec tobie tez sie uda...cierpliwosci
MartaDidi, Aasiula, Iwone, Heretyczka, Mega, moremi, kapturnica, Arwena, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba Was nie nadrobię.
U nas prąd zajebali, i tak z dziesięć minut później słychać sygnał, nie wiem czy straży czy pogotowia mówię, że chyba ktoś po ciemaku w ścianę zajebał i dlatego na sygnale jadą.MartaDidi, iwcia77, Heretyczka, Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Asiulka- poplacz sobie , poklnij ...w ciaze od tego nie zajdziesz ale cisnienie ci pusci i zrobi ci sie lzej...taki jest jebany lajf...nabieraj sily na nowy cykl , odpal swoj erotikon i zobaczysz ze i ty zajdziesz ...staraj sie dostrzec tez te laski co staraja sie od sredniowiecza i nie moga jakos zajsc...nie porownuj sie do Kapty czy Elfika...one z takimi problememi zdrowotnymi i udalo sie , wiec tobie tez sie uda...cierpliwosci
moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Chyba Was nie nadrobię.
U nas prąd zajebali, i tak z dziesięć minut później słychać sygnał, nie wiem czy straży czy pogotowia mówię, że chyba ktoś po ciemaku w ścianę zajebał i dlatego na sygnale jadą.Dorka1979, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyania.g wrote:Kapta,polecam melisę na ukojenie nerwów. Im jesteś spokojniejsza w ciąży tym spokojniejsze masz później dziecko. Wiem coś o tym.
ania.g, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Dawno mnie tu nie było,Szczęśliwego Nowego Roku, Kapta i Eliksir gratulacje,mam nadzieje ze dołączę za miesiąc,w tym tygodniu zaczęliśmy wyciszanie, a 6/02 ( Narazie ta data) pobieranie jajeczek.Pozdrowki dla wszystkich
myślałam ostatnio o Tobie intensywnie
jak się czujesz?
Czy to nie Twoja córka była w ciąży?MartaDidi, Aasiula, Mega, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Teraz dopiero o tym mówisz. Ta przecież ja mogłam przez całą ciążę pić meliskę, tym bardziej że lubię.
Mega, Iwone, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:A gdzie Elfik? Znowu coś przeoczylam?
Mega, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:słuchaj skoro na weselach dostaje się czekoladki z ze zjęciem młodych to czemu nie taki gadżet ale bez magnesu
rozumiem, że na przyjęciu będą najbliższe osoby?kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość