35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem w ciąży.. tak tak na pewno jestem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7556e136734a.jpgAasiula, moremi, iwcia77, ania.g, dorbie, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Kapta ma betę 200!
185,7% przyrostu!
Jak najbardziej w normie!!!!!!
Jest w ciąży już legalnie, ma to na papierze i się cieszy!!!!!
Za jej zgodą na jej prośbęReni, Aasiula, moremi, iwcia77, gretka, Pusurek, paszczakin, ania.g, gosia7122, dorbie, kkisia, Iwone, Arwena, Bursztyn, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Bozia3, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Kapta za tę panikę od rana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed23d7a23939.jpg
moremi, iwcia77, Aasiula, gretka, Elfik, kkisia, Iwone, Bursztyn, Sabina, Mega, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać, że jadąc do pracy otarłam się o śmierć. Wpadłam w zajebisty poślizg, ale jako kierowca rajdowy wyszłam z niego ładnie nie zaczepiając samochodu jadącego prawym pasem, kolejnego z przeciwnej strony i żadnego krawężnika. A koleżanka stwierdziła, że po raz pierwszy była na takiej karuzeli i czy mogę powtórzyć, bo było zajebiście.
Reni, Aasiula, iwcia77, Pusurek, Elfik, paszczakin, gosia7122, kkisia, Iwone, Arwena, Bursztyn, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Kapta za tę panikę od rana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed23d7a23939.jpgAasiula, iwcia77, gretka, Reni, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwone wrote:bardzo się cieszę. Otworzyłam kopertę, ciężko było te magnesy wydobyć, tak były pooklejane taśmą że szok. Później szok jak je zobaczyłam i kolejny szok jak nie mogłam znaleźć nadawcy
iwcia77, Aasiula, Reni, moremi, Iwone, kkisia, Sabina, kapturnica, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Elfik albo córcia niech się pochwali że będzie mieć braciszka
Tfu, tfu, bo cię obłożę klątwą cieżarnej i nie zajdziesz...
co ja z tą ciężarna, nawet nie mam wyników bety...
ale przytyć, to już przytyłam, k... gdzie tu sprawiedliwość!!!iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, Iwone, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja za każdym razem mówiłam swojemu "jestem w ciąży" i stykło.
a ja zawsze pytalam chuopa- JEST KRECHA?
bosz, jaka ja jestem romantyczna!iwcia77, Aasiula, gretka, Reni, Elfik, moremi, gosia7122, kkisia, Arwena, Sabina, Mega, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta ma betę 200!
185,7% przyrostu!
Jak najbardziej w normie!!!!!!
Jest w ciąży już legalnie, ma to na papierze i się cieszy!!!!!
Za jej zgodą na jej prośbę
a teraz lanie dostanie za smęcenie od wczorajElfik, iwcia77, gosia7122, kkisia, Iwone, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
tak bo nie piszesz adresów na kopercie
no bo w sumie jaki adres paśnik za drugim zakrętem?Pusurek wrote:Jak pokkejone tasma, to moglam jednak byc ja - mistrz pakowania!iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a ja zawsze mojemu mówię znowu mam kurwa okres
paszczakin wrote:a ja zawsze pytalam chuopa- JEST KRECHA?
bosz, jaka ja jestem romantyczna!iwcia77, Aasiula, moremi, Elfik, gosia7122, kkisia, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja zawsze pytalam chuopa- JEST KRECHA?
bosz, jaka ja jestem romantyczna!
widac w gdansku same pragmatyczne istoty mieszkajamoremi, Aasiula, Elfik, kkisia, Arwena, Iwone, Bursztyn, Sabina, Mega, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeta 82,5
i to jest 11dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:02
Aasiula, Reni, iwcia77, Elfik, gosia7122, moremi, kkisia, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, kapturnica, Mega, sandra80, gretka, paszczakin, Bozia3, SolarPolar, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość