X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    wolicie lalkę czy pingwiny? :D
    Pingwiny choc lala wiadomo ze Twoja!

moremi, Mega, Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Sorki dziewczyny próbuje walczyć ale oczy mi się zamykają..spać......
    Jutro poczytam,bo mi tablet raz z ręki wyleciał ale chciałam;) boszee jaki ja śpioch...
    Pepa co to za upadla zyraf ? Gdzie swinka pepa sie pytam?

moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia widze ,ze przed porodem humorek Ci sie wyostrzyl ;)
    Juz nie robie żadnych testów czekam grzecznie na zrobienie dzis krwi i wynik..
    Tylko bedzie problem z interpretacja godzinową jeśli przyrost bedzie niewielki bo pobrano materiał do badan o 9tej ostatnio a wynik mialam o 15 .Z tym ,że miedzy czasie zepsul sie aparat i nie wiadomo o której był robiony i jak liczyc skoro wpół do 3ciej jeszcze badanie trwało...Wiec jak tu liczyc te 48h..No nic bede kminic jak juz bedzie wynik a moze i nie..

Miłego dnia dziopki .
    Dzis dla mnie , Elfi i Iwone nerwancja bo kazdej na dobrym wyniku zależy.Wydawało mi sie ,że laski co zachodza powinny sie cieszyc a nie kurwa schizowac ,ze coś nie tak..A sama zachowuje sie momentami wrecz irracjonalnie :-/
    Ogarniam sie ale chwilami nerwy i tak biora górę.To tak chyba jest jak nam na czyms bardzo zalezy.A dzieciak to juz chyba nie ma 2zdań. Trzymajta w kciuki baby coby dobrze dziś grało i buczało <3

moremi, gretka, Dorka1979, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, Reni, Bliska 77, Mango, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
    Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?

Bry :-)

kapturnica, gretka, Dorka1979, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?

Hm..No w sumie racjonalne wytłumaczenie jest ;D

gretka, moremi, Dorka1979, Mega, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, peppapig, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry miejmy nadzieje :-) u mnie chyba zaczyna sie zapalenie oskrzeli - kaszle jak zawodowy palacz....

Kapta bez nerwacji :-)

kapturnica, Dorka1979, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Mega, gretka, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

dobra jest nie? Jak ma taki budyń teraz, to co będzie później ;)

gretka, Aasiula, kkisia, Sabina, Bliska 77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, zaraz wracam spać, bo jestem nieprzytomna ;)

Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim.
    Kierunek przedszkole i Labor.

Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, Bliska 77, kapturnica, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,trzymie kciuki za was baby ;D

Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, gretka, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez mocno zaciskam za was kciuki :)

Aasiula, kkisia, Sabina, kapturnica, gretka, Iwone lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Laski kciuki zapewnione :)
    Kapta czasami przeginasz ;) kiedys tez latalas na bete co 2 dni ?
    Wdech wydech , tylko spokojnie

Sabina, Mega, Bliska 77, kapturnica, gretka, Iwone, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..ale ja nie potrzebuje :-O

Iwcia, a wy po Ivo juz wiecej nie planujecie (wiem, wiem, teoria, ale tak wlasnie teoretycznie) :)

iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?
    :-)

kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, Mega, kapturnica, caffe, ania.g, gretka, Iwone, Bozia3, Aasiula, Heretyczka, gosia7122, Viv78, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzien dobry! Trzymam kciuki za wszelkie wyniki!

A i jeszcze- u Simbiaka wszycho pod kontrola, ale njusy to niech sama zapodaje, bo to w koncu jej njusy ;)

kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, Reni, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hello!
    Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?
    :-)

DORBIE! Udalo sie?

edit:
    dobra- wlazlam na wykres i widze! gratulacje! beta bedzie tez dzis?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:20

kkisia, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, gretka, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry,trzymie kciuki za was baby ;D

Asiula, chcialam tylko dodac, ze rowniez jestem pod wrazeniem twojego pieknego awatara ;)

peppapig, kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie w dwupaku :)

Paszcza- ja to bym i chciala 2 ale moj Alojz nie da rady sam finansowo wszystkiego ogarnac a za jakies 2 lata musimy pomyslec o zmianie domu , bo my mieszkamy w kawalerce :(, ja nie mam roboty "na bialo" tylko jakies umowy smieciowe, wiec kredytu z banku nawet chyba nie dostaniemy..wiec jestesmy zmuszeni zadowolic sie jedynakiem :(

Kapta- jak ja teraz taka dowcipna to pomysl jaka jestem jak sobie golne ;D..tylko , ze ja nie wiem co Ciebie tak rozbawilo ...:-O

kkisia, Sabina, Mega, kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Pepa co to za upadla zyraf ? Gdzie swinka pepa sie pytam?
    Miśku kto ci kazał pobudke robić o tej porze? ;) no ja taka upadła żyrafa...tak mam pod koniec cyklu. Temperatura sięgnęła dna! O 5 rano było 36,4..o 7-30 36,6... i co tu wpisać? I tam mam tylko 3 dni abonament. W dupe jeża!
    Kapta kciuki! ELFIK <3 za Cię też. Kawa i do roboty.

kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, gretka, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

‹‹ 6568 6569 6570 6571 6572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ