35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepa co to za upadla zyraf ? Gdzie swinka pepa sie pytam?peppapig wrote:Sorki dziewczyny próbuje walczyć ale oczy mi się zamykają..spać......
Jutro poczytam,bo mi tablet raz z ręki wyleciał ale chciałam;) boszee jaki ja śpioch...
moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Iwcia widze ,ze przed porodem humorek Ci sie wyostrzyl

Juz nie robie żadnych testów czekam grzecznie na zrobienie dzis krwi i wynik..
Tylko bedzie problem z interpretacja godzinową jeśli przyrost bedzie niewielki bo pobrano materiał do badan o 9tej ostatnio a wynik mialam o 15 .Z tym ,że miedzy czasie zepsul sie aparat i nie wiadomo o której był robiony i jak liczyc skoro wpół do 3ciej jeszcze badanie trwało...Wiec jak tu liczyc te 48h..No nic bede kminic jak juz bedzie wynik a moze i nie..
Miłego dnia dziopki .
Dzis dla mnie , Elfi i Iwone nerwancja bo kazdej na dobrym wyniku zależy.Wydawało mi sie ,że laski co zachodza powinny sie cieszyc a nie kurwa schizowac ,ze coś nie tak..A sama zachowuje sie momentami wrecz irracjonalnie
Ogarniam sie ale chwilami nerwy i tak biora górę.To tak chyba jest jak nam na czyms bardzo zalezy.A dzieciak to juz chyba nie ma 2zdań. Trzymajta w kciuki baby coby dobrze dziś grało i buczało
moremi, gretka, nick nieaktualny, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, Reni, Bliska 77, Mango, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

-
Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?
Bry
kapturnica, gretka, nick nieaktualny, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hm..No w sumie racjonalne wytłumaczenie jestmoremi wrote:Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?
Bry
gretka, moremi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
dobra jest nie? Jak ma taki budyń teraz, to co będzie późniejmoremi wrote:Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Bry
gretka, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:..ale ja nie potrzebuje

Iwcia, a wy po Ivo juz wiecej nie planujecie (wiem, wiem, teoria, ale tak wlasnie teoretycznie)
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello!
Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?
nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, caffe, ania.g, gretka, Iwone, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, Viv78, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No i dzien dobry! Trzymam kciuki za wszelkie wyniki!
A i jeszcze- u Simbiaka wszycho pod kontrola, ale njusy to niech sama zapodaje, bo to w koncu jej njusy
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Reni, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello!
Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?

DORBIE! Udalo sie?
edit:
dobra- wlazlam na wykres i widze! gratulacje! beta bedzie tez dzis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:20
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry,trzymie kciuki za was baby

Asiula, chcialam tylko dodac, ze rowniez jestem pod wrazeniem twojego pieknego awatara
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
melduje sie w dwupaku

Paszcza- ja to bym i chciala 2 ale moj Alojz nie da rady sam finansowo wszystkiego ogarnac a za jakies 2 lata musimy pomyslec o zmianie domu , bo my mieszkamy w kawalerce
, ja nie mam roboty "na bialo" tylko jakies umowy smieciowe, wiec kredytu z banku nawet chyba nie dostaniemy..wiec jestesmy zmuszeni zadowolic sie jedynakiem 
Kapta- jak ja teraz taka dowcipna to pomysl jaka jestem jak sobie golne
..tylko , ze ja nie wiem co Ciebie tak rozbawilo ...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiśku kto ci kazał pobudke robić o tej porze?SolarPolar wrote:Pepa co to za upadla zyraf ? Gdzie swinka pepa sie pytam?
no ja taka upadła żyrafa...tak mam pod koniec cyklu. Temperatura sięgnęła dna! O 5 rano było 36,4..o 7-30 36,6... i co tu wpisać? I tam mam tylko 3 dni abonament. W dupe jeża!
Kapta kciuki! ELFIK
za Cię też. Kawa i do roboty.
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, kapturnica, gretka, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość