35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Sorki dziewczyny próbuje walczyć ale oczy mi się zamykają..spać......
Jutro poczytam,bo mi tablet raz z ręki wyleciał ale chciałam;) boszee jaki ja śpioch...moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Iwcia widze ,ze przed porodem humorek Ci sie wyostrzyl
Juz nie robie żadnych testów czekam grzecznie na zrobienie dzis krwi i wynik..
Tylko bedzie problem z interpretacja godzinową jeśli przyrost bedzie niewielki bo pobrano materiał do badan o 9tej ostatnio a wynik mialam o 15 .Z tym ,że miedzy czasie zepsul sie aparat i nie wiadomo o której był robiony i jak liczyc skoro wpół do 3ciej jeszcze badanie trwało...Wiec jak tu liczyc te 48h..No nic bede kminic jak juz bedzie wynik a moze i nie..
Miłego dnia dziopki .
Dzis dla mnie , Elfi i Iwone nerwancja bo kazdej na dobrym wyniku zależy.Wydawało mi sie ,że laski co zachodza powinny sie cieszyc a nie kurwa schizowac ,ze coś nie tak..A sama zachowuje sie momentami wrecz irracjonalnie
Ogarniam sie ale chwilami nerwy i tak biora górę.To tak chyba jest jak nam na czyms bardzo zalezy.A dzieciak to juz chyba nie ma 2zdań. Trzymajta w kciuki baby coby dobrze dziś grało i buczałomoremi, gretka, Dorka1979, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, Reni, Bliska 77, Mango, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?
Brykapturnica, gretka, Dorka1979, Mega, Iwone, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Pobranie krwi było o 9 i niezależnie od tego, o której wrzucili do badań na maszynę nie było możliwości, by w probówce przyrastał jakikolwiek hormon. Liczysz od 9:00. Rozumiesz, czy mam jakoś jaśniej rozpisać?
Brygretka, moremi, Dorka1979, Mega, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, peppapig, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bosz... Bez dwóch zdań w ciąży jesteś. Budyń już Cię ogarnął.
Brygretka, Aasiula, kkisia, Sabina, Bliska 77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:..ale ja nie potrzebuje
Iwcia, a wy po Ivo juz wiecej nie planujecie (wiem, wiem, teoria, ale tak wlasnie teoretycznie)iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i dzien dobry! Trzymam kciuki za wszelkie wyniki!
A i jeszcze- u Simbiaka wszycho pod kontrola, ale njusy to niech sama zapodaje, bo to w koncu jej njusykkisia, iwcia77, Sabina, Mega, Reni, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello!
Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?
DORBIE! Udalo sie?
edit:
dobra- wlazlam na wykres i widze! gratulacje! beta bedzie tez dzis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:20
kkisia, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, gretka, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry,trzymie kciuki za was baby
Asiula, chcialam tylko dodac, ze rowniez jestem pod wrazeniem twojego pieknego awatarapeppapig, kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
melduje sie w dwupaku
Paszcza- ja to bym i chciala 2 ale moj Alojz nie da rady sam finansowo wszystkiego ogarnac a za jakies 2 lata musimy pomyslec o zmianie domu , bo my mieszkamy w kawalerce, ja nie mam roboty "na bialo" tylko jakies umowy smieciowe, wiec kredytu z banku nawet chyba nie dostaniemy..wiec jestesmy zmuszeni zadowolic sie jedynakiem
Kapta- jak ja teraz taka dowcipna to pomysl jaka jestem jak sobie golne..tylko , ze ja nie wiem co Ciebie tak rozbawilo ...
kkisia, Sabina, Mega, kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Pepa co to za upadla zyraf ? Gdzie swinka pepa sie pytam?
no ja taka upadła żyrafa...tak mam pod koniec cyklu. Temperatura sięgnęła dna! O 5 rano było 36,4..o 7-30 36,6... i co tu wpisać? I tam mam tylko 3 dni abonament. W dupe jeża!
Kapta kciuki! ELFIKza Cię też. Kawa i do roboty.
kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, gretka, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość