35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wiesz, ona wykształcona dziewczyna jest, ale w temacie starań ciemnogród. Ona poroniła dzień po moim zabiegu, więc swoje też przeszła. Bardzo ufa swojemu lekarzowi, nie doczytuje się w tym temacie, polega też w wielu kwestiach na zdaniu swojej mamy - czyli kobiety prostej, która ostatni raz w ciąży była 30 lat temu. Nie mam czego wymagać.
Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki dziewczyny próbuje walczyć ale oczy mi się zamykają..spać......
Jutro poczytam,bo mi tablet raz z ręki wyleciał ale chciałam;) boszee jaki ja śpioch...
Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
zawsze więcej wszczepiała ale rodziło sie jedno, raz tylko bliźniaki
teraz podali jej 6 zarodków i nie dość, że wszystkie sie przyjęły to jeszcze 2 sie podzieliły
8????? masakra
3,4 to juz sajgon dla mnie w domu
a weźcie teraz 14
10tys miesięcznie na opiekunki wydaje
z tego co pamiętam to przez te operacje plastyczne co do joli chciała się upodobnić chcieli jej te dzieci odebraćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:48
iwcia77, moremi, Aasiula, Sabina, Iwone, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:sabina, moremi- wszystkim ciociom "dobra rada" mówimy stanowcze nie.
każdy przypadek jest inny.
jakiś czas temu mój men mi przyniósł opowieść gdzieś tam od kolegi z pracy, że oni się starali iles tam, zaszła, poroniła, to tak się zblokowała że 3 lata nie mogli zajść. no nie wiem do tej pory co miało na celu to opowiadanie, ale już parę razy usłyszałam, że "za bardzo się przejmuję".
W mojej i męża rodzinie jedyne dwie dziewczyny, które się starały są w ciąży. Tym samym jak w przyszłości zachowam przed resztą w tajemnicy swoją ewentualną ciążę nie powinnam nikogo urazić. I naprawdę mam ochotę zachować takie info do porodu. Tylko brat będzie wcześniej wiedziałSabina, iwcia77, Pusurek, Aasiula, Iwone, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić.
Reni, iwcia77, Iwone, moremi, Aasiula, ania.g, Mega, kkisia, Dorka1979, kapturnica, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobra ja też spadam spać.
Iwcia ciekawe czy jutro z nami będziesz czy na porodowce?buziaki
moremi, Aasiula, Mega, kkisia, Iwone, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak nie? A jakąś delikatność czy subtelność w rozmowie Z Tobą? A nie tupet jak taran i heja do przodu?
Aasiula, kkisia, Mega, Iwone, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny