35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:wejdz na kalendarz belly tam jest kalkulator i ob.licz sobie dokladnie przyrost jaki masz po policzeniu godzin miedzy badaniami
Zaraz sprawdzę jeszcze, tak jest.Iwone, moremi, kapturnica, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To jak jest trudna to miej spisane kilka pytan na kartce i jej zadawaj..Nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala odpowiadac ..a ty nie zpaomnisz to o co sie chcesz zapytac
PowodzeniaIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz idę spać, ale powiem Wam jeszcze, że mój kalendarz ciązy każe mi przytyć w ciązy 16kg. Straszne! Oni mi każe ważyc 69kg przy 154cm wzrostu, w obu poprzednich ciązach ważyłam 63, a startowałam z 50-51 kg. To teraz w 4 tygodniu powinnam ważyć juz o 1 kg więcej.
Iwone, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zaraz idę spać, ale powiem Wam jeszcze, że mój kalendarz ciązy każe mi przytyć w ciązy 16kg. Straszne! Oni mi każe ważyc 69kg przy 154cm wzrostu, w obu poprzednich ciązach ważyłam 63, a startowałam z 50-51 kg. To teraz w 4 tygodniu powinnam ważyć juz o 1 kg więcej.
moremi, Aasiula, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zaraz idę spać, ale powiem Wam jeszcze, że mój kalendarz ciązy każe mi przytyć w ciązy 16kg. Straszne! Oni mi każe ważyc 69kg przy 154cm wzrostu, w obu poprzednich ciązach ważyłam 63, a startowałam z 50-51 kg. To teraz w 4 tygodniu powinnam ważyć juz o 1 kg więcej.
hyhyhy moj syn ,ma 158 cm i ma juz 11 latek dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 00:24
kapturnica, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia mały super.....nie wiem do kogo podobny, ale ma coś z CIebie..i z Alojza jakby też...nie mogę się zdecydować - widocznie jest pomieszany...
Cyckami sie nie martw - za tydzień będzie po bólu....psikaj je sobie kilka razy dziennie octinoseptem - nie musisz go spłukiwać...bardzo mi łagodził ból....Iwone, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, moremi, Mega, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No myślę, głodzic się nie będę, ale 16kg to dla mnie procentowo za dużo. Chodzić bym nie mogła
kapturnica, dorbie, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dlatego ja tez pewnie pojde koncem 7mego albo poczatkiem 8mego pewnie nie wczesniej na to serducho,zeby sie niepotrzebnie nie denerwowac ,ze nie ma..Na wrzesniowkach szaleja z tego powodu.Ty kiedy bylas pierwszy raz??
kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość