X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry a ja se spać nie moge :)

moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, życzę miłego dnia.

moremi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, gretka, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co tu się dzieje? Działo?
    widze ze Simba ma czas na forum regularnie o 3 w nocy? Dopiero kladziesz sie spac czy wlaśnie wstajesz? Jak tam moja ulubiona taaśma produkcyjna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 07:41

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo śliczny - Iwcia serdecznie gratuluje. Tak jak pisala Bozia po tygodniu suty sie zahartuja i bedzie dobrze.

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    wykańcza mnie to ranne wstawanie. Kiedy ja się wyspie? może w niedzielę. .. Nadzieja jest :-)

moremi, Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Koty dociskają do łóżka i jak tu wstać?

Megan, słodziutka dziewczynka :-)

Misku, to też moja ulubiona taśma produkcyjna :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

kapturnica, Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia.

Choć z pewnych względów i tak będzie spier...
    cóż,pewnych spraw nie da się odłożyć...

eh, powiało optymizmem...

moremi, Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, spierdolony to on jest, bo wstać trzeba ;)

A ekspert w kulki poleciał i na pytania nie odpowiedział. Ha ;)

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że ekspert po przeczytaniu pytania "czy seks tylko w weekendy może utrudniać zajście w ciążę" poczuł się za cienki w uszach i zrezygnował ze współpracy z forum..
    Ha, biedaczek - widać wiedzy nie starczyło...;)
    :))))))))))))))))))))))))

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz napisałyśmy jednocześnie to samo..
    Moremi, MY możemy zacząć odpowiadać...
    Tylko bez wulgaryzmów, ok? ;)

moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfii a co Ty taki lew poranny ;)

Elfik, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Widzisz napisałyśmy jednocześnie to samo..
    Moremi, MY możemy zacząć odpowiadać...
    Tylko bez wulgaryzmów, ok? ;)
    No tak, Wy ciężarne płacicie po 5 zeta za przekleństwo.
    A w ogóle to dociera już do Was, że Wy ciężarne? :-)

Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Szczerze - ja mam schizofrenię...

Czasem nie pamiętam, robię plany nie uwzględniające przyszłego stanu, a nagle mi się przypomina...
    Wiesz, może ja dlatego się nie denerwuje, bo to do mnie nie dociera?

I poza tym, jak tu się oszczędzać, jak ma się małe dziecko.
    wczoraj córkę niosłam na rękach do domu ze sklepu..
    Niby 12 kilo tylko, ale chyba nie mieści się to poza granicą "niedżwigania"...
    o zakupach na plecach nie wspomnę...:)

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak 5 zeta to my z Kaptą zbankrutujemy, będziemy musiały po porodzie łożysko sprzedać smakoszom...;)

Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry jak żyć?

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Iwone, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżko mnie woła.... ;)
    Bry

Iwone, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Szczerosc??Nie :) Powaznie..Może jak zobacze serducho to do mnie cosik dotrze.Na razie to jakasik abstrakszyn

Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Mega, Elfik, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry jak żyć?
    Bry :-)

Snilas mi się Renek :-) to byłaś Ty :-) raz się śmiałas, raz plakalas, opowiadalas mi, że masz 3-miesięcznego synka z in vitro i właśnie się dowiedzialas, że jesteś w ciąży ;-) piękna klasyczna wpadka :-) tylko taka drobniutka bylas, wózek mialas ze sobą, mały spał :-) a my byłyśmy na kawie w jakieś restauracji z ogródkiem :-) strasznie fajny sen, tylko mnie wtedy budzik obudził

Mega, Niuta, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, ania.g, Aasiula, Iwone, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Szczerosc??Nie :) Powaznie..Może jak zobacze serducho to do mnie cosik dotrze.Na razie to jakasik abstrakszyn
    No jak wczoraj w Ikei stanęłam do kasy, patrzę, a to dla uprzywilejowanych i tak sobie myślę, że to dla mnie :-) akurat było zupełnie pusto, ale...

Mega, Elfik, kapturnica, moremi, Aasiula, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6780 6781 6782 6783 6784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ