X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorbie, a co na newsa dzieci i małż? :)
    Dzieci nie wiedzą, mąż - chyba z dystansem, jego odpowiedź na obowiązek milczenia, . Myślę, że długo nie wytrzymamy z newsem, rodzice dziś wyjezdzaja, będzie łatwiej. 6 osób w domu to ciężko. Chyba w lutym im powiemy.
    Chyba mąż się boi reakcji znajomych ze względu na nasz wiek.
    Poza tym mamy dwa duże problemy - samochód - kiedy dostaniemy kasę z ubezpieczenia i ile i jaki nowy wziąć. To był leasing, wiec nie wiemy ile nam kasy zabiorą.
    Drugi problem to jego kolano, prawie calkowicie uszkodzone ACL, kiedy na zabieg się dostanie, jak a pracą a propos tego zabiegu i zwolnienia, Wiadomo facet musi dawac poczucie bezpieczeństwa kobiecie, a on teraz nie daje.
    Ale wiem, ze się cieszy, bo bardzo mnie namawiał :-)

Elfik, Sabina, Iwone, kkisia, Arwena, Mega, macduska, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W wiekszosci wypadkow zaleca wiecznie ejdno i to samo badanie plemnikow metoda tunel ..Takie troche naperdzanie krow do obory ;)

Rozjebałaś mnie..:))))))))))

Muuuuuuuuu!!

kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja Wam pwoiem ,ze jakbym nie robiła beta hcg i nie widziała bym jego przyrostu zaczęla bym sie po jego wypowiedziac zastanawiac czy to ciąża czy jakas choroba ,że wychodza mi 2krechy.. o.O Choroba psychiczna na zawołanie ;D

zważywszy na wczesne mocne objawy - urojona jak nic..;)

kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja Wam pwoiem ,ze jakbym nie robiła beta hcg i nie widziała bym jego przyrostu zaczęla bym sie po jego wypowiedziac zastanawiac czy to ciąża czy jakas choroba ,że wychodza mi 2krechy.. o.O Choroba psychiczna na zawołanie ;D
    Masz rację, ja też.
    Dlatego chyba szkoda nerwów na takie porady, nic nie daja

Iwone, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dla spokojnosci dodalam se testy do galerii..Dla potomnosci ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 08:45

Aasiula, Arwena, kkisia, Mega, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale wiem, ze się cieszy, bo bardzo mnie namawiał :-)

i to najwazniejsze :)
    Znajomi nie spędzają z nami całego życia, a wiek?

Dorbie jaki wiek? ;)

dorbie, Sabina, Iwone, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Dorbie jaki wiek? ;)
    Ewa robilas se symulacje daty porodu??Mi wychodza 2..Jedna z dnia ovu na 17wrzesnia , druga z dnia miesiaczki na 20ty...
    Kurde 2dni nas dziela ;D

Sabina, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No dla spokojnosci dodalam se testy do galerii..Dla potomnosci ;D

o są..

a ja się nigdzie nie dodałam, nie pochwaliłam na styczniowych groszkach, foszkach, czy jak tam, nie jestem na wrzesniówkach - aspołeczna jak nic...

dorbie, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Arwena, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cenię takich porad ekspertów w ogóle. Jak można się wypowiadać nie widzac pacjenta

Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Kapta,uśmiałam się. Kolejny cud na forum, ciąża z cyklu bezowulacyjnego :) Bardzo fajne takie cuda i wszystkim tego życzę. Szkoda tylko że specjalista to żaden specjalista.

kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Dorbie jaki wiek? ;)
    No ja tez tak uważam i tu mam wsparcie. Jaki wiek? Płodny wiek:-)

Sabina, Iwone, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o są..

a ja się nigdzie nie dodałam, nie pochwaliłam na styczniowych groszkach, foszkach, czy jak tam, nie jestem na wrzesniówkach - aspołeczna jak nic...
    Na grochach tez sie nie dopisalam..Na wrzesniowkach weszlam 2razy ,.,raz sie rpzywitac a drugi stwierdzic ,ze sie zaczyna nakrecanie..I wypad zrobilam ;)

Aasiula, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewa robilas se symulacje daty porodu??Mi wychodza 2..Jedna z dnia ovu na 17wrzesnia , druga z dnia miesiaczki na 20ty...
    Kurde 2dni nas dziela ;D

ja mam premium, to wykres owu mi pokazał termin na 15.09
    jak weszłam gdzie indziej termin był inny, już na belly chyba nawet, jeden dzień różnicy..

w sumie to jakoś się nie przywiązuje.
    Miałam rodzić 22 listopada, urodziłam 17 października..czy
    Ciekawe co gin zobaczy
    wiesz, może się okazać, że miałyśmy zagniezdzenie tego samego dnia, hehe

Pewnie ty, taki niecierpliwus, urodzisz pierwsza :)))))))))))))0

kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Arwena, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja mam premium, to wykres owu mi pokazał termin na 15.09
    jak weszłam gdzie indziej termin był inny, już na belly chyba nawet, jeden dzień różnicy..

w sumie to jakoś się nie przywiązuje.
    Miałam rodzić 22 listopada, urodziłam 17 października..czy
    Ciekawe co gin zobaczy
    wiesz, może się okazać, że miałyśmy zagniezdzenie tego samego dnia, hehe

Pewnie ty, taki niecierpliwus, urodzisz pierwsza :)))))))))))))0
    Niee raczej nie w tym samym czasie..Nawet po becie idzie to stwierdzic..Mialas 200z duzym hakiem a ja zaledwie 70.Mysle ,ze te 2dni roznicy na bank jest.Ja mialam w 15tym dniu cyklu ovu wg mnie wiec ty mialas pewnie etz okolo15tego dnia cyklu owulacje..Plus dodac 2dni roznicy w rozpoczeciu cyklu.No w kazdym razie prawie idealna koordynacja jajek ;D

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    wiesz, że mój wg ovu taki był?
    Dopisałam sobie parę tempek i troszkę poprawiłam, żeby mieć ładny wykres i mnie w oko nie kłuł...:)))))
    Bo w końcu bez starań, co za różnica, a jednak ta kreska owu ładnie wygląda :))))
    Potem chciałam po zaczęciu nowego ten doprowadzić do rzeczywistości, dla jasności obrazu...

Wszystkim życzę cyklów bezowulacyjnych!!! :)
    Najpóźniej w lutym :)
    I tego sie trzymajmy :)

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak to ja :-)
    Sabina wrote:
    Bry :-)

Snilas mi się Renek :-) to byłaś Ty :-) raz się śmiałas, raz plakalas, opowiadalas mi, że masz 3-miesięcznego synka z in vitro i właśnie się dowiedzialas, że jesteś w ciąży ;-) piękna klasyczna wpadka :-) tylko taka drobniutka bylas, wózek mialas ze sobą, mały spał :-) a my byłyśmy na kawie w jakieś restauracji z ogródkiem :-) strasznie fajny sen, tylko mnie wtedy budzik obudził

Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole haha
    dawaj mu kolejne pytanie
    Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?
    kapturnica wrote:
    Znaczy sie mialam cykl bezowulacyjny..Caffe to chyba tak jak Ty
    Nie odniósł si ę wogóle do drugiego pecherzyka..Chyba gośc nie czytał dobrze pytań;)

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stwierdzam
    znachor zaniemógł i w jego imieniu na pytania odpowiada Pan Zenek z szatni
    inaczej nie widzę
    kapturnica wrote:
    Widzi poniżej suwak ,że ciąża i pisze mi ,że cykl bezowulacyjny prawdopodobnie

facepalm18.gif

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Arwena, Niuta, Elfik, paszczakin, Mega, macduska, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierdole haha
    dawaj mu kolejne pytanie
    Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?
    Ale popatrz odpowiada dla samego odpowiadania..Zero jakiegos myslenia.
    A co do Twojego pytania tak napisałm ,ze nic nie napisał heh..Nie określił ram czasowych przy chemioterapii. Jak mówił wet na ten temat..Bo jesli wierzyc ekspertowi(a ja mu juz nie wierze ;) ) to musisz odczekac dobre kilka miesiecy

Aasiula, Reni, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde 2dni nas dziela ;D
    co tu sie bedzie działo jak wy dwie zaczniecie rodzic tego samego dnia ;)
    dostaniemy normalnie pierdolca ;)

kapturnica, Arwena, gretka, malgos741, Mega, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6782 6783 6784 6785 6786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ