35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorbie, a co na newsa dzieci i małż?
Chyba mąż się boi reakcji znajomych ze względu na nasz wiek.
Poza tym mamy dwa duże problemy - samochód - kiedy dostaniemy kasę z ubezpieczenia i ile i jaki nowy wziąć. To był leasing, wiec nie wiemy ile nam kasy zabiorą.
Drugi problem to jego kolano, prawie calkowicie uszkodzone ACL, kiedy na zabieg się dostanie, jak a pracą a propos tego zabiegu i zwolnienia, Wiadomo facet musi dawac poczucie bezpieczeństwa kobiecie, a on teraz nie daje.
Ale wiem, ze się cieszy, bo bardzo mnie namawiałElfik, Sabina, Iwone, kkisia, Arwena, Mega, macduska, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W wiekszosci wypadkow zaleca wiecznie ejdno i to samo badanie plemnikow metoda tunel ..Takie troche naperdzanie krow do obory
Rozjebałaś mnie..)))))))))
Muuuuuuuuu!!kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja Wam pwoiem ,ze jakbym nie robiła beta hcg i nie widziała bym jego przyrostu zaczęla bym sie po jego wypowiedziac zastanawiac czy to ciąża czy jakas choroba ,że wychodza mi 2krechy..
Choroba psychiczna na zawołanie
zważywszy na wczesne mocne objawy - urojona jak nic..kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To ja Wam pwoiem ,ze jakbym nie robiła beta hcg i nie widziała bym jego przyrostu zaczęla bym sie po jego wypowiedziac zastanawiac czy to ciąża czy jakas choroba ,że wychodza mi 2krechy..
Choroba psychiczna na zawołanie
Dlatego chyba szkoda nerwów na takie porady, nic nie daja
Iwone, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale wiem, ze się cieszy, bo bardzo mnie namawiał
i to najwazniejsze
Znajomi nie spędzają z nami całego życia, a wiek?
Dorbie jaki wiek?dorbie, Sabina, Iwone, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i to najwazniejsze
Znajomi nie spędzają z nami całego życia, a wiek?
Dorbie jaki wiek?
Kurde 2dni nas dzielaSabina, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No dla spokojnosci dodalam se testy do galerii..Dla potomnosci
o są..
a ja się nigdzie nie dodałam, nie pochwaliłam na styczniowych groszkach, foszkach, czy jak tam, nie jestem na wrzesniówkach - aspołeczna jak nic...dorbie, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Arwena, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kapta,uśmiałam się. Kolejny cud na forum, ciąża z cyklu bezowulacyjnegoBardzo fajne takie cuda i wszystkim tego życzę. Szkoda tylko że specjalista to żaden specjalista.
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, gretka, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:o są..
a ja się nigdzie nie dodałam, nie pochwaliłam na styczniowych groszkach, foszkach, czy jak tam, nie jestem na wrzesniówkach - aspołeczna jak nic...Aasiula, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ewa robilas se symulacje daty porodu??Mi wychodza 2..Jedna z dnia ovu na 17wrzesnia , druga z dnia miesiaczki na 20ty...
Kurde 2dni nas dziela
ja mam premium, to wykres owu mi pokazał termin na 15.09
jak weszłam gdzie indziej termin był inny, już na belly chyba nawet, jeden dzień różnicy..
w sumie to jakoś się nie przywiązuje.
Miałam rodzić 22 listopada, urodziłam 17 października..czy
Ciekawe co gin zobaczy
wiesz, może się okazać, że miałyśmy zagniezdzenie tego samego dnia, hehe
Pewnie ty, taki niecierpliwus, urodzisz pierwsza))))))))))))0
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Arwena, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja mam premium, to wykres owu mi pokazał termin na 15.09
jak weszłam gdzie indziej termin był inny, już na belly chyba nawet, jeden dzień różnicy..
w sumie to jakoś się nie przywiązuje.
Miałam rodzić 22 listopada, urodziłam 17 października..czy
Ciekawe co gin zobaczy
wiesz, może się okazać, że miałyśmy zagniezdzenie tego samego dnia, hehe
Pewnie ty, taki niecierpliwus, urodzisz pierwsza))))))))))))0
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:wiesz, że mój wg ovu taki był?
Dopisałam sobie parę tempek i troszkę poprawiłam, żeby mieć ładny wykres i mnie w oko nie kłuł...))))
Bo w końcu bez starań, co za różnica, a jednak ta kreska owu ładnie wygląda)))
Potem chciałam po zaczęciu nowego ten doprowadzić do rzeczywistości, dla jasności obrazu...
Wszystkim życzę cyklów bezowulacyjnych!!!
Najpóźniej w lutymMega lubi tę wiadomość
-
tak tak to jaSabina wrote:Bry
Snilas mi się Renekto byłaś Ty
raz się śmiałas, raz plakalas, opowiadalas mi, że masz 3-miesięcznego synka z in vitro i właśnie się dowiedzialas, że jesteś w ciąży
piękna klasyczna wpadka
tylko taka drobniutka bylas, wózek mialas ze sobą, mały spał
a my byłyśmy na kawie w jakieś restauracji z ogródkiem
strasznie fajny sen, tylko mnie wtedy budzik obudził
Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pierdole haha
dawaj mu kolejne pytanie
Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?kapturnica wrote:Znaczy sie mialam cykl bezowulacyjny..Caffe to chyba tak jak Ty
Nie odniósł si ę wogóle do drugiego pecherzyka..Chyba gośc nie czytał dobrze pytańkapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stwierdzam
znachor zaniemógł i w jego imieniu na pytania odpowiada Pan Zenek z szatni
inaczej nie widzękapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Arwena, Niuta, Elfik, paszczakin, Mega, macduska, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdole haha
dawaj mu kolejne pytanie
Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?
A co do Twojego pytania tak napisałm ,ze nic nie napisał heh..Nie określił ram czasowych przy chemioterapii. Jak mówił wet na ten temat..Bo jesli wierzyc ekspertowi(a ja mu juz nie wierze) to musisz odczekac dobre kilka miesiecy
Aasiula, Reni, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ewa robilas se symulacje daty porodu??Mi wychodza 2..Jedna z dnia ovu na 17wrzesnia , druga z dnia miesiaczki na 20ty...
Kurde 2dni nas dziela
dostaniemy normalnie pierdolcakapturnica, Arwena, gretka, malgos741, Mega, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość