X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne
    bo wiele osób czekało na odpowiedź i dla wielu osób taka informacja jest istotna, bo ciągle mamy sprzeczne informacje
    Natka_79 wrote:
    ee, tego nie wiadomo. Nie wiemy czy odpisuje bezposrednio na forum czy przez kogos. No ale ciekawą masz sytuacje. Zresztą czy to ważne, pęcherzyk czy nie...najważniejsze że jesteś w ciąży :)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierdole haha
    dawaj mu kolejne pytanie
    Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?
    Smiej sie ale mnie az korcilo napisac dlaczego jego odpowiedzi nie zawieraja w sobie nic wiecej procz troche absurdu..Skoro jestem w ciazy , to jak cykl prawdopodobnie bezowulacyjny..Przeciez slepy widzi ..To niedorzeczne..Ja mam jedno tylko odczucie.Gosc jest tu tylko po to by napedzac klientele do klinik na wszelakie badania :-/
    Przykre w tym wszystkim jest to ,ze wiele dziewczyn , ktore ma mala wiedze na temat plodnosci itp uwierzy w kazde jego slowo..Bo to w koncu autorytet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:13

Aasiula, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    co tu sie bedzie działo jak wy dwie zaczniecie rodzic tego samego dnia ;)
    dostaniemy normalnie pierdolca ;)
    Ja moge rodzic 22giego ;) By malz mial zajebitny prezencik na swoje 43 urodzinki :)

Aasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz pewne pytania są nazwijmy to książkowe więc można ale on i tak odpowiada wymijająco
    dorbie wrote:
    Ja nie cenię takich porad ekspertów w ogóle. Jak można się wypowiadać nie widzac pacjenta

kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ważne
    bo wiele osób czekało na odpowiedź i dla wielu osób taka informacja jest istotna, bo ciągle mamy sprzeczne informacje
    dobrze gadasz :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz pewne pytania są nazwijmy to książkowe więc można ale on i tak odpowiada wymijająco
    Nie widzialam ,zeby komukolwiek na jakiekolwiek pytanie odpisal prosto i zwiezle..Jedyne co powtarza jak mantre to robienie badan i wizyty w klinice

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:13

Aasiula, Reni, kkisia, Arwena, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak po czym zaprasza mnie do kliniki
    no bez jaj oba pytania są ze sobą powiązane
    wkurwia mnie takie coś
    jest tu chyba tylko po to, żeby zareklamować klinikę
    prawie w każdej odpowiedzi zaprasza do klinik w konkretnych miastach
    kapturnica wrote:
    Ale popatrz odpowiada dla samego odpowiadania..Zero jakiegos myslenia.
    A co do Twojego pytania tak napisałm ,ze nic nie napisał heh..Nie określił ram czasowych przy chemioterapii. Jak mówił wet na ten temat..Bo jesli wierzyc ekspertowi(a ja mu juz nie wierze ;) ) to musisz odczekac dobre kilka miesiecy

kapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wkurwia mnie takie coś
    igzakli ;)

Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę, że wszystkie mamy te same spostrzeżenia

kapturnica, Aasiula, Arwena, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ważne
    mnie chodziło o to że nie wiadomo czy on widział suwak ciazowy, i mimo to przywalil cyklem bezowu. Niewaidomo jak te pytania do niego trafiaja, czy faktycznie zasiada i pisze bezpośrednio na forum. Jasne, wiem że kazda czeka na odpowiedz jak coś ją tam nurtuje, mnie tez sie nie podoba takie pływanie wokól tematu, niby cos odpowiada ale tak właściwie to nic nie można wywnioskować.

Arwena, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wkurwia mnie takie coś
    Pewnie nie wziął hajsu tylko dla reklamy tu jest, więc się reklamuje, bo gdzie znajdzie więcej klienteli? Się witam z rana:)

Arwena, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze mam budyn ciążowy ale nie moge tego zrozumiec..Moze za tepa jestem?

Zawarta w Duphastonie substancja nie jest wykrywana podczas badania progesteronu. Dlatego ten lek jest mało wartościowy w przypadku szczegółowej oceny hormonalnej II fazy cyklu.

To nie rozumiem wartosciowy ma byc sam czy na lutce? ;)
    Poza tym skoro przetrwaly pecherzyk produkuje az takie ilosci progesteronu po co robic badania progesteronu w 2fazie cyklu skoro zaden wynik tak naprawde nie daje nam inf czy to byla owulacja czy zluteinizowane pecherzyki??
    Jak widac ani usg , ani jakiekolwiek badanie nie daje odpowiedzi..To takie wrozenie z fusow ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:18

Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzi
    Natka_79 wrote:
    mnie chodziło o to że nie wiadomo czy on widział suwak ciazowy, i mimo to przywalil cyklem bezowu. Niewaidomo jak te pytania do niego trafiaja, czy faktycznie zasiada i pisze bezpośrednio na forum. Jasne, wiem że kazda czeka na odpowiedz jak coś ją tam nurtuje, mnie tez sie nie podoba takie pływanie wokól tematu, niby cos odpowiada ale tak właściwie to nic nie można wywnioskować.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ja myśle że tylko dlatego zgodził sie pisać na jakimś forum.

Iwone, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23810bb2f38b.jpg

kkisia, Arwena, Aasiula, Sabina, malgos741, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widzi
    dokladnie musi widziec a ktos poprostu pisze co on mowi...To jak?bezmyslnie , na odpierdol byle cokolwiek napisac? ;)

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dokladnie musi widziec a ktos poprostu pisze co on mowi...To jak?bezmyslnie , na odpierdol byle cokolwiek napisac? ;)
    Na to wygląda. To zdanie o dupku jest totalnie bez sensu

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

a to odpowiedz na moje pytanie

Program zapłodnienia pozaustrojowego warto rozpocząć po histeroskopowym usunięciu polipa. Proszę jednak pamiętać, że badanie USG mające na celu stwierdzenie obecności polipa powinno być przeprowadzone w 3-5 dniu cyklu. W późniejszej fazie cyklu, grubsza śluzówka macicy może imitować obraz polipa. Nie ma żadnych dodatkowych korzyści z wykonania laparoskopii.
    Jeśli będą Państwo spełniać kryteria określone przez Ministerstwo Zdrowia, mogą Państwo rozważyć udział w programie rządowym, w ramach którego procedura in vitro wykonywana jest bezpłatnie.

Iwone, Sabina, malgos741, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinna się więc Pani zastanowić nad rozwiązaniem organizacyjnym, które pozwoli uniknąć takich sytuacji

jakich sytuacji????

rozwiązanie organizacyjne - hmm... nie wiem czemu ale skojarzyło mi się to z "ostatecznym rozwiązaniem" z czasów II WŚ :-/

no nic poczekam na 24.02 na wizytę u mojej ginki

kkisia, Aasiula, kapturnica, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kapta to u ciebie cud na cudami sie zdazył ;)
    ekspert no kurwa ja dziekuje za trakie odpowiedzi eksperta !!

kkisia, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6783 6784 6785 6786 6787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: