35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ważne
bo wiele osób czekało na odpowiedź i dla wielu osób taka informacja jest istotna, bo ciągle mamy sprzeczne informacje
Natka_79 wrote:ee, tego nie wiadomo. Nie wiemy czy odpisuje bezposrednio na forum czy przez kogos. No ale ciekawą masz sytuacje. Zresztą czy to ważne, pęcherzyk czy nie...najważniejsze że jesteś w ciążykapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdole haha
dawaj mu kolejne pytanie
Panie doktorze dlaczemu jestem w ciąży? Palec boży?
Przykre w tym wszystkim jest to ,ze wiele dziewczyn , ktore ma mala wiedze na temat plodnosci itp uwierzy w kazde jego slowo..Bo to w koncu autorytetWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:13
Aasiula, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:co tu sie bedzie działo jak wy dwie zaczniecie rodzic tego samego dnia
dostaniemy normalnie pierdolcaBy malz mial zajebitny prezencik na swoje 43 urodzinki
Aasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wiesz pewne pytania są nazwijmy to książkowe więc można ale on i tak odpowiada wymijającodorbie wrote:Ja nie cenię takich porad ekspertów w ogóle. Jak można się wypowiadać nie widzac pacjenta
kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz pewne pytania są nazwijmy to książkowe więc można ale on i tak odpowiada wymijająco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:13
Aasiula, Reni, kkisia, Arwena, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak po czym zaprasza mnie do kliniki
no bez jaj oba pytania są ze sobą powiązane
wkurwia mnie takie coś
jest tu chyba tylko po to, żeby zareklamować klinikę
prawie w każdej odpowiedzi zaprasza do klinik w konkretnych miastach
kapturnica wrote:Ale popatrz odpowiada dla samego odpowiadania..Zero jakiegos myslenia.
A co do Twojego pytania tak napisałm ,ze nic nie napisał heh..Nie określił ram czasowych przy chemioterapii. Jak mówił wet na ten temat..Bo jesli wierzyc ekspertowi(a ja mu juz nie wierze) to musisz odczekac dobre kilka miesiecy
kapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak po czym zaprasza mnie do kliniki
wkurwia mnie takie coś
prawie w każdej odpowiedzi zaprasza do klinik w konkretnych miastachAasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ważne
bo wiele osób czekało na odpowiedź i dla wielu osób taka informacja jest istotna, bo ciągle mamy sprzeczne informacje
Arwena, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak po czym zaprasza mnie do kliniki
wkurwia mnie takie coś
prawie w każdej odpowiedzi zaprasza do klinik w konkretnych miastachArwena, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moze mam budyn ciążowy ale nie moge tego zrozumiec..Moze za tepa jestem?
Zawarta w Duphastonie substancja nie jest wykrywana podczas badania progesteronu. Dlatego ten lek jest mało wartościowy w przypadku szczegółowej oceny hormonalnej II fazy cyklu.
To nie rozumiem wartosciowy ma byc sam czy na lutce?
Poza tym skoro przetrwaly pecherzyk produkuje az takie ilosci progesteronu po co robic badania progesteronu w 2fazie cyklu skoro zaden wynik tak naprawde nie daje nam inf czy to byla owulacja czy zluteinizowane pecherzyki??
Jak widac ani usg , ani jakiekolwiek badanie nie daje odpowiedzi..To takie wrozenie z fusow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:18
Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
widziNatka_79 wrote:mnie chodziło o to że nie wiadomo czy on widział suwak ciazowy, i mimo to przywalil cyklem bezowu. Niewaidomo jak te pytania do niego trafiaja, czy faktycznie zasiada i pisze bezpośrednio na forum. Jasne, wiem że kazda czeka na odpowiedz jak coś ją tam nurtuje, mnie tez sie nie podoba takie pływanie wokól tematu, niby cos odpowiada ale tak właściwie to nic nie można wywnioskować.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:jest tu chyba tylko po to, żeby zareklamować klinikę
prawie w każdej odpowiedzi zaprasza do klinik w konkretnych miastachIwone, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
a to odpowiedz na moje pytanie
Program zapłodnienia pozaustrojowego warto rozpocząć po histeroskopowym usunięciu polipa. Proszę jednak pamiętać, że badanie USG mające na celu stwierdzenie obecności polipa powinno być przeprowadzone w 3-5 dniu cyklu. W późniejszej fazie cyklu, grubsza śluzówka macicy może imitować obraz polipa. Nie ma żadnych dodatkowych korzyści z wykonania laparoskopii.
Jeśli będą Państwo spełniać kryteria określone przez Ministerstwo Zdrowia, mogą Państwo rozważyć udział w programie rządowym, w ramach którego procedura in vitro wykonywana jest bezpłatnie.Iwone, Sabina, malgos741, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
powinna się więc Pani zastanowić nad rozwiązaniem organizacyjnym, które pozwoli uniknąć takich sytuacji
jakich sytuacji????
rozwiązanie organizacyjne - hmm... nie wiem czemu ale skojarzyło mi się to z "ostatecznym rozwiązaniem" z czasów II WŚ
no nic poczekam na 24.02 na wizytę u mojej ginkikkisia, Aasiula, kapturnica, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość