35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:każda z nas próbuje na swój sposób zajść, na razie na ivf mnie nie stać więc spróbuję iui.
malgos741, Aasiula, Elfik, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Masz inna sytuacje niz ja,.,..Ja sie kwalifikuje do in vitro refundowanego Ty wiem ,ze musiala bys za wsio bulic z wlasnej keiszeni.....Ty nie wiec dzialas inaczej..To co napisalam to odnosilo sie do mojej osoby Nie do ciebie..Mam nadzieje ,ze nie zrozumialas inaczej
Aasiula, kapturnica, Elfik, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja już podjęłam decyzję, dużo mi pomogła Mandra jeśli chodzi o wiedzę i za to jej dziękuję.
Aasiula, kapturnica, Iwone, Elfik, kkisia, Arwena, caffe, caffe, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:gdzie reszta czarownic? odsypiają?
wielebny coś ostatnio przycichł? coś się dzieje!
Dziś jakiś taki senny dzień to jeszcze się pewnie nie dobudziłykapturnica, Iwone, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni ja tam mogę spytać się swojego gina o tą chemię jak chcesz?
kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Natka_79 wrote:czekają aż nabijemy do strony 6999 i się zacznie
Dziś jakiś taki senny dzień to jeszcze się pewnie nie dobudziłyIwone, Natka_79, kapturnica, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
jakbyś mogła byłabym wdzięczna
w sumie interesuje mnie tylko ile mam czekać, bo to że mam uważać to i wet onkolog powiedziała
malgos741 wrote:Reni ja tam mogę spytać się swojego gina o tą chemię jak chcesz?kapturnica, Arwena, Mega, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra..Albo mam przywidzenie albo suty zrobiluy mi sie od wczoraj jak kurna wentyle od stara
I swedza jakby mnie łaskotało stado pajaków..Cięzarowe, miała ktora tak??Reni, kkisia, Arwena, Mega, Aasiula, Bursztyn, moremi, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry,dalej nie mam czasu
ale na szczęście jutro 15!
Dzisiaj zrobiłam bete i progesteron, brzuch przestał boleć, ale też tempka spada... czarne myślidalej magnez max folik nospa i nie mogę pić kawy!
Jutro odbiore wyniki i się zobaczy...
Dam znać miłego dnia
Dopiero jutro bo do krakowa odsyłają a w szpitalu nie zrobią..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:28
kapturnica, ComeToMeBaby, Iwone, anna maria, gretka, kkisia, Arwena, ania.g, macduska, Mega, Aasiula, Bursztyn, dorbie, moremi, malgos741, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry,dalej nie mam czasu
ale na szczęście jutro 15!
Dzisiaj zrobiłam bete i progesteron, brzuch przestał boleć, ale też tempka spada... czarne myślidalej magnez max folik nospa i nie mogę pić kawy!
Jutro odbiore wyniki i się zobaczy...
Dam znać miłego dniaA sie okazalo ,ze se kurna zmarznelam w nocy
anna maria, Arwena, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:stwierdzam
znachor zaniemógł i w jego imieniu na pytania odpowiada Pan Zenek z szatni
inaczej nie widzę
Ty się ciesz, że Terlikowska nie odpowiadała...
Sodomia i gomoria ino tutaj...
kapturnica, Natka_79, Reni, gretka, kkisia, Arwena, caffe, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Niee raczej nie w tym samym czasie..Nawet po becie idzie to stwierdzic..Mialas 200z duzym hakiem a ja zaledwie 70.Mysle ,ze te 2dni roznicy na bank jest.Ja mialam w 15tym dniu cyklu ovu wg mnie wiec ty mialas pewnie etz okolo15tego dnia cyklu owulacje..Plus dodac 2dni roznicy w rozpoczeciu cyklu.No w kazdym razie prawie idealna koordynacja jajek
kochana, żart, pamiętasz już ci na kom pisałam, że widać po wynikach bety - co prawda każda może mieć inną..
u ciebie mocny przyrost, a ja to nieśmiała jestem..kapturnica, Mega, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kochana, żart, pamiętasz już ci na kom pisałam, że widać po wynikach bety - co prawda każda może mieć inną..
u ciebie mocny przyrost, a ja to nieśmiała jestem..Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja moge rodzic 22giego
By malz mial zajebitny prezencik na swoje 43 urodzinki
Choćbym na głowie stanęła to do 8 grudnia na 40 urodziny małża nie wytrzymam. Młoda już na świat by z cyckami wyszła i włochami na nogach.....
chyba, że to będzie kolejny pozytywny test ciążowy...
))))))))))))
tfu, tfu, przez lewe ramię...
kapturnica, Arwena, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ty się ciesz, że Terlikowska nie odpowiadała...
Sodomia i gomoria ino tutaj...
Ogladalam ją ostatnio jak sie starła apropos tej pigułki dzien po...nie przegadasz baby, wie swoje, wcina sie w słowo i tyle. Ale zszokowałam sie jak widzialam ich fote z wózkiem al tam fura prima sort- słynne bugaboo. Niesądziłam że terliki tak śledzą trendy wózkowekapturnica, Elfik, gretka, Arwena, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość