X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe

http://www.fakt.pl/wydarzenia/matka-karmi-swoja-szescioletnia-coreczke-piersia,artykuly,516532.html

kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, dzień dobry. coś nie mogłam wstać od rana.
    expert dupa nie expert, bo tłumaczyłam wam, że miał wczoraj Sylwestra to kaca leczy.
    nie załapałam się na fotę Ivo, co to miała wisieć do 9tej, bo o 9tej to ja jeszcze...oczy miałam zamknięte. Podrzuci kto? 0recourse.gif

Iwone, kapturnica, Elfik, Arwena, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jestem, dzień dobry. coś nie mogłam wstać od rana.
    expert dupa nie expert, bo tłumaczyłam wam, że miał wczoraj Sylwestra to kaca leczy.
    nie załapałam się na fotę Ivo, co to miała wisieć do 9tej, bo o 9tej to ja jeszcze...oczy miałam zamknięte. Podrzuci kto? 0recourse.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:55

ComeToMeBaby, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    bez przesad..Nie jestem lekarzem ale czasem nasuwaja sie same oczywiste odpowiedzi..Skad ktos moze wiedziec co siedzi u kogo w srodku??? I od razu wyjsc z zalozenia ,ze dany zabieg nie da efektow ?? Kurde zauwazylam jednaprawidlowosc..Lekarze z klinik ida raczej po najnizszej linii oporu ---insemka..Czesto bezsensowna bo jak facet ma git nasienie to po chuj?? (no chyba ,ze ma wrogosc sluzu, chociaz i to ostatnio jest podwazane jako przeszkoda.Albo zaraz in vitro/.Odpowiedz ejst oczywista..
    KASA!!

A tu się nie zgodzę.
    Akurat on jaki widzisz inseminkę raczej odradza.
    A od laparo się odchodzi, również dlatego że często tych zrostów nie da się usunąć
    Prawda jest taka, że in vitro daje największe szanse, a im kobieta młodsza tym szanse powodzenia większe.
    Ja po czasie zrozumiałam, że lekarze mówiący o in vitro nie myślą tylko o kasie.
    Jeden się zapytał czy chcę się starać czy zajść. Potem to zrozumiałam.
    Rozumiem również, że jak powiedział Skweres, mój gin, ok, szczegółowa diagnostyka, miesiące lecą, na końcu odkrywamy i co? nadal może ciąży nie być.
    Mnie tylko wkurzyłby lekarz, który nie zbada hormonów, nie sprawdzi czy jest owulacja, a rypnąłby in vitro..
    Bo chyba warto spróbować trzy miechy clo, niż ładować od razu terapię hormonalną do in vitro..
    I jeszcze ze względu na tarczycę się ciąża nie utrzyma?

Nie namawiam nikogo na in vitro, sama się nie mogłam przemóc, ale jednostronne patrzenie, że ma to na celu tylko zysk nie jest do końca prawdą.
    Aha, każdy lekarz a kliniki niepłodności raczej nie polecał inseminacji. Może jedną dla spokoju sumienia jakbym chciała, ale uważali, że strata czasu i kasy.

Natka_79, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    hehe

http://www.fakt.pl/wydarzenia/matka-karmi-swoja-szescioletnia-coreczke-piersia,artykuly,516532.html
    omg...

c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,wieje jakby mniej.W nocy byla burza i grad padal.Milego dnia zycze

Iwone, Elfik, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iwone- Ty to zawsze na posterunku :)
    Ivo sliczny, coś mi się wydaje, że to będzie konkretny facet :)

Iwone, Elfik, gretka, kkisia, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzu O.o przypomniała mi sie ta reklama z sutami
    https://www.youtube.com/watch?v=fI_7L_5hqpQ

fuuuuj
    kapturnica wrote:
    Takie odstajace ;D Eyy takie mialam jak mlody ciumkal i naciagal..Az dziwnie to wyglada :-/

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Choćbym na głowie stanęła to do 8 grudnia na 40 urodziny małża nie wytrzymam. Młoda już na świat by z cyckami wyszła i włochami na nogach.....;)
    chyba, że to będzie kolejny pozytywny test ciążowy...
    :)))))))))))))

tfu, tfu, przez lewe ramię...
    o tyle to juz lekko za dlugo..Ale mi te 5dni moze sie przesunac ;) Chociaz mlody sie urodzil 2 i pol tyg wg mnie przed terminem..A wg nich kilka dni po ;)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosc
    Heretyczka wrote:
    hehe

201407014965.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Reni ja tam mogę spytać się swojego gina o tą chemię jak chcesz?

zastanów się...:)
    ja się ostatnio spytałam mojego o Kaptę, to piany dostał
    trochę racja, nie jego pacjent, nie może brać odpowiedzialności za rady, ale przesadził

kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A tu się nie zgodzę.
    A od laparo się odchodzi, również dlatego że często tych zrostów nie da się usunąć
    Prawda jest taka, że in vitro daje największe szanse, a im kobieta młodsza tym szanse powodzenia większe.
    Ja po czasie zrozumiałam, że lekarze mówiący o in vitro nie myślą tylko o kasie.
    Rozumiem również, że jak powiedział Skweres, mój gin, ok, szczegółowa diagnostyka, miesiące lecą, na końcu odkrywamy i co? nadal może ciąży nie być.
    Mnie tylko wkurzyłby lekarz, który nie zbada hormonów, nie sprawdzi czy jest owulacja, a rypnąłby in vitro..
    Bo chyba warto spróbować trzy miechy clo, niż ładować od razu terapię hormonalną do in vitro..

Nie namawiam nikogo na in vitro, sama się nie mogłam przemóc, ale jednostronne patrzenie, że ma to na celu tylko zysk nie jest do końca prawdą.
    Aha, każdy lekarz a kliniki niepłodności raczej nie polecał inseminacji. Może jedną dla spokoju sumienia jakbym chciała, ale uważali, że strata czasu i kasy.
    a co ma na celu oprócz zysku?

kapturnica, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry,dalej nie mam czasu :( ale na szczęście jutro 15!
    Dzisiaj zrobiłam bete i progesteron, brzuch przestał boleć, ale też tempka spada... czarne myśli :( dalej magnez max folik nospa i nie mogę pić kawy!
    Jutro odbiore wyniki i się zobaczy...
    Dam znać miłego dnia ;)
    Dopiero jutro bo do krakowa odsyłają a w szpitalu nie zrobią..

jak spojrzysz na mój wykres pieknie tempka spadła, a zielona kropa jest
    patrząc na mój wykres w życiu bym testa nie strzelała
    Będzie ok :)

kapturnica, kkisia, peppapig, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A tu się nie zgodzę.

Byc moze masz racje..Ale i na wąciaku do eksperta jedna laska pisze ,ze gosciu nie rpzyjal jej papierow do in vitro bo nie ma insemki i kazal zrobic..Wiec to bywa roznie w zaleznosci na kogo trafisz...A ze insemka albo in vitro i ida w strone in vitro..Bo to latwiej..Byc moze odchodzi sie od laparo ale sama JEstem rpzykladem ,ze bez laparo i usuniecia zrostow w otrzewnej i przeplukania jajowodu oraz kauteryzacji po zdrowej stronie jajnika raczej szanse miala bym marne na zajscie w ciaze naturalnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:50

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni... rozwaliłaś mnie tą reklamą.
    Jak jeszcze leciała w TV nie mogłam na nią patrzeć :)

Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Byc moze masz racje..Ale i na wąciaku do eksperta jedna laska pisze ,ze gosciu nie rpzyjal jej papierow do in vitro bo nie ma insemki i kazal zrobic..Wiec to bywa roznie w zaleznosci na kogo trafisz...A ze insemka albo in vitro i ida w strone in vitro..Bo to latwiej..Byc moze odchodzi sie od laparo ale sama JEstem rpzykladem ,ze bez laparo i usuniecia zrostow w otrzewnej i przeplukania jajowodu oraz kauteryzacji po zdrowej stronie jajnika raczej szanse miala bym marne na zajscie w ciaze naturalnie..
    czy kauteryzacja ma coś wspólnego z kauem? ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy kauteryzacja ma coś wspólnego z kauem? ;)
    kauem? a co to kaum??? Boszz masz na mysli gowno? ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    kauem? a co to kaum??? Boszz masz na mysli gowno? ;D
    nie kaum tylko kau

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale on nie musi radzić
    kurwa chyba on lepiej wie niż my na ovu
    to że jest toksyczna to wiemy ale mógł dla świętego spokoju napisać w przybliżeniu
    to mam następne pytanie opublikować? Panie doktorze kiedy po tej chemii mam do pana się zgłosić?
    Elfik wrote:
    zastanów się...:)
    ja się ostatnio spytałam mojego o Kaptę, to piany dostał
    trochę racja, nie jego pacjent, nie może brać odpowiedzialności za rady, ale przesadził

kapturnica, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ale wiesz co ludzie piszą, i co potrafi nieuk powiedzieć..
    Moim zdaniem trzeba by było przejrzeć zasady programu.Robiłam to dawno, ale nie pamiętam, żeby był przymus inseminacji...
    Teraz jak przyniosłam kartotekę do obejrzenia gin nawet nie wspomniał o insemince..

Kapta, najważniejsze, że się udało i obie nas ominęła wątpliwa przyjemność in vitro...

moremi, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6786 6787 6788 6789 6790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ