35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale on nie musi radzić
kurwa chyba on lepiej wie niż my na ovu
to że jest toksyczna to wiemy ale mógł dla świętego spokoju napisać w przybliżeniu
to mam następne pytanie opublikować? Panie doktorze kiedy po tej chemii mam do pana się zgłosić?
Nie wierze w to ,ze lekarze pracujacy w klinice naklaniaja kobiety do in vitro z dobroci sercaRaczej dlatego ,ze to dobrze oplacana procedura..
Reni, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, ale wiesz co ludzie piszą, i co potrafi nieuk powiedzieć..
Moim zdaniem trzeba by było przejrzeć zasady programu.Robiłam to dawno, ale nie pamiętam, żeby był przymus inseminacji...
Teraz jak przyniosłam kartotekę do obejrzenia gin nawet nie wspomniał o insemince..
Kapta, najważniejsze, że się udało i obie nas ominęła wątpliwa przyjemność in vitro...Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
w dzisiejszych czasach nawet księdze wyciongajom renki po kase
kapturnica wrote:Oooo to by sie okazalo ,ze najlepiej zara tera nał
Nie wierze w to ,ze lekarze pracujacy w klinice naklaniaja kobiety do in vitro z dobroci sercaRaczej dlatego ,ze to dobrze oplacana procedura..
Mega, kkisia, Bursztyn, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak któraś ma cbs action to na tym kanale puszczają "wings" czyli Skrzydła..
Taki stary serial komediowy.
Teraz go oglądam i znowu się śmieje w głos, a nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to zdarzyło na filmie...
PolecamComeToMeBaby, Reni, kkisia, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Może mi ktoś przypomnieć jak się szczela focha za zignorowanego posta?
Ktoś mi stresci Pusurgate, pliz?
Nasza taśma bez zmian. Martwię się Maksem bo zdecydowanie za mało je. Właśnie czekam na wypożyczenie wagi. No i czeka go jeszcze skaner głowy bo muszą sprawdzić czy prawidłowo płaty czaszki na siebie zachodzą.Jest stres. W najgorszym wypadku operacja czaszki ale wole nawet o tym nie myśleć.
Miłego dnia laluniekapturnica, Iwone, Elfik, macduska, gretka, Aasiula, kkisia, Mega, Bursztyn, moremi, malgos741, anna maria, gosia7122, Pusurek, Arwena, Sabina, megan8, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Może mi ktoś przypomnieć jak się szczela focha za zignorowanego posta?
Ktoś mi stresci Pusurgate, pliz?
Nasza taśma bez zmian. Martwię się Maksem bo zdecydowanie za mało je. Właśnie czekam na wypożyczenie wagi. No i czeka go jeszcze skaner głowy bo muszą sprawdzić czy prawidłowo płaty czaszki na siebie zachodzą.Jest stres. W najgorszym wypadku operacja czaszki ale wole nawet o tym nie myśleć.
Miłego dnia lalunieElfik, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Simba nie ma o czym pisać. Pusurownie nie umieli się dogadać w realu,ale dogadali się na forum
KIEDY?
Reni, Iwone, Aasiula, kkisia, Mega, Bursztyn, moremi, malgos741, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak ostatnio oglądałam
uwielbiam lołela
Elfik wrote:Jak któraś ma cbs action to na tym kanale puszczają "wings" czyli Skrzydła..
Taki stary serial komediowy.
Teraz go oglądam i znowu się śmieje w głos, a nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to zdarzyło na filmie...
PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:22
kapturnica, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kapta, ale wiesz co ludzie piszą, i co potrafi nieuk powiedzieć..
Moim zdaniem trzeba by było przejrzeć zasady programu.Robiłam to dawno, ale nie pamiętam, żeby był przymus inseminacji...
Teraz jak przyniosłam kartotekę do obejrzenia gin nawet nie wspomniał o insemince..
Kapta, najważniejsze, że się udało i obie nas ominęła wątpliwa przyjemność in vitro...
jeszcze nie wiadomo co cie ominęło a co nieBursztyn, moremi, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znaczy sie mialam cykl bezowulacyjny..Caffe to chyba tak jak Ty
Nie odniósł si ę wogóle do drugiego pecherzyka..Chyba gośc nie czytał dobrze pytań
Caffe, ja, teraz Ty. Jaki stąd wniosek? Najlepiej zachodzi się w ciążę w cyklach bezowulacyjnych.
A może cały ten monitoring jest o dupę rozbić i chodzi tylko o wyciągnięcie kasy od zdesperowanych staraczek.
A w ogóle to dzień dobry.kapturnica, Reni, caffe, Iwone, gretka, Elfik, Aasiula, kkisia, moremi, malgos741, gosia7122, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość