35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:tutaj moze sie uzewnetrzniać kazdy tak jak napisała administracja, komu sie nie podoba niech nie czyta, proste
jesteś welcome - Makkak
Bo ja sie czuje niekomfortowo poznajac szczegóły z ich życia..I mysle ,ze wiele dziewczyn przyzna mi racjedorbie, Aasiula, Mega, Elfik, moremi, Pusurek, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:hmmm......a zrobili komus za darmo kiedys dla satysfakcji?
bo ja uczyłam za darmo nie raz i nie dwa więc sie nie wymadrzaj
satysfakcja hehe, biznes i to dobry!
A jak sobie wyobrażasz zrobienie za darmo komuś? Przecież tego nie robi pojedynczy lekarz - tylko trzeba przejść przez różne procedury. I nie pitol, że wszyscy to robią tylko i wyłącznie dla kasy. Miło jest dobrze zarabiać i Ty też pewnie chciałabyś, ale nie upraszczaj zawodu lekarza tylko do zysku, bo często tak nie jest. CHoćby ginka Bliskiej, która często jej pomagała za friko....Elfik, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Lubisz czytac o czyichs problemach??A zwl o problemach kolezanki z watku??
Bo ja sie czuje niekomfortowo poznajac szczegóły z ich życia..I mysle ,ze wiele dziewczyn przyzna mi racjeALe ja tego nie wiem i nie bardzo wiem, jaka nasza rola ...
Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie wymądrzam się,,,
A jak sobie wyobrażasz zrobienie za darmo komuś? Przecież tego nie robi pojedynczy lekarz - tylko trzeba przejść przez różne procedury. I nie pitol, że wszyscy to robią tylko i wyłącznie dla kasy. Miło jest dobrze zarabiać i Ty też pewnie chciałabyś, ale nie upraszczaj zawodu lekarza tylko do zysku, bo często tak nie jest. CHoćby ginka Bliskiej, która często jej pomagała za friko....
własnie w ogromnej wiekszości własnie tak jest-ciągną ile mogą
a jak sa tani to zazwyczaj do dupy-tak jak ze wszystkimAasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:proszę bardzo
noo..I podnos sie z ziemi otrzep endometrium z kurzu i do działan!! Wiem ,ze dzien @ to najgorszy dzien i czl ma ochote zamknac sie i klucz wyrzucic..Ale nie poddawaj sie :*
macduska, Mega, Elfik, moremi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Lubisz czytac o czyichs problemach??A zwl o problemach kolezanki z watku??
Bo ja sie czuje niekomfortowo poznajac szczegóły z ich życia..I mysle ,ze wiele dziewczyn przyzna mi racje
kto nie lubi nie czyta, prawda?dorbie, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli by to im pomogło - to mogę czytać, jeśli zaszkodzi to nie..
ALe ja tego nie wiem i nie bardzo wiem, jaka nasza rola ...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
noo..I podnos sie z ziemi otrzep endometrium z kurzu i do działan!! Wiem ,ze dzien @ to najgorszy dzien i czl ma ochote zamknac sie i klucz wyrzucic..Ale nie poddawaj sie :*
żadne tam trzesienie ziemi i huraganmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica, Bozia3, Aasiula, kkisia, caffe, Iwone, Mega, moremi, malgos741, Pusurek, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie, tylko trochę w kartonie posiedzę.
Za duzo tych kartonów ostatnio!
Trza je spalić!!!kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem juz sam.
Sa tutaj przeciez osoby ktore z nia rozmawialy.
Ja nie wiem jaki i czy ma dostep do telefonow i sieci tam gdzie jest np w centrum kryzysowym.
To co przezywam jest bardzo trudne, jeszcze raz Was za to przepraszam.
Myslalem ze moze razem bedzie razniej. Moze zle robie?
Nie wiem tez dlaczego tak sie stalo, to co sie stalo..
Ja nie bede naciskal na kontakt ze mna, chcialbym tylko dobrze bo ja kocham.
Tak jak napisalem wczesniej, nie chce jej stracic i dzieci.
Boje sie! Wydawalo mi sie ze czyta to forum. -
Heretyczka wrote:własnie w ogromnej wiekszości własnie tak jest-ciągną ile mogą
a jak sa tani to zazwyczaj do dupy-tak jak ze wszystkimElfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakkak wrote:Nie wiem juz sam.
Sa tutaj przeciez osoby ktore z nia rozmawialy.
Ja nie wiem jaki i czy ma dostep do telefonow i sieci tam gdzie jest np w centrum kryzysowym.
To co przezywam jest bardzo trudne, jeszcze raz Was za to przepraszam.
Myslalem ze moze razem bedzie razniej. Moze zle robie?
Nie wiem tez dlaczego tak sie stalo, to co sie stalo..
Ja nie bede naciskal na kontakt ze mna, chcialbym tylko dobrze bo ja kocham.
Tak jak napisalem wczesniej, nie chce jej stracic i dzieci.
Boje sie! Wydawalo mi sie ze czyta to forum.
bardzo dobrze że piszesz bo Pusur napewno to czyta
może to cokolwiek zmieni, nigdy nic nie wiadomoBozia3, Iwone, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość