35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ewa robilas se symulacje daty porodu??Mi wychodza 2..Jedna z dnia ovu na 17wrzesnia , druga z dnia miesiaczki na 20ty...
Kurde 2dni nas dzielakapturnica, Iwone, Elfik, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
noo..I podnos sie z ziemi otrzep endometrium z kurzu i do działan!! Wiem ,ze dzien @ to najgorszy dzien i czl ma ochote zamknac sie i klucz wyrzucic..Ale nie poddawaj sie :*
mam wrazenie , ze im bardziej się staram (leczenie, stymulacja endo..) tym bardziej mój organizm się sypie..
fizycznie czuję się fatalnie
psychicznie niewiele lepiej
Iwone, Elfik, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mam wrazenie , ze im bardziej się staram (leczenie, stymulacja endo..) tym bardziej mój organizm się sypie..
psychicznie niewiele lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakkak wrote:Moje nr telefonow w razie czego to +48509362098, +4790062637
Kolejne moje konto moze zostac zablokowane bo jestem facetem.
Forum jest dostepne dla kazdego ale z glowa
skad wiesz że my to baby?to tylko internet
i nie przepraszaj bo nas nie masz za co...Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobra..Albo mam przywidzenie albo suty zrobiluy mi sie od wczoraj jak kurna wentyle od stara
I swedza jakby mnie łaskotało stado pajaków..Cięzarowe, miała ktora tak??kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:58
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mam wrazenie , ze im bardziej się staram (leczenie, stymulacja endo..) tym bardziej mój organizm się sypie..
psychicznie niewiele lepiej
to moze odpusc i przestan sie starac? wbrew pozorom to chyba pomaga najbardziejkkisia, Elfik, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jod nie mozesz miec obnizony..Bo w ciazy jod potrzebuje dziecko..Endo tlumaczyl na codzien unikac jodu w ciazy jod suplementowac
Kochana, co ty mi tu, jakbym opóźniona była, albo czytać nie umiała..
Przecież wiem, dlatego piszę, że dziecko najważniejsze, ale może jednak ze względu na tarczycę powinnam go przyjmować odrobinę mniej niż statystyczna ciężarna..
Tak samo jak może będę musiała brać metizol, choć niezdrowy dla dziecka - i cóż..kapturnica, moremi, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość