35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:fajnie że to piszesz, wreszcie można cos normalnego poczytać
a nie tylko która sie wiesza nastepna bo dostała okres a reszta jej doradza na milion sposobów jak okres przetrwać bez wieszania
Ewka, zlituj się
sama dorabiasz teorię
nie zamierzam się wieszać i nawet dobrze że @ przyszła w końcu,
byle jaka ale jest
no chyba że to był żart ?
kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no bo mi pan profesor eksperyment powiedział, że u mnie długofalowe więc ja odchodzę od starań do wielkiego nigdy czy jakoś tak.. no chyba, że jednak ta wiosna będzie możliwa to kto wie
Powiem szczerze, ze mnie te cale starania nie tyle denerwuja co nudza bo rezultat zawsze taki sam, nawet nie mam tej adrenaliny zwiazanej z testem, bo nie mam go po co robicHeretyczka, Bozia3, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakkak wrote:Jestem, mam nadzieje ze nie 100 pytan do bo nie mam chyba tyle czasu
nie tylko 3
- jakie masz cycki?
- czy lubisz loda z połykiem czy bez?
- jaki masz stosunek do kupy niemowlęcej?szczęśliwa 2, Reni, Mega, kkisia, moremi, Bozia3, Iwone, malgos741, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, Niuta, gosia7122, SolarPolar, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jakbyś mogła byłabym wdzięczna
w sumie interesuje mnie tylko ile mam czekać, bo to że mam uważać to i wet onkolog powiedziałaReni lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a tak poważnie ma nadzieję, że się Norki jednak pogodzą
moi znajomi się własnie wczoraj rozstali .. kurcze przykre to ale facet nie wytrzymał i się wyprowadził. Laska ma 13letnią córkę z poprzedniego związku i ta dziewczynka cały czas bruździła między nimi. A matka klapki na oczach i w kółko przypierdalała się do faceta. Nie mówię, że on jest bez winy, bo też ma za uszami ale zrobienie komuś burzy o to, że ktoś zjadł pomarańczę to już przeginka.Elfik, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj przyszla przesylka od tesciowki z Italii, 5 opakowan Clositolu (matka Inofolika)i sweterek z merinosow. Zadzwonilam wiec do niej by podziekowac no i odrazu uslyszalam ze ma nadzieje na ulyszenie dobrej nowiny....sprowadzilam ja na ziemie mowiac ze to poprawe cery biore.....caly Mediolan bedzie teraz gadal o moich staraniach....zreszta, niewazne- sa wieksze problemy na tej ziemi
kapturnica, kkisia, Bozia3, macduska, Heretyczka, moremi, Elfik, Reni, szczęśliwa 2, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, SolarPolar, Arwena, gretka, Sabina, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Makkak wrote:Tylko odrazu Wam napisze ze nie jestem lekarzem ani psychologiem wiec spokojnie
Ja prosty facet jestem, do lopatykapturnica, Mega, Reni, szczęśliwa 2, Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, Arwena lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Zaczynam się brać porządnie za szukanie przyczyny ciągłych niepowodzeń. Jestem zapisana do Pierzyńskiego, byłam raz u niego, zlecił hormony, tak to chyba w normie, tylko niski stosunek lh do fsh (0,53). Jak czytam fora to wychodzi na niedomogę ciałka żółtego ale progesteron 7 dni po owu 13,71 niektórzy piszą też o niewydolności przysadki (to już chyba duży problem). Dlatego szukam dobrego gina z Białegostoku albo Warszawy żeby leczenie poszło w dobrym kierunku, a może któraś z Was ma podobny problem?
Dopiero niedawno chodzę do Artemidy i ostatnio do Domitrza, bo ma też specjalizację z endokrynologii. Bardziej do gustu przypadł mi Zbroch, ale on znowu nic z moją tarczycą nie zrobi, a mi się nie chce do dwóch lekarzy chodzić jeżeli mogę do jednego.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?
I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...
Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
I szukasz pogaduszek u ciężarnych?
Człowieku ogarnij się.
Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.
Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?
Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.
Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.
Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..kapturnica, Reni, macduska, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, gosia7122, Pusurek, Arwena, gretka, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wczoraj przyszla przesylka od tesciowki z Italii, 5 opakowan Clositolu (matka Inofolika)i sweterek z merinosow. Zadzwonilam wiec do niej by podziekowac no i odrazu uslyszalam ze ma nadzieje na ulyszenie dobrej nowiny....sprowadzilam ja na ziemie mowiac ze to poprawe cery biore.....caly Mediolan bedzie teraz gadal o moich staraniach....zreszta, niewazne- sa wieksze problemy na tej ziemi
Masz prawo pragnąć dziecka, masz prawo mieć problemy z zajściem i masz prawo wycofać się w każdej chwili - co to w ogóle jest???? Olej teściową i nie tłumacz się jej ani nie okłamuj....no....Bursztyn, szczęśliwa 2, macduska, caffe, Mega, moremi, gosia7122, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?
I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...
Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
I szukasz pogaduszek u ciężarnych?
Człowieku ogarnij się.
Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.
Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?
Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.
Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.
Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..malgos741, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość