X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    My jak siostry bliźniaczki, spójrz w lustro i sobie odpowiedz...
    :p
    sarcastic03.gif
    To po co pyta? ;D

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:46

kkisia, Iwone, Bozia3, caffe, malgos741, gosia7122, Arwena, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    fajnie że to piszesz, wreszcie można cos normalnego poczytać :)
    a nie tylko która sie wiesza nastepna bo dostała okres a reszta jej doradza na milion sposobów jak okres przetrwać bez wieszania

Ewka, zlituj się
    sama dorabiasz teorię

nie zamierzam się wieszać i nawet dobrze że @ przyszła w końcu,
    byle jaka ale jest

no chyba że to był żart ?

kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no bo mi pan profesor eksperyment powiedział, że u mnie długofalowe więc ja odchodzę od starań do wielkiego nigdy czy jakoś tak.. no chyba, że jednak ta wiosna będzie możliwa to kto wie
    Reniek, Ty w porownaniu do mnie to masz bardzo duzo czasu, wiec nie pitol
    Powiem szczerze, ze mnie te cale starania nie tyle denerwuja co nudza bo rezultat zawsze taki sam, nawet nie mam tej adrenaliny zwiazanej z testem, bo nie mam go po co robic ;)

Heretyczka, Bozia3, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makkak wrote:
    Jestem, mam nadzieje ze nie 100 pytan do bo nie mam chyba tyle czasu ;)

nie tylko 3
    - jakie masz cycki?
    - czy lubisz loda z połykiem czy bez?
    - jaki masz stosunek do kupy niemowlęcej?

szczęśliwa 2, Reni, Mega, kkisia, moremi, Bozia3, Iwone, malgos741, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, Niuta, gosia7122, SolarPolar, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko odrazu Wam napisze ze nie jestem lekarzem ani psychologiem wiec spokojnie :)
    Ja prosty facet jestem, do lopaty ;)

szczęśliwa 2, Heretyczka, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ewka, zlituj się
    sama dorabiasz teorię

nie zamierzam się wieszać i nawet dobrze że @ przyszła w końcu,
    byle jaka ale jest

no chyba że to był żart ?
    nie to był dokument na który sie przysięga w obecności biblii

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze od koparki...Kurwa znow zyje w błędzie

Reni, Mega, kkisia, moremi, Iwone, Bozia3, Aasiula, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa aj low ju.... ;)

Heretyczka, Bozia3, caffe, malgos741, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakbyś mogła byłabym wdzięczna
    w sumie interesuje mnie tylko ile mam czekać, bo to że mam uważać to i wet onkolog powiedziała
    spytam w poniedziałek :)

Reni lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie to był dokument na który sie przysięga w obecności biblii

Ewka
    picgifs-disgust-1497197.gif

kapturnica, Mega, kkisia, Heretyczka, moremi, Bozia3, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak poważnie ma nadzieję, że się Norki jednak pogodzą

moi znajomi się własnie wczoraj rozstali .. kurcze przykre to ale facet nie wytrzymał i się wyprowadził. Laska ma 13letnią córkę z poprzedniego związku i ta dziewczynka cały czas bruździła między nimi. A matka klapki na oczach i w kółko przypierdalała się do faceta. Nie mówię, że on jest bez winy, bo też ma za uszami ale zrobienie komuś burzy o to, że ktoś zjadł pomarańczę to już przeginka.
    Reni u mnie też przez syna mojego męża mało nie doszło do rozwodu. Twojej znajomej córka miała 13 lat, a mojego męża syn 18

Elfik, caffe, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gender sie przetacza przez nasz wątek..Trza byc czujnym jak stado sępów ..
    picgifs-upvotes-888434.gif

Bozia3, Mega, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ewa aj low ju.... ;)
    low ju tu ;)

Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj przyszla przesylka od tesciowki z Italii, 5 opakowan Clositolu (matka Inofolika)i sweterek z merinosow. Zadzwonilam wiec do niej by podziekowac no i odrazu uslyszalam ze ma nadzieje na ulyszenie dobrej nowiny....sprowadzilam ja na ziemie mowiac ze to poprawe cery biore.....caly Mediolan bedzie teraz gadal o moich staraniach....zreszta, niewazne- sa wieksze problemy na tej ziemi

kapturnica, kkisia, Bozia3, macduska, Heretyczka, moremi, Elfik, Reni, szczęśliwa 2, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, SolarPolar, Arwena, gretka, Sabina, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makkak wrote:
    Tylko odrazu Wam napisze ze nie jestem lekarzem ani psychologiem wiec spokojnie :)
    Ja prosty facet jestem, do lopaty ;)
    do koparki...w samych dżinsach...;)

kapturnica, Mega, Reni, szczęśliwa 2, Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Zaczynam się brać porządnie za szukanie przyczyny ciągłych niepowodzeń. Jestem zapisana do Pierzyńskiego, byłam raz u niego, zlecił hormony, tak to chyba w normie, tylko niski stosunek lh do fsh (0,53). Jak czytam fora to wychodzi na niedomogę ciałka żółtego ale progesteron 7 dni po owu 13,71 niektórzy piszą też o niewydolności przysadki (to już chyba duży problem). Dlatego szukam dobrego gina z Białegostoku albo Warszawy żeby leczenie poszło w dobrym kierunku, a może któraś z Was ma podobny problem?
    To może zobacz na razie u niego z tymi wynikami. Początek diagnozowania ciągnie się niestety jak guma od majtek.
    Dopiero niedawno chodzę do Artemidy i ostatnio do Domitrza, bo ma też specjalizację z endokrynologii. Bardziej do gustu przypadł mi Zbroch, ale on znowu nic z moją tarczycą nie zrobi, a mi się nie chce do dwóch lekarzy chodzić jeżeli mogę do jednego.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?

I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
    to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
    to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...

Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
    I szukasz pogaduszek u ciężarnych?

Człowieku ogarnij się.

Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.

Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
    Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?

Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.

Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.

Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..

kapturnica, Reni, macduska, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, gosia7122, Pusurek, Arwena, gretka, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wczoraj przyszla przesylka od tesciowki z Italii, 5 opakowan Clositolu (matka Inofolika)i sweterek z merinosow. Zadzwonilam wiec do niej by podziekowac no i odrazu uslyszalam ze ma nadzieje na ulyszenie dobrej nowiny....sprowadzilam ja na ziemie mowiac ze to poprawe cery biore.....caly Mediolan bedzie teraz gadal o moich staraniach....zreszta, niewazne- sa wieksze problemy na tej ziemi
    nawet gdyby to rozdmuchała - to co w tym złego, że z mężem w wieku 40 lat pragniesz mieć dziecko??? Czasem mam wrażenie, że świat wariuje i proste potrzeby ludzkie urastają do rangi dziwactw....
    Masz prawo pragnąć dziecka, masz prawo mieć problemy z zajściem i masz prawo wycofać się w każdej chwili - co to w ogóle jest???? Olej teściową i nie tłumacz się jej ani nie okłamuj....no....

Bursztyn, szczęśliwa 2, macduska, caffe, Mega, moremi, gosia7122, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?

I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
    to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
    to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...

Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
    I szukasz pogaduszek u ciężarnych?

Człowieku ogarnij się.

Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.

Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
    Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?

Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.

Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.

Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
    AMEN kurwa

malgos741, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6792 6793 6794 6795 6796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ